שלום לכן מישהו יכול להזכיר לי איך

שלום לכן מישהו יכול להזכיר לי איך

עושים נעלי לילד קטן ..לא בחמש מסרגות..פעם עשיתי זאת בשני מסרגות.רק שזה ברח לי מזכרוני ...תודה

כמה קטן הילד?

בעיקרון את מעלה מס' זוגי של עיניים אם למבוגר עושים את זה ב-102 אז לילד הייתי לוקחת 60. אחרי 10 שורות שנסרגות רק ימין. חלקי את הסריגה ל-3 כאשר עכשיו את אמורה לסרוג רק את האמצע וכל פעם שאת מגיעה לסוף שורה את לוקחת את העין האחרונה עם העין הראשונה של אחד החדדים ששמת בצד. את אמורה בסוף להשאר שוב עם מס' עיניים זוגי לתינוק (נשארים עם 26) אז אני משערת שלילד תשארי עם 32. ואז תסרגי אותן כ-2 שורות ביחד לא משנה איך ימין או שורה ימין שורה שמאל. ואח"כ אם בא לך על שרוך השחלה אז תעשי שורת חורים כאשר את מתחילה אותה ומסיימת אותה בעין ימין ובאמצע מכוכבית עד כוכבית *חוט על המסרגה, 2 ביחד*. אחרי שורת החורים את יכולה לעבור לסריגת פטנט רגיל או כפול או אורז או מה שאת רוצה באורך שאפשר אח"כ גם לקפל ויוצא יפה. אני סורגת את זה כאשר באמצע אני מחליפה צבע ואז רק התחתית והשוליים הם צבע בסיס באמצע יש צבע חדש. בשרוך שגם אותו אני סורגת אני משלבת את 2 הצבעים יחד ובסוף השרוך עושה פונפונים קטנים.

1אסתיפ

New member
100 עיניים לנעליים???

אני סורגת לי 010 עינים במסרגות מס 4 חולצה. אז 100 עיניים לנעל . יש פה חישוב לא נכון של כמות העיניים.

כן זה ההוראות שיש לי זה בצמר דק מאד

עשינו כשהייתי ילדה ביסודי. סרגתי לאבא שלי. בטח בצמר עבה זה פחות

למעלה