שלום לכן..

מעצימה

New member
שלום לכן..

אשמח להתייעץ איתכן..
אני בת 50..בשנה האחרונה מתאמנת קבוע בחדר כושר(ביתי מאמנת כושר בעצמה).
נמצאת במכון ביון 3-5 פעמים ונהניית מאוד והבחלט מרגישה בתוצאות.

אני גבוה ורזה יחסית..כך שהמטרה אינה לרזות אלא להתחזק.

אך הדבר שהכי חסר לי זו הקבוצה.
האם יש קהילת נשים בכושר או משהו דומה?
נשים שנפגשות לשיחות ופעילויות בנושא הספורט?

אשמח לשמוע מכן

susieada

New member
ברוכה הבאה מעצימה!

יש קבוצות נשים שמתאמנות בכל מיני מקומות בארץ. במיוחד עכשיו, חודשיים לפני טריאתלון נשים, יש קבוצות נשים בכפר סבא, בינימינה, יבנה ועוד.. איפה את גרה?

הפורום משמש לנו כקבוצה וירטואלית נהדרת, לשתף, לשאול, לתת ולקבל עידוד ותמיכה בכל תחומי הספורט. יש לנו כאן מתחילות ומנוסות, נשים שמשקיעות ונהנות ממרחקים ארוכים ושעות רב כל יום, ואלה שמתאמנות בצורה מצומצת מאוד. כולן מבורכות . כולן כותבות (או קוראות).

נשמח לשמוע יותר ממך.

מעצימה

New member
תודה רבה!

אז יש כאן כמוני שרק...מכורות לחדר הכושר?

אני מפתח תקווה..

ayala68

New member
ברור שיש!!

אני גם מהמכורות... וגם מפתח תקווה... אבל רשומה לספורטן.. מכירה? :)
יש לנו שם דווקא קהילה מתהווה כזאת של נשים, סתם התחלנו להתחבר כמה בנות שהולכות יחד לספינינג (רביעי קבוע עם רלי- אולי היא גם מאמנת אצלכם).
האמת שהמקום שם דיי מנסה גם לחבר בין החבר'ה שרשומים שם ומארגן כל מיני פעילויות משותפות, שלא רק קשור לספורט.. שבוע הבא יש לנו הפנינג אביב, אז מגיעים עם הילדים וזה גם עוזר לחיבור...
כמה פעמים את מתאמנת? כי אני סתם עכשיו אמרתי מכורה, אבל עצרתי לחשוב אם אני באמת מגדירה את עצמי כמכורה.. שלוש פעמים בשבוע זה נקרא מכורה?

מעצימה

New member
מכירה בהחלט

אני בהולמס פלייס גבעת שמואל לא ממש מגבשים. אני מתאמנת בין 4-5 פעמים בשבוע שעה עד שעתיים כל פעם וכן יש ימים שפעמיים ביום

ayala68

New member
אין ספק שהמקום מיוחד אצלנו

זה באמת אווירה שונה משאר המקומות שהייתי רשומה אליהם פעם...
אבל את יודעת איך זה- תמיד את יכולה לנסות ולהיות השינוי שאת מייחלת לו- קדימה להתחיל בגיבוש לבד :) תראי י מתאמנת באותם ימים שלך ותיצרי קשר.. בסופו של יום אני בטוחה שיש עוד נשים כמוך שחסר להם האלמנט הזה של הגיבוש והחוויה שבאימון.

למעלה