שלום לכן

• פותח הנושא bonyo
  • פורסם בתאריך

bonyo

New member
שלום לכן ../images/Emo66.gif

וואוו...אני כבר שבוע קוראת פה הודעות בפורום ואני מרגישה ממש מחוץ לחבורה. יש פה ממש אחווה איזה יופי ...אפשר להצטרף
? אני ממש ממש חדשה בתחום וקוראת בעיון את השאלות והתשובות אך לשווא...הכל נראה לי בלאגן אחד גדול והכניסה להריון נראת לי היום מסובכת מתמיד...התחלנו לעבוד על זה אך אין לי מושג בכל מה שקשור למיץ אשכוליות, נוזל הרחם ועוד...HELP!!! אשמח להתעדכן ולעדכנכם...בכל אופן כרגע אני מנסה לחכות כמו כולן לאיחור המיוחל וכל כאב בטן תחתונה, כאבי גב חתון/ אגן...מקפיצים אותי...האם יש שחר בלחציי? תודה רבה אני

קצת פרטים שיעזרו....

מתי היה המחזור האחרון ? האם הרגשת ביוץ? ומתי.... פרטים וכמה שיותר...

bonyo

New member
קצת אינפורמציה נוספת ../images/Emo13.gif

את המחזור האחרון קבלתי ב- 16/3 לאחריו בקרתי אצל רופא הנשים שלי אשר עשה לי בדיקת צואר הרחם (עשיתי לאחרונה לפני שנה וחצי...ואם נכנס להריון זה יהיה כנראה פחות מומלץ בטווח של השנה הקרובה) שאת תוצאותיה אקבל בשבוע הבא, חוץ מזה הוא עשה אולטראסאונד, בדק רחם, חצוצרות ושלח אותי לעבודה. על פי דעתו המקצועית אנחנו יכולים להתחיל לעבוד. כמובן שהוא צייד אותי בחומצה פולית שאותה אני לוקחת בהתמדה. התחלנו להשתולל ב- 24/3 (כמובן שגם קצת לפני... :) )....ואת הביוץ הרגשתי לפני כיומיים , כאשר לילה קודם שכבנו גם כן. אני יודעת שלזרע יכולת השרדות של בין 12-24 שעות כך שקיים סיכוי כולשהוא...ש...טפו טפו טפו. חוץ מזה כואבת לי הבטן התחתונה באזור החצוצרות ויש לי לחצים מדי פעם בחזה אבל לא על בסיס קבוע...האם עלי להמתין עד האיחור במחזור...או שאלו גם כן סמנים... :)

אל תחכי לסימנים...

הביוץ שלך היה בסביביות ה-30/31 לחודש ולכן לא הייתי בודקת לפני ה12/13 לחודש הנוכחי ...(ברור)... לגבי הסימנים יש מאמר של פונג שרץ בכתוביות למעלה שנקרא לדעת לפני שיודעים שם יש כל מיני סממנים שלא תמיד יש לכולן....

אופה3

New member
תיקון קטן, הזרע חי בגוף 48 שעות

ולא רק 12 שעות, לכן לפעמים גם ממליצים לקיים יום כן ויום לא, יש לזרע יכולת לחיות בגוף 48 שעות, ככה לפחות לפי מה שאני קראתי, ואני יודעת בוודאות שהזרע חי בגוף את הזמן הזה, כי בבדיקה האחרונה שביצענו עם הזרע מגיע לתוך פנים צואר הרחם, אז הבדיקה התבצעה אחרי 24 שעות משעת קיום היחסים. אז בכל אופן ברוכה הבאה, תנסי להיות רגועה, ובסוף זה מצליח לכולנו האופה

m i c h a l y

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מוזמנת לעיין במאמרים המקושרים למעלה (משם רובנו ניזונות אני מאמינה....)ולהעלות כל שאלה אפשרית בנושא. מחזיקה אצבעות לשני פסים בקרוב, מיכל.

bonyo

New member
מיכלי...מי שמגלה שני פסים ...

נוטשת תמיד? הבנות פה נראות לי ממש ממש נחמדות אז עכשיו אני בקונפליקט... :) להכנס להריון או לא להכנס להריון...לא אני סתם צוחקת בהצלחה לכולן תודה :)

Gill Gallad

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif ../images/Emo142.gif

אני מסכימה איתך מאוד לגבי הפורום, אנו מאחלות זו לזו "שהות קצרה" אך בעצם זה יהיה נורא עצוב לעזוב את כולן בבוא העת ולעבור כיתה.... אבל - כולנו מחכות לזה בכליון עיניים... אז, ברוח הפורום: ברוכה הבאה ושהות קצרה...

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה. ../images/Emo140.gif

אנחנו כולנו חדשים פה וכולנו מקווים שנעבור מפה מהר לפורום הריון ולידה. (שם בכלל הם חבורה מגובשת
) אז את מוזמנת להתחיל אצלנו בקטן, להשתלב, לבוא לשאול ולענות ולשתף בכל מה שבא לך. ואחר כך, בקרוב, כשיהיו לך שני פסים כחולים, להשתלב גם שם.

גורבי

New member
ברוכה הבאה למעוננו הקט ../images/Emo140.gif

בקשר למיץ האשכוליות, את יכולה לקרוא כמה דפים אחורה, אבל בגדול שתיית כוס מיץ אשכוליות אחת ביום (רגילות או אדומות, "מוכנות" או סחוטות - למשקיעניות שבינינו) אמורה לשפר את איכות ההפרשות בצוואר הרחם ולהגביר בכך את סיכויי ההישרדות של הזרע שם. לגבי הסימנים שלפני, אפשר להגיד בטוח שאולי כן ואולי לא
. בתור אחת שהיתה בטוחה שהחודש זה זה, והיו לי כל הסימנים האפשריים, ובסוף הגיע המחזור (או "המכשפה", בשפת הפורום), אני החלטתי לא להאמין יותר בשום סימנים, אלא אם כן הם כחולים ועל מקל. ובכל מקרה, את מוזמנת להישאר כאן איתנו
עד ש...

bonyo

New member
אמרו לי שהפורום ממכר אבל...

ב- 6:30 בבוקר???
מה נפלת מהמיטה... ? המון תודה על קבלת הפנים החמה.

28קטנה

New member
אאההממ../images/Emo9.gif

אני פשוט מתחילה את הבוקר מוקדם ואז יש לי זמן לשבת בשקט מול המחשב או אחרי העבודה בערב... לצערי אין לי בעבודה מחשב.(מזל - צריך גם לעבוד לפעמים..)

למעלה