שלום לכן .. אני מחפש בשביל חברה מאמנת לזוגיות

lovelish

New member
שלום לכן .. אני מחפש בשביל חברה מאמנת לזוגיות

אבל לא למישהי שנמצאת בזוגיות אלא מחפש זוגיות... יש חיה כזו??? היא מתל אביב..

טיפול מדהים למציאת בן זוג לחיים

אני מציעה טיפול מדהים, המבוסס על איבחון להבנת הפוטנציאל הריגשי והבעיה עמה מתמודדת המטופלת כדי לפתוח את נושא הזוגיות בחייה. האיבחון הנעשה דרך בחירה של צבעים. ייתן לחברתך תשובות מעמיקות ומדוייקות. יש לי נסיון של 16 שנה בריפוי טראומות וחסימות ריגשיות. אני מטפלת גם בקריית טבעון וגם ברמת גן ובעלת נסיון מוכח בריפוי נשמה ויצירת שינויים של אמת. מומלץ ביותר. אורלי נירן יהלום, מרכז "מעוף מקודש"

אליאן היקרה,

פגיעה מינית היא טראומה הגורמת לפי היידע השמאני לאיבוד רסיסי נשמה. זה קשור לכאב הנוראי שבוויתור על העצמי. בפגיעה כזו מעורבים הרבה רגשות קשים. את מרגישה כך כיוון שלא התמודדת עם ההלם והטראומה. ממליצה לך לפנות לתמיכה מיקצועית . את גם יכולה לרפא את עצמך על ידי תהליכים פנימיים של טיהור וניקוי ריגשי. חיזוק האמונה בעצמך ובכוחותייך להתמודד. השיקום העצמי הוא אפשרי אך איטי. כיוון שאני מכירה נשים שחוו מיקרים דומים , אם תרצי לדבר, את מוזמנת ליצור עמי קשר. הרבה אהבה וכל הכבוד על ההתמודדות וכל האהבה שקיימת בתוכך. אורלי נירן יהלום

בהחלט יש חיה כזו ../images/Emo13.gif

מאחר ואתה פונה בשם חברה, מציעה קודם כל לוודא שאכן אותה חברה מעוניינת בתהליך אימוני למציאת זוגיות. אם תרצה פרטים נוספים - אשמח לתת במסר.

הי מיכל

בהחלט יש חיה כזו. קודם כל חשוב שזה יבוא מהחברה ושנית מאוד תלוי כמובן בכימיה ובשיטה. יש שיטות של עשייה לקראת ויש שיטות של מודעות להבנה ויש המשלבות גם וגם. כמו בכל אימון צריך לבחור למה מתחברים. אשמח לעזור, בהצלחה.

למעלה