הי לוטמיתשלום לכן בנות יקרות
האם ידוע לכן שאיקקלומין מייבש את רירית הריחם, והמחזור שמגיע בעקבות הטיפול מועט והגוון בחום. מי שנתקלה במקרה דומה אשמח לשיתוף פעולה
תקשיבי לי ותקשיבי טוב!שלום לכן בנות יקרות
האם ידוע לכן שאיקקלומין מייבש את רירית הריחם, והמחזור שמגיע בעקבות הטיפול מועט והגוון בחום. מי שנתקלה במקרה דומה אשמח לשיתוף פעולה
איקקלומין זה לא רעתקשיבי לי ותקשיבי טוב!
איקקלומין זה רע רע רע! עשיתי 9 (כן, קראת נכון) מחזורי איקקלומין, 7 עם רופא שכשאלתי אותו, הוא רק אמר לי "הרירית בסדר", ואני האמנתי. רק כשכברתי למומחה פוריות, גיליתי שבמקרה הטוב הרירית הייתה 6 מ"מ, שזה רע מאד. כן, היה לי מחזור מאד קל, לפחות חסכתי בטמפונים. אבל מאז למדתי שהייתרון היחיד של האיקקלומין זה הנוחות, ז"א שלא צריך להזריק. בשום פנים ואופן אל תסכימי ליותר מ- 3 מחזורי איקקלומין, אלא אם את אחת מברות המזל שזה לא משפיע לה על עובי הרירית! מקווה שלא תצטרכי לעלות שלב - בהצלחה!!
זו עובדה ידועה היטבשלום לכן בנות יקרות
את צודקת ובני הוא אחד מאותם ילדים..זו עובדה ידועה היטב
שאיקקלומין עלולה להשפיע לרעה על רירית הרחם. לכן מאוד לא מומלץ לקחת את התרופה הזו יותר מ-3 מחזורים ברציפות וחשוב מאוד במקביל לעשות מעקב אולטרסאונד לבדיקת מצב הרירית. במקרה הצורך, ניתן לקבל תוספת של אסטרוגנים שתומכים בעיבוי הרירית. אני לא ממש זוכרת איך היו המחזורים בעקבות הטיפול, אבל זה בהחלט ייתכן. צריך לזכור שאיקקלומין היא תרופת הפוריות הזולה ביותר ושכל גינקולוג יכול לרשום אותה, ולכן היא כל כך נפוצה. בעולם מסתובבים מליוני ילדי איקקלומין, שאולי לא היו באים לעולם בלעדיה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.