שלום לכן, חדש פה עם כמה שאלות..

kuku1900

New member
שלום לכן, חדש פה עם כמה שאלות..

שוב שלום, כולם פה בנות ? אין בנים בעסק הזה ? למה אין בנים ? אתן לא מרשות ? כמה מכן עוסקות בעניין ומרויחות או בכלל מנסות להרויח מזה ? כמה זמן אתן עוסקות בזה בכלל ? תוך כמה זמן מגיעים לרמת יצירה סבירה ? 5 עוגות ? 10 עוגות ? כמה זמן לוקח לקשט עוגה ממוצעת ? הסוכר והצבעים יקרים ? תודה רבה

net the jet

New member
שלום לך.

למה אין בנים ?- יש קצת.... אנחנו בהחלט "מרשות" להן... רק משום מה לא הרבה נמשכים לתחום. כמה מאיתנו עוסקות בזה ? אין לי סטטיסטיקות, אבל את יכולה לחפש בגוגל תחת "עיצוב עוגות" וכ"ו ותקבלי קצת מושג... כמה זמן עוסוקת בזה ? יש כאלו שכמה שנים, יש כאלו שפחות.... כמה זמן מגיעים לרמה סבירה ? יש מוכשרות שאחרי העוגה ה 1... יש כאלו שלוקח להם 10-20 עוגות ויש שלעולם לא.... מי ש ,אין לה את זה" לא יעזור כמה עוגות תכין.... כמה זמן לוקח לקשט עוגה ממוצעת ? מה זה עוגה ממוצעת ? אני מהירה מ-א-ד ועוגה יחסית פשוטה לוקחת לי כמה שעות טובות , יחד עם אפיה והכנת משטח ועוד.... הבצק והצבעים יקרים ? ביחס למה ?

kuku1900

New member
תודה רבה לך, נטע ?

אני גבר, מכאן השאלה על גברים. תודה רבה על התשובות. התכוונתי מבחינת זמן קישוט ממוצע ציור על עוגה כולל עטיפה בלי האפיה או בלי זמן אפיה פיסול של פרחים כולל עטיפת העוגה. מבחינת מחיר התכוונתי שקלים ? עשרות שקלים ? מאות ? לבצק ולצבעים. או שחייבים גם מיכשור חד פעמי יקר ? תודה רבה. מתעסק עם דברים דומים אבל לא לאכילה הציעו לי מעבר לתחום היצירה בעוגות כשאת הההכנה של העוגות לא אני אכין. לכן השאלות. אפשר להתפרנס מזה ? רק מזה ? בלי סדנאות וחוגים לילדים ?

net the jet

New member
אני מבינה את השאלות אבל אין להן תשובות חד

משמעותיות.... אין כזה דבר זמן ממוצע.. כל אחת והקצב שלה וכל עוגה והזמן שלה... לדוגמא, היום הכנתי עוגה שביום אחר היתה לוקחת לי שעתיים-שלוש ב אברע-חמש שעוץ כל מה שיכול היה ללכת רע- הלך רע ! סיוט. ככה שאי אפשר לדעת מראש. לגבי שקלים- 4 קילו בצק סוכר נע בין 67 ל 85 קופסת צבע מאכל בין 15-22 בערך. אפשר להסתדר ללא שום מיכשור ולאלתר, אפשר לקנות- יש מגוון עצום של "אביזרים" בשלל מחירים לדעתי אי אפשר להתפרנס מזה ללא סדנאות והפעלות ( רבות )

פיסולה

New member
מאיפה את בארץ?

יש לי מספר מקומות שתוכלי לרכוש בהם אך תאמרי לי מהיכן את...

kuku1900

New member
תודה לכולכן על התגובות! אני גבר!!!

הפתעה יש גבר בפורום! אין לי תמונות לדברים שעיתי עדיין בבוא היום אחשוף את עבודתי. אני יודע היכן ניתן לרכוש, קראתי אחורה בפורום וראיתי את העבודות המקסימות שלכן! כואב הלב לאכול אותם...... ראיתי את רשימת החנויות למעלה בקישור. תודה לכולכן.

למעלה