שלום לכן גם לי יש סיפור

שלום לכן גם לי יש סיפור../images/Emo7.gif

התחתנתי לפני שנתיים בעלי בחור מאוד מקסים וטוב לב אבל אמא שלו שטן עד שהתחתנו הסתדרנו הכל היה נחמד היא פשוט היתה עסוקה בלשנוא את גיסתי לצערי שעה אחרי החתונה הגלגל התהפך וגיסתי וחמותי עשו יד אחת נגדי כל הזמן צוחקות עליי מעבירות עלי ביקורת ואפילו צורחות על בעלי כשהוא עומד לידי כמה אני מגעילה מסתבר שהיא טוענת שביום של החתונה בבוקר גזרתי לה את הבגדים של החתונה וכל הערב בחתונה היא היתה עסוקה בללכלך עליי לכל האורחים ובקלטת אפילו רואים התלחששויות ואורחים שמצביעים עליי בעלי מצד אחד מאוד אוהב את אמא שלו ולא יכול בלעדיה ואומר לי שאני מגזימה ומצד שני הוא כל הזמן אומר כמה שהוא אוהב אותי ולעולם לא יעזוב אותי עוד סיפור שמוציא אותי מדעתי בבריתה של בת דודה של בעלי שהיינו לא מזמן וחמותי המתוקה נתקלה בי ב"טעות" ושפכה עלי כוס מיץ תפוזים. כמובן שרתחתי אבל לא יכולתי לעשות כלום כי היא הרי טענה בתוקף שזאת בכלל הייתי אני שניתקלה בה!!! יש לי עוד מלא סיפורים אבל זה יגיע בהמשך חייבת לחזור לעבוד תודה נטלי

בולי27

New member
ואיך בעלך הגיב לאשמה שאת

גזרת לה את הבגדים? הוא לא התרגז עליה?

niloush

New member
רגע רגע

את יכולה להסביר את הקטע של גזירת הבגדים?????

AdiBason

New member
נו באמת..........

יש כאלו דברים גם במציאות ולא רק בסרטים????? אם כך מסתבר שחמותי היא פשוט מלאך.............................. . . . . . . . . . (המוות)

מה שבעצם הכי נראה לי

זה שגיסתי גזרה לה את הבגדים והעלילה עליי כל ההסברים שביום חתונתי בקושי היה לי זמן לעצמי לא עזרו היא עדיין בשלה כמובן שבעלי מאמין לי אבל כרגיל לבעל לא נעים מאמא שלו

בולי27

New member
את רוצה להגיד שבעלך בכלל לא התרגז

עליה? לא אמר לה כלום? וביום החתונה? מהר לשלוח אותו לטיפול!!!!! ודחוף!!!! (זה עוזר דרך אגב, תהליך איטי וכואב אבל המצב ישתפר) אם זה היה קורה לי, אני מניחה שהיתה לי התמוטטות עצבים....

anat30g

New member
מיד לייעוץ

לדעתי לגשת מיד לייעוץ שיועץ משפחתי - לפני שזה יתפוצץ בינך לבין בעליך.... כי לא ייתכן שהוא יספוג את זה למשך זמן ארוך בלי להגיב. מבחינתך היא רק חמותך - אבל היא גם ובעיקר אמא שלו... אגב, אני מכישרה מישהי שעזבה את הארץ בגלל החמים שלה... בשביל להתרחק מהם... לצד השני של כדור הארץ.

הייתי עוזבת את הארץ

ברצון רב אך לבעלי יש עבודה כ"כ טובה חוץ מזה שאנחנו מסתדרים מצויין כמובן שבעלי מתרגז אבל את אמא אי אפשר לפטר

נטלי-אני מחזקת אותך

אני נמצאת במצב דומה והרבה מאוד פעמים חשבתי לעזוב את הארץ בגלל חמתי המפלצת!!! אבל לא נורא,...

kisses

New member
היי שטויות 2003

סיפורך נישמע כואב מאוד ורק מלקרוא את המילים אני מרגישה את הכאב הרב שלך. חמותך נישמעת לי מפלצת אמיתית וממה שניראה לי בעלך לא כל כך תומך בך אני גם הייתי מציעה לפנות לייעוץ מקצועי אחרת זה עלול להגמר ברע. מה שבנתיים הייתי ממליצה לך להתרחק ממה ככל שניתן, כלומר לא ללכת לארועים משפחתיים, לא לארוחות ולא לשום מקום שכולל אותה ואת גיסתך. (מקווה מאוד שבעלך יקבל את זה) ותאמיני לי שעם הזמן היא תבקש את חברתך. את צריכה להיות חזקה כי היא ניזונה כרגע מהחולשה שלך ובגונגל רק החזקים שורדים. מאחלת לך המון בהצלחה ואני מחזקת את ידייך

הדבר הנוסף הבעייתי

זה שאנחנו גרים כרגע בקראוון שקנינו בחצר שלה אנחנו עדיין חוסכים על מנת לקנות דירה כך שזה קצת מקשה עליי גם כל בוקר לפני שאני יוצאת לעבודה היא כאילו עושה דווקא עומדת בכניסה לשער ומחייכת חיוך נבזי ואומרת לי שיהיה לך יום עקום

kisses

New member
זאת באמת בעיה רצינית

מה לגבי הוריך (לא הזכרת אותם) האם יש אפשרות שהם יעזרו לכם?

לגבי ההורים שלי

אנחנו 6 ילדים ויש לי אחיות שהם בבית ספר אז זה לא בדיוק קל דווקא מצד המשפחה שלי כולם מרעיפים על בעלי המון חום ואהבה והוא מסתדר עם כולם מצויין

ר של ניב

New member
הייתי עוזבת מיד את המקום

ולא מעניין אותי חסכון. איך אפשר לגור ככה. את בטח סובלת כל יום, וההרגשה הזו של לצאת מהבית על הבוקר ולראות אותה. הייתי עוברת לדירת חדר ולא נמצאת איתה.

kisses

New member
את חייבת לעזוב למען הבריאות

בקטעים האלו כסף זה אפילו לא עיניין

ברור לי

אבל מאוד קל להגיד כסף לא מעניין אני לומדת לתואר וכמעט לא עובדת רק בעוד שנה אני אוכל לעבור דירה

בולי27

New member
זה בכלל לא קל להגיד.....

גם אני תומכת במעבר מהיר משם! תתרחקי משם אני בטוחה שתראי שעדיף לחיות בצימצום ובבית קטן מאשר לידה...

למעלה