שלום לכן ומזל טוב על הפורום + שאלות
רציתי לשאול שאלה שמטרידה אותי עוד לפני שהחלטתי אם אני רוצה/צריכה מיילדת. קודם כל היסטוריה בקצרה: לידה ראשונה בבי"ח שעתיים וחצי. לא הרגשתי צירים ירדו לי מים והלידה התפתחה במהירות. לידה שניה, כמעט ילדתי בקבלה במיון נשים, הגעתי עם פתיחה מלאה הצירים שהרגשתי כנראה היו כבר צירי לחץ. ילדתי 20 דקות מציר ראשון (5 דקות אחרי שהגעתי לבי"ח) מזל שאני גרה מאוד קרוב לתה"ש. אני מפחדת מלידה מהירה כזו שוב.כלומר מתה שתיהיה לי שוב כזו לידה (צרות של עשירים. אני יודעת ומברכת על כך
), כמובן, אבל מה יהיה אם הילדים יהיו איתי, אם אני אהיה לבד, מה אם זה יהיה ברחוב ומה ומה ומה? מה אני אעשה? מישהיא אמרה לי שרצוי שיתנו לי זרוז כבר בשבוע 38 בכדי לא להגיע למצב כזה, משום מה לא נראה לי העניין.... בקיצור נראה לי שמיילדת תעזור לי להרגע פה. וכמובן אם דווקא עכשיו תהיה לי לידה ארוכה עם צירים אני חייבת מישהיא שתדריך ותהיה איתי, כי דווקא את השלב הזה אני לא מכירה. השאלה הטכנית היא, מה קורה אם אני יולדת לפני שהיא מגיעה בכלל? מבחינת תשלום וההתחייבות ביננו? כמובן שכל פרט נוסף בנוגע למיילדות ואיך ומה, אני אשמח לקבל ממכן תודה רבה
רציתי לשאול שאלה שמטרידה אותי עוד לפני שהחלטתי אם אני רוצה/צריכה מיילדת. קודם כל היסטוריה בקצרה: לידה ראשונה בבי"ח שעתיים וחצי. לא הרגשתי צירים ירדו לי מים והלידה התפתחה במהירות. לידה שניה, כמעט ילדתי בקבלה במיון נשים, הגעתי עם פתיחה מלאה הצירים שהרגשתי כנראה היו כבר צירי לחץ. ילדתי 20 דקות מציר ראשון (5 דקות אחרי שהגעתי לבי"ח) מזל שאני גרה מאוד קרוב לתה"ש. אני מפחדת מלידה מהירה כזו שוב.כלומר מתה שתיהיה לי שוב כזו לידה (צרות של עשירים. אני יודעת ומברכת על כך