שלום לכן בנות

liata17

New member
שלום לכן בנות ../images/Emo140.gif

שמי ליאת וזו הפעם הראשונה וכנראה שלא האחרונה שאני נכנסת לפורום זה. איזה פורום כיפי וניתן ללמוד ממנו המון. אחותי מתחתנת בעוד כחודשיים וחצי ואני מחפשת בגדים. אני מידה 44,גובה 1.60 גוף פרופורציונלי, חזה גדול ומתניים צרים ולצערי בטן מעצבנת שלאחר לידה. יש לי שמלה מהחתונה של אחי, שמלה מדהימה של "אפריל", שחורה, סטאן ומעל תחרה, צמודה מתחת לחזה, סרט שחור סטאן מתחת לחזה, מגיע עד קצת אחרי הברכיים, עם כתפיות דקות, קיבלתי המון מחמאות. אבל היא קייצית.. בגלל שהמצב הכלכלי שלי גרוע ביותר אין לי כסף לקנות בגדים חדשים לחתונה חשבתי אולי לשדרג את השמלה השחורה, להחליף את הסרט השחור לאדום, קצת לקצר אותה ולהוסיף עליונית אדומה, אבל בכל זאת יראו בתמונות שזו אותה השמלה. אני ממש זקוקה לעצתכן בנות. יום נפלא, ליאת.

היי ליאת ומזל טוב

ראשית כול ממש יקל על כולנו אם תוכלי לצלם את שמלה את רוצה ללבוש. אני אומרת לך את משפט שפעם המורה שלי לאנגלית אמרה שבפעם הראשונה שבאתי עליה נקרע לי המכנס. היא אמרה לי ברגע שאת משדרת למישהו שיש לך קרע במכנס כולם יראו אותו וכולם ידעו שיש לך אותו.מה לעשות שלא לכולם יש כסף לקנות לכול אירוע שמלה חדשה(גם לי אין אני כבר כמה אירועים משפחתים מחליפה בין 2 שמלות ולא אכפת לי שראו אותן עלי)

liata17

New member
בבקשה תמונה מהחתונה של אחי לפני פחות מחצי שנה

אלוהים אדירים אני נראית כמו דודה, השיער מזעזע, יש לי תלתלים כל כך יפים, למה עשיתי פן??????? אני שונאת את הידיים שלי ואת הבטן, השאר בסדר...

liata17

New member
וזו תמונה מלפני שלוש שנים ותשעה חודשים

בברית של הבכור שלי. הייתי הרבה יותר רזה. איזה צבע יותר מתאים לי? הבהיר מהחתונה של אחי או בתמונה הזו? חלק או תלתלים,אני הולכת יותר לכיוון התלתלים הכהים...

את נראית מקסים והשמלה מקסימה!

אני באמת רואה מקום לשדרוג אם בא לך לשנות. קודם כל את יכולה לנעול נעליים אחרות (למרות שאלו שבתמונה מקסימות). אפשר לקנות נעלי עקב חדשות (אם אין לך כבר) די זולות בצבע שישבור לחלוטין את השחור. אופציה תמיד טובה זה אדום. ואז תוכלי להתאים את הסרט של השמלה איכשהו לצבע של הנעליים. אפשר גם לא להחליף סרט אלא לשים פרח על השמלה או איזה סיכה מגניבה. מה שעוד הולך חזק עכשיו אבל אני לא בטוחה שיבוא לך על זה, זה קישוטים לשיער. תסתכלי פה. יש דברים מאד עדינים, ודברים מאד שיקיים וזה יכול לשדרג מראה ערב בכמה דרגות. אני יודעת שאקססורייז הגיעו לישראל (הלינק שנתתי הוא מהאתר שלהם) אז אם בא לך על זה את יכולה להכנס אליהם. אני מקווה שהם מביאים את הדברים האלו בכלל לישראל כי זה בטח לא שיא האופנה שם... מזל טוב בכל מקרה

שאפולי

New member
אכן תלתלים כהים...

את נראית הרבה יותר טוב
שנית, לגבי השמלה אנחנו נוטים לחשוב שכולם זוכרים מה לבשנו זו טעות בייחוד בשמלות שחורות בכיף הייתי מחליפה את הסרט לאדום או סגול משנה את השיער האביזרים והרי לך הופעה שונה לגמרי! מזל טוב!

היי ליאת

לדעתי כמה דברים אז ככה: א. על מנת ללבוש את השמלה הזאת ממליצה לשים תחתונים עם גזרה גבוהה ככה לא רואים את הבטן הבולטת. ב. לדעתי יתאים לך שיער אסוף ולהשאיר 2 קצוות מתותללות ג. אפשר לעשות איפור יותר מודגש בעינים. ד. לשים גרביון שחור אטום ה. ולשים עליונית אדומה ו. לעשות אודם אדום ז. אפשר גם לשים סרט אדום במותן ולא דווקא מאחור /קדימה שזה די בנאלי מקווה שעזרתי

liata17

New member
היי נסיכה מתוקה...

אז ככה: א. אכן שמתי מחטב שהגיע לי עד מתחת לחזה, אבל מסתבר שהוא לא היה איכותי כל כך. ב. שיער אסוף אני לא אוהבת הרי יש לי תלתלים יפים וארוכים אז אני מעדיפה פזור ואולי אוסיף סיכה קטנה בצד. ג. איפרה אותי מישהי ובאמת לא אהבתי את האיפור כי הוא לא היה מודגש מדי והמייק אפ בהיר מדי. אאפר את עצמי כי אני מאפרת מקצועית. ד. גרביון שחור מתחת לשמלה שחורה נראה לי לא מתאים, עדיף בצבע רגל. ה. חשבתי על עליונית אדומה, זה יכול להתאים עם סנדל אדום. ו. אם אצבע את השיער לחום כהה\ארמוני אז אשים אודם אדום. ז. כשאמרתי סרט אדום אז התכוונתי למותן, זה יהיה נחמד. תודה לך על כל העצות את מקסימה.

מסכימה ../images/Emo45.gif

זה לא יראה טוב. גם לא מגף עם השמלה הזו. רק נעל עקב סגורה.

liata17

New member
גם אני מסכימה ../images/Emo4.gif

באמת לא נראה טוב אבל גם ככה השמלה קייצית למרות העליונית והארוע באולם ולא בגן.

האירוע באולם

אז צריך להיות מיזוג אוויר לחימום אפשר לקחת סריג על ריץ ריץ ואז מקסימום להוריד אותו

דינוסיק

New member
לדעתי...

השמלה מאוד יפה ובהחלט יכולה להתאים גם לחורף שלנו. אין לך מה להתרגש ותאמיני לי שהרבה בכלל לא ישימו לב שזו שמלה שכבר לבשת בעיקר אם תשימי עליונית יפה ונעליים אחרות. עליונית אדומה לדעתי אכן תתאים מאוד ואודם אדום ישלים את ההופעה. אם הבטן מאוד מפריעה לך את אכן יכולה לקנות מחטב איכותי אבל זה רק אם את תרגישי איתו יותר טוב. מסכימה עם נסיכה שאנשים רואים את מה שאת משדרת.

liata17

New member
מצאתי מחוך די ישן שלי... ../images/Emo6.gif

קניתי אותו מ"אפריל" לפני שלוש וחצי שנים והוא ממש מקסים, שחור עם שרוולים שקופים ופתוחים, נראה לי שהוא קצת קטן עלי אבל יש לי חודשיים וחצי להוריד במשקל. עכשיו אני רק צריכה חצאית ונעליים. החלטתי שאני צובעת את השיער לחום ערמון ומשאירה תלתלים. תודה בננות.

חח../images/Emo13.gif

את מאפרת נכון אני צריכה ממך עזרה אני מחפשת איפור עמיד שלא נמחק אולי יש לך המלצה בשבילי זה מאוד חשוב לי. שנית יש לי דיאטה מעולה אם את רוצה. רק תגידי כמה את רוצה להוריד?

liata17

New member
אשמח לשמוע על הדיאטה..

אכן אני מאפרת. אני ממליצה בחום על מוצרי האיפור של בועז שטיין, יש לו סניף בדיזינגוף ת"א. מוצרי האיפור שלו מהממים ועמידים. גם של איל מקיאג' בסדר אבל המייקאפ שלהם גרוע. אם את צריכה עצות בנוגע לאיפור אשמח לעזור.

liata17

New member
אז ככה...

המחירים מתחילים ב ש"ח 40 , תלוי מה את אוהבת, צללית דחוסה או אבקה. הצבעים שלו מדהימים ואיכותיים, לא מזמן איפרתי כלה והאיפור החזיק עד שהסירה אותו כשהלכה לישון... אם את מכירה מישהי שיש לה תעודת מאפרת מבית ירין שחף או בועז שטיין אז היא תוכל לתת לך 20% הנחה.

אוקיי אז ככה

את מורידה את פחימות במקומן את אוכלת ירקות מרקים כול מה משתן ואז כמובן את צריכה לעשות הרבה הליכה ולשתות הרבה. זה מה שעשיתי ירדתי 10 קילו

למעלה