שלום לכן, חברותיי. חזרתי....

אורלי14

New member
שלום לכן, חברותיי. חזרתי....

ראיתי כאן באחד האשכולות שנפתחו בשבועות שלא היה לי פנאי לגשת לכאן, תשובה של אתי, אני חושבת, שלא חשוב המשקל - מכשיר, אלא המראה. זה נכון, אבל גם לא מדויק... בשבועיים האחרונים אני מקבלת מחמאות ללא סוף איך שאני נראית וכמה רזיתי ואיזה יופי, וכו' וכו'. על הפנים כולם רואים. בירכיים ובישבן - בעלי מחמיא, אבל - - - בשקילה שעשיתי השבוע, בסדנת הרזיה שנרשמתי אליה ולא כל כך נראה לי שתעזור לי, התברר שירדתי רק 200 גרם. מה זה מאתיים גרם?! מספיק שלבשתי חולצה קלה יותר או תחתונים וחזיה אחרים - וזה ההפרש. גם בשקילה שלפני שבועיים, שנערכה שלושה שבועות אחרי השקילה שלפניה, הורדתי 200 גרם. זה ממש מדכא לראות על המשקל 400 גרם פחות בחמישה שבועות... לא?!?!??! למה בפסח, בשבוע, הצלחתי להעלות קילו וחצי, ובחמישה שבועות שאחריו להוריד רק 400????? (לא יודעת איך ספרתי את השבועות. עכשיו רק חודש מתחילת פסח... לא חשוב. העיקרון הוא שזה מבאס!!!) האם נראה לכן שהייתן מוותרות על השקילה??? האם הייתן מסתפקות במחמאות ובמראה יפה וחטוב יחסית למה שהייתן, וממשיכות בתזונה הנכונה בלי לשים לב בכלל למספרים על המכשיר?! שבת שלום, ובהצלחה לכולנו!!!

or 333

New member
שלום אורלי

אני מבינה אותך לחלוטין זו אני שהמשקל "עבד עלי" השאלה שלי היא חוץ מיזה שכולם אומרים לך שרזית האם גם את מרגישה בשינוי? כי הכי חשוב שאת תרגישי למשל יש דיאטה שהיא בלי סוכר וקמח במשקל רואים שינוי אבל בהקפים מרגישים שינוי משמעותי ביותר לגבי 400 גר' בחודש את צודקת זה באמת מייאש בטח השתדלת ויותר מזה ופתאום במקום לראות 5 קילו ראית רק 400 גרם ולסיום נשאר לי רק לומר לך כל הכבוד על ההתמדה ועל כח הרצון למרות שהירידה קטנה מי יודע אולי בעוד שבוע שבועיים תרשמי לנו פה שירדת חמש קילו שנזכרו להגיע לפתע אז תמשיכי להיות חזקה ותעדכני בהצלחה

חן123

New member
השאלה אם את מסוגלת

לדעתי הכי נכון להסתכל על הקפים ובגדים, הרי זה המדד האמיתי. בכ"ז רובנו צריכות חיזוקים מהמשקל, אם את יכולה בלי - לדעתי לכי על זה

אורלי14

New member
השאלה היא יותר אם הדיאטנית שלי יכול

אם הדיאטנית שלי יכולה בלי זה... מה אומר לה, שלא אכפת לי מה מראה המשקל שלי/שלה אלא מה אומרים לי וכמה מחמאות קבלתי השבוע? ;)

אתי אתי

New member
זה מזכיר לי...

בלידה הקודמת חיברו אותי למוניטור, ושם ראיתי שיש לי צירים כשלא הרגשתי וכשכן הרגשתי המוניטור לאו דוקא הראה את זה...בלידה האחרונה החלטתי להקשיב לגוף שלי ולא להתחבר למוניטור... אותו כנ"ל לגבי משקל...

1אורניתה

New member
איזה כיף

זה מזכיר לי שכשמצפצפים ומתחילים איתי בפקק, אני מספרת לבעלי ואני אומרת לו ששום דבר בי לא השתנה, הוא אומר זה מה שאת מקרינה. אני מאמינה בזה, בן אדם מקרין את מה שהוא רוצה שיראו עליו וכנראה את פורחת ונראית מצויין ומרגישה טוב עם עצמך וכולם רואים את זה. בעניין לבוש, אני מצרפת כאן כתבה שהכנסתי לאתר שמלמדת איך להחמיא לגוף ולאבד מידות מבלי להוריד קילוגרמים רק ע"י הסתרת או הבלטה של חלקי גוף מסויימים. אורנה

בובי

New member
המדדים החשובים הם הקפים ואחוזי שומן

מדדו את ההקפים שלכם בחזה במותן ובאגן ואת האחוזי שומן שלכם לא סתם היו מגדירים דוגמניות כ 90 60 90 ולא במשקל כי בסופו של דבר מה שקובע זה איך שאת נראית

1אורניתה

New member
באגדות התכוונת

רוב הנשים לא עונות לקריטריונים שכתבת 90/60/90, זה האידאל אבל זה לא מאוד נפוץ. אני למשל.... בחזה אני כבר 90, במותן אני כבר 60 אבל הירך אבוי הירך בעלת אישיות משלה. מה שנכון הנו להכיר ביחודיות שלך ולחיות עמה עד כמה שאפשר, אי אפשר לשנות את המציאות של מבנה הגוף והפרופורציה, אפשר רק הקטין ו/או לנתח. אגב אני חושבת שמה שקובע זה לא איך שאת נראית זה מה שאת משדרת, עובדה לא כל כוסית נעשית דוגמנית אלה מי שיש לה יכולת שהיא מעבר ללקפוץ שפתיים וטליה מדהימה. ראיתי נשים שמנות ומלאות שלא נכנסות לתבנית שכתבת והן הרבה יותר מסתם הם מדהימות מכל מלכת יופי או דוגמנית על כמו ג'ניפר לופז, נועה תישבי, נינט , רנה זלווגר ועוד... אסור לנו לחשוב שהמודל שלנו צריך להיות משהוא שאינו מציאותי. צריך לרצות משהוא שהוא א. בר ביצוע ב. מציאותי ג. שאינו מזיק לבריאות . א.

בובי

New member
פיספסת את הפואנטה

כמובן שאת צודקת אבל שמדברים על דוגמניות בכללי מדברים על הקפים או גובה ! כלומר דוגמנית צריך שיהיו לה הקפים ... ומינימום גובה ... לא שמעתי שמדברים על משקל ! כמובן שאני התכוונתי שמדברים על 90 60 90 כדי להדגיש שמסתכלים על הקפים ולא על משקל זה הכל

למעלה