שלום לכן חדשה פה

ruhyk2

New member
שלום לכן חדשה פה

אני כבר שךושה שבועות אחרי הלידה הנקתי חודשוחצי וירדתי כבר אחרי שבועיים 7 קילו ניארו לי עוד 7 קילו לרדת ומאז זה תקוע ולא זז. ברור לי שצריך עכשיו לשלב פעילות גופנית על מנת להזיז את המשקל אבל למי יש זמן עם תינוק שרק עכשיו מפסיק לסבול מגזים וכמו כן יש לי עוד ילד. יש למישהי הצעות לפחות להתחלה להוריד איזה 3-4 קילו על מנת שאוכל להסתכל על עצמי וללבוש קצת בגדים ששוכבים להם בארון. ההריון שלי היה בעיקר בחורף ואין לי ממש בגדי קיץ שעולים עלי ואני בבעיה

kerenmatalon

New member
קודם כל ../images/Emo49.gif

אני מאוד מבינה אותך שקשה להתעמל עם תינוק שסובל מגזים אבל תשתדלי לצאת איתו בעגלהטיולים קצת ארוכים אני עושה ככה כל בוקר אני שולחת את ביתי לגן ומטיילת איתו בבוקר 40 דקות ואני יוצאת כל לילה לעוד30 דקות אתמיני מי שרוצהיכולה למרות שזה קשה וזה שאת וזה שירדת 7 קילו זה מעולה תתחילי ארוחות מסודרת וקטנות ובערב לא לאכול זה הכי חשוב ואם את לא מניקה רשמתי את הדיאטה של רז קל תנסי אותה היא מעולה ואת תרדי יפה מאוד גם יותר מ3 קילו

חן123

New member
מצטרפת להמלצה על צעידות עם העגלה

אני עשיתי את זה וזה עבד יופי כרגע מזג האויר הוא בילתי נסבל, אבל עוד כמה ימים כשיגמר הגל חום הנוכחי, ללכת על הבוקר או בערב זה סביר בהצלחה

אתי אתי

New member
מצטרפת...

כדאי לך גם להשאיר את הבונבונים עם אבא שלהם ולצאת מידי פעם לבד להליכה. חשוב לגוף וחשוב גם לנפש...

למעלה