שלום לכן / לכם . אני טבעוני מזה 10

שלום לכן / לכם . אני טבעוני מזה 10

שנים . וגם איש ירוק במידה רבה . ורק עכשיו נודע לי שאתן קיימות בעקבות תגובה להודעה שלי בפורום ליכוד . חשבתי לתומי שדילול האוכלוסיה יעשה על ידי הטבע ע"י אסונות אקלימיים לא חשבתי על צמצום ילודה . האם רובכן לסביות ? אני לא מודע כלל להשקפת העולם שלכן אשמח להסבר קצר .

inbal76

New member
שלום, טבעוני

לכל אחת מאיתנו יש השקפת עולם שונה. המשותף לנו אינו השקפת עולם, אלא חוסר רצון מסוים (שיכול לנבוע מהשקפה כזו או אחרת, או מרגשות כאלו או אחרים, או מנסיבות חיים כאלו ואחרות, וכולי). מקום טוב להתחיל בשביל להבין "מה קורה פה" הוא מאמרי הפורום
נ.ב. מה גורם לך לחשוב שיש קשר בין נטיה מינית לאי רצון בילדים? אנו לא נוהגים לחטט, אך משרשורי היכרות שהיו כאן נובע שלרוב הנשים בפורום יש בני זוג. אם יש כאן לסביות הן לא הצהירו על עצמן ככאלה (על אף שתתקבלנה בברכה אם תהינה). נ.ב.2. לא כולנו טבעונים וירוקים, ולא כולנו בעלות שאיפות לדילול האוכלוסיה. (אם כי אכן חלקנו כאלה).

עינת12

New member
לשמאל מנצח: כמה שאלות -

1. למה אתה שואל אם רובנו לסביות? ("כי אני רוצה לדעת" תהיה בשבילי התחמקות מתשובה). אז מה נקודת המוצא לשאלתך? 2. האם היית מעלה את אותה שאלה בפורום "סלסה" או בפורום "תרבות ושפה ספרדית?" אם כן - למה? אם לא - למה?

אני לסבי

איזו פניה בהמית וגסה. כל הכבוד למי שמצליח לענות עניינית. אתה בושה לטבעונים (נשמע כמו טבעוני בריאות לא טבעוני מוסר)

אתה קופץ מהר מידי אני שואל זאת

כי מישהיא מאד קרובה לי אמרה לי שיש לה נטיות לסביות . ושהיא לא רוצה ילדים זה הכל! פשוט ותמים . למה שאלה כזו צריכה להקפיץ אתכם כלל ? אז אם אתן לא ירוקות אז מה הסיבות שלכן לצמצום הילודה ? אישיות ?

inbal76

New member
יש לך אי הבנה קטנה

זה פורום "נשים שלא רוצות ילדים". לא "נשים למען צמצום ילודה".

אהה הבנתי . סיבות אישיות

טוב שיהיה לכן כל טוב חשבתי שיכולות להיות כאן שותפות לדרך לצמצום האוכלוסיה ולא היא .

inbal76

New member
שמאל מנצח

התחלת פה קצת ברגל שמאל. התפרצת קצת מהר מידי ובאופן קצת מקומם, מבלי להבין בדיוק מה הולך כאן, וגם מתשובתי האחרונה הסקת מסקנה לא נכונה. חבל. בכל פורום שמגיעים לראשונה מומלץ לקרוא קצת אחורה וקצת להציץ בקישורים, לטובת כניסה חלקה יותר.

לא בושה וגם לא כבוד גדול

גם אני כמוך מחסומי טלי ונועה ואני גם טבעוני מוסר וגם טבעוני בריאותי אצלי אין חציצה בין השניים . אם כי למדתי יותר על הפן המוסרי רק לאחרונה בפורום של נטע וטלי אבל הייתי מחובר לנושא מבלי להתעמק יותר מידי .

למעלה