שלום לכן ולכם !!!!!!! יש לי שאלה והספר קצת .

dragqueen42

New member
שלום לכן ולכם !!!!!!! יש לי שאלה והספר קצת .

שמי דניאל ואני בן 43 גר במרכז 23 שנה בארץ רציתי לספר קצת על עצמי כי זה סיפור מעניין אבל אני הקצר הרבה !!!! תמיד מגיל קטן אהבתי ללבוש את הבגדים של אמא עקבים וחציות אצל ספתה שלי הייתי גונב לה. את הגרביונים זה היה בגיל עשר בארך וגדלתי ככה שנים אחרי שנים הייתי קונה גרביונים קבוע בסופר מול הבית ותמיד בחשד שמישהו שאני מכיר לא יראה אותי קונה גרביונים מקסימום הייתי אומר שזה בשביל אמא שלי.... ככה גדלתי עד שהגעתי לגיל 18 הייתי בורח למלון ללבוש תגרביונים שלי בשביל להרגיש קצת אשה תמיד היה לי בראש את הפנטזיה הזאות ליהות אשה אבל אף פעם לא חשבתי ללכת עם גבר כי הייתי סטרייט לחלותין הלכתי הרבה עם נשים לא הייתי חושב על הדברים האלא זה. לא היה בראש שלי .היה לי הרבה חברים כולל בנות בקיצור תמיד היה פנטזיה בשבילי להתלבש כמו אשה זה היה חלום !!!!!!!!!!!!!!!! עד שהגעתי לארץ .לבד בגיל 20 אז הרגשתי חופשי כזה לעשות את מה שאני רוצה אז הכל התחיל להתפתח יותר וויותר גרביונים תחתונים חזיות בהתחלה אחך כך פאות שמלות איפור בקטנה לא משהו רציני ככה בארך 15 שנה התחלתי להכיר מקומות שאפשר ללכת בבגדי נשים חופשי אף פעם לא התביישתי ממש כי לא הכרתי אף אחד הרגשתי חופשי מאוד מאוד אבל תמיד במקומות חשוכים שלא ממש רואים אותי תמיד בחשד שמישהו עולי יראה אותי בטעות.!!!!!!!. היום אני לא אכפת לי בכלל כל סוף שבוע שישי שבת .הולך לנמל תל אביב מבלה בבגדי נשים אשים צוחקים עליי או שמצתלמים איתי וגם מדברים איתי והם מאוד נחמדים..... כל החיים הייתי לבד לא יכלתי למצוא בת זוג כי חשבתי שאף אשה תקבל אותי איך שאני ....כי תמיד היה לי משיכה לנשים יותר ולא לגברים אחוזים קטנים בקיצור לפני שנה פלוס הכרתי משהי בליבוש בגדי נשים נדלקה אליי אנחנו כבר שנה וחודשים בייחד וכבר בהריון ממני ב4חודש מקבלת אותי ככה איך שאני אבל בצד שני הייתי רוצה להפסיק עם זה ולחיות חיים רגילים כמו כולם התחלתי לקחת כדורים פסיכיאטרים שבנאתיים עוזרים לי לא לחשוב על זה והרבה רצון הייתי גם רוצה מתי שהתינוק יבלד ויגדל יראה אבא נורמלי. ולא כמו שאני אכשיו השאלה שלי זה אם להמשיך בכדורים ולנסות להשתדל לא ללבוש בגדי נשים יותר אם אני יכול להצליח ולנצח את הצד הנשי שבתוכי ולסבול בכל זאות כי זה קשה מאוד אני מודה זה לא דבר שאפשר לשכוח או להיתעלם בקלות או ש להמשיך תחייים שלי יהיה מה שיהיה וזהו אני לא עושה רע לאף אחד להמשייך או להפסיק?? תודה ולילה טוב

lily kane

New member
אני בעיקר מבולבל

דבר ראשון למה נתנו לך כדור שונות מגדרית זה עדיין לא מחלה.

מצד שני הדרך היחידה של טרנסים לקבל טיפול רפואי מהמדינה על דברים כמו ניתוחי החלפת מין כרגע היא שטרנסקסואליות נכללת לפחות בחלקה בתור הפרעת-גוף נפש.

דבר שני, אני מנסה להבין אשתך מקבלת אותך כמו שאתה. אתה עושה את זה בעיקר בסופי שבוע. כלומר זה לא ביום יום. מה גם שעם יהיה לך ילד תוכל לצאת לחופשה עם אשתך פעם בשהסבתא תשמור על הילדים ולצאת להשתולל קצת בבגדים שעושים לך טוב.
למה בעצם אתה רוצה כל כך להפסיק?

dragqueen42

New member
היי זה אני המבולבל

לילי תודה קודם כל על זה שענית עניתם לי אני מעריך מאוד וזה נכון אני מבולבל אני לא יודע מה לעשות זה מסובך קצת!!! ההורים שלי דתיים אני הייתי דתי זה לא משנה כבר.......תרבות כזאות אי אפשר להבין אותי אני מבלבל אנשים זה טירוף חיים כפולים אני לוקח כדורים נגד עצבנות וכעס אני כואס ולפעמים אופך ליהות אלים צועק חזק מתצבן על שטויות יש לי התקפים חרדות לפעמים שתוקפים אותי חזק פעם שעברה מטוס נפל בסלון שלי התרסק!!!!! התעלפתי מכהבים אני גם קצת פיצול אשיות נכנס לדמות של דניאלה אני כבר לא גבר אני עושה קול כזה.של ברבי מתנהג כמו מדם זה ממש מצחיק וחברה שלי אומרת שאני מישהו אחר הכדורים עוזרים לי נירגעתי מאוד אני בנאדם אחר ועולי שלא יהיה לי עצבים אני הקבל את עצמי ואני הרגיש שלם עם זה והחיה תחיים שלי בכייף אמן תודה רבה לכם על התמיכה הזאות פעם לא היה את זה מחשבים ופורומים היה עוזן קשבת לא היה כמו אכשיו אני כבר לא מרגיש לבד

snoopytush

New member
תדע לך שיש תרופות פסיכיאטריות שדווקא גורמות

לעצבים והתקפים אצל חלק מהאנשים אז כדאי שתבחן טוב האם מה שאתה חווה
זה מהתקופה של אחרי הכדורים או לפני.
לגבי הפיצול אישיות. יש הבדל בין להכנס לדמות ולאהוב לגלם דמות אישה לפיצול אישיות.
בגדול פיצול אישיות היינו שאתה נכנס לדמות אחרת ברמה שהאישיות שלך כבר לא פעילה
בדרך כלל אנשים עם פיצול אישיות חווים ניתוק בין אישיות לאישיות כך שכאשר הם בדמות
האחרת הם לא מודעים למעשיהם וכשהם חוזרים לאישיות המקורית הם לא זוכרים מה קרה.
אם אתה זוכר וזה יותר בכיוון של להכנס לדמות כמו משחק אז אין לך פיצול אישיות.

snoopytush

New member
ואתה באמת לא לבד

snoopytush

New member
לדעתי אתה טועה

הדוגמא הכי טובה שאתה יכול לתת לבן שלך זה האומץ להיות הוא ושלם עם עצמו
כמו שהוא.
כדורים פסיכיאטרים אם אתה לא צריך אל תיקח אני לא רוצה לפתוח פה את הנושא
אבל נתקלתי בהמון חומר שלילי על השפעה של כדורים פסיכיטרים אתה לא צריך.
וגם הסיבה שלך לשימוש לדעתי שגויה. אתה לא רוצה לחשוב על זה ולהדחיק את מי
שאתה אבל האישה שלך התאהבה בך בגלל מי שאתה אז אתה לא צריך להסתיר
את עצמך ממנה.
ותעשה לעצמך טובה תתרחק מהכדורים האילו

snoopytush

New member
ואם אתה כבר בוחר להשתמש בכדורים שים

לב טוב לסימפטומים אם אתה רואה החמרה תפסיק.
אני מצטערת אני לא אוהבת כדורים ואת מה שזה יכול לעשות למוח
האנושי

hana1972

New member
תגובה לדניאל

אני חברה שלו ונכון אני מקבלת אותו אבל אסור לו להפסיק תכדורים הוא עצבני שובר דברים ומיתעצבן בקלות סף גירוי נמוך וגם זה נכון שהוא אוהב ליתלבש ביגדי נשים אבל פעם בשבועיים ויש לזה השלכות קשות כי הוא שותה הרבה הלכוהול ביזמן שהוא עושה אזה כי בלי זה אין לא אומץ וגם מעשן משהוא לא טוב וזה הרסני הוא מת להפסיק אבל הוא לא יכול והוא גם עושה שטויות ליד אנשים והם צוחקים עליו והוא נהנה מיזה הוא לא יכול להפסיק אזה בחיים כי זה נטייה וזה חלק מהחיים שלא רק חבל שהוא שותה ומעשן סיגריות מסוכנות ולוקח כדורים זה מסוכן מאוד בלי הכדורים הוא עצבני ושובר דברים ובדיכאון וחרדות וכולי הכדורים עוזרים לא מאוד הוא יותר רגוע ופחות עצבני וזה לא נורה שהוא אוהב ביגדי נשים זה לא דבר פסול ולא צריך להילחם נגד זה זה אפילו חמוד מאוד חוץ מהשתייה ההלכוהול הכול בסדר

snoopytush

New member
טוב אני כבר לא יודעת אם זו בדיחה או רציני אבל

אם זה רציני אז זה ידוע שאלכוהול וכדורים ולא משנה איזה סוג זה לא שילוב טוב
אז שיקח את עצמו בידיים

snoopytush

New member
אני סתם מרגישה מוטרלת

ואחרי שהתאמצתי לענות לטרול
הא! ( בטון כועס נעלב ).

dragqueen42

New member
לא סליחה לא התכוונתי .

פשןת שאמרת לי שאני הקח את עצמי בידיים זה עיצבן אותי אני תמיד לוקח את עצמי בידיים כי הכוונה קל לדבר לא פשות!!!!! ותודה שענית לי אני מודה לך מאוד מאמי!!!!! יום נפלה וסוף שבוע נעים!!!!

למעלה