שלום לכן

ד פ נ א

New member
שלום לכן ../images/Emo140.gif

הי אני דפנה, כבר הרבה זמן קוראת אותכם, וחושבת לעצמי מתי אני אתחיל כבר לעשות דיאטה. מודה ומתוודה אף פעם לא עשיתי דיאטה, ושלא תחשבו שאני לא צריכה, אבל תמיד הרגשתי בסדר עם הגוף שלי, אבל בזמן האחרון, אני כבר לא מספיק מרוצה, יש לי ביטנית קטנה, וירכים וישבן, שהייתי שמחה עם הם היו יורדים. אז נרשמתי לחוגי התעמלות, אפילו התמדדתי במשך כמה חודשים, עד שבמקום שבו אני הייתי מנויה החליטו להוריד את כל השיעורים שמתחילים בשעה 21:00, ולא החזירו אותם, ולכן פרשתי... ואל תחשבו שבאותו הזמן הפסקתי לאכול, להפך, אמרתי לעצמי שאם אני עושה התעמלות אני יכולה לאכול, ואכלתי הרבה, נראה לי ששמנתי בתקופה הזו איזה שני קילו. אז אני מחליטה מהיום שאני רוצה דיאטה, וממש אין לי מושג מה עושים, קראתי את השרשור של רוני על הדיאטה שלה, ויש את הספר הזה בעברית, אז נראה לי שאני ארכוש אותו וביחד עם בעלי אני יעשה את הדיאטה הזו. דבר נוסף הודעתי לחמי שיפסיק לקנות לנו בימי שישי עוגת שוקולד מדהימה, ופיצוחים. ואני אזרוק את כל השוקולד שיש בבית, כי אני חולה על שוקולד, ואם מישהי מכירה מקום שגומל משוקולד אני אשמח לדעת, כי לפי דעתי זה מה שיהרוס לי את הדיאטה. וזהו מתחילה מהיום, גם להשתתף בפורום ולקבל תמיכה וכמובן לתת, וגם דיאטה.

חן123

New member
ברוכה הבאה

ממה שאני מבינה אין לך נטיה רצינית להשמנה, במקרים כאלה לא תמיד חייבים ממש "דיאטה". מה שהייתי עושה כצעד ראשון לפני ספרים ועינינים זה להוריד שטויות שוקולדים ממתקים בורקס וכו', יכול להיות שבמקרה שלך זה יספיק בהצלחה חן

אורלי14

New member
את נשמעת גזעית מאד, וגם רצינית

אז אני מאחלת לך ברוכה הבאה והמון הצלחה! ואנחנו כאן כדי לעודד בשעות קשות, כגון כשמישהו קונה שוקולד הביתה למרות רצונך... שוקולד הוא עקב אכילס של רובנו, אני חושבת, ואם את מכירה דרך מישהי מקום שגומל ממנו - תודיעי פה ברבים, טוב? בהצלחה!!!

למעלה