שלום לכן.!!

שלום לכן.!!

זוכרות אותי?? פרשתי לפני 10 חודשים כשגיליתי על ההריון השני... עכשיו אני שוב כאן, אחרי הריון ולידה ב"ה משעממים ותקינים. בלי יותר מידי עליות... רק 9 קילו, שזה טוב!! אבל התחלתי אותו עם עודף של כ6 קילו. אז... אני מתייצבת כאן (בעצם רק מעוד שבוע כי עדיין לא עברו 6 שבועות), מאוד מקווה לחזור למסלול של הדיאטה הקודמת... צריכה את עזרתכן ועצתכן... ואיך לעז@@@ מפסיקים עם המתוקים שכל כך "התרגלתי" אליהם??? שבוע טוב וחודש שמח ומבדח!!

liat ליאת

New member
ברוכית הבאית ../images/Emo39.gif

אני יכולה לספר לך, שאצלי לפני 3 חודשים אחרי לידה לא עבד כלום. וניסיתי כל מה שרק אפשר כולל הליכה יום-יומית למכון כושר. אולי בגלל ההנקה, אני לא יודעת. אז את סך הכל 5 שבועות אחרי הלידה. הגוף שלך עדיין לא התאזן ואורך לו זמן "להתאפס" על עצמו בחזרה. רק לפני שבוע וחצי התחלתי לשמור ממש טוב ואני מתחילה לראות תוצאות, ואני חצי שנה אחרי לידה
שיהיה לך בהצלחה, חודש טוב ושמח

חן123

New member
ברוכה השבה

איך מפסיקים? לדעתי - בבת אחת, ואז גם שוברים את מעגל האינסולין בהצלחה, ומזל טוב!!!!

1אורניתה

New member
שלום שלום

המון מזל טוב,לפי מה שזכור לי את היית עם הכינוי אמא יקרה לי? המלצת אז על הספר הרזיה שפויה של סמדר פרגר ואני רצתי לקנות אותו... עזרת לי אז מאוד ללמוד כמה דברים על עצמי אם כי הרזיה שפויה לא יצאה לי מזה... בכל מקרה מזל טוב על החבר/ה במשפחה והשאלה היא איך מפסיקים עם מתוק? אני אומרת בבת אחת,אין באמצע לפחות בהתחלה כדי להכנס לשוונג. מתוק זה מעייף ולא בריא,ממכר ומשמין. אח"כ כבר יהיה קל יותר-את הרי יודעת את זה לא? קבלי
וברוכה השבה

גם אצלי הבעיה זה המתוק. מה שאתן

אומרות זה פשוט להפסיק בבת אחת? אני חוששת לנסות... וברוכה הבאה/השבה דרך ארוכה

liat ליאת

New member
הימים הראשונים קשים...

3-4 ימים שהגוף דורש ואת לא מספקת לו את זה, ואח"כ פשוט אין מלחמת מתוק כי הוא מתרגל לא לדרוש. ועוד משהו - מתוק זו שרשרת שלא נגמרת. את אוכלת מעט, הגוף מפרק את זה ודורש עוד. מנסיון שלי - שבוע שעבר ניסיתי יומיים לאכול טיפה והפסקתי שוב לגמרי. עדיף כך

האם זה גורם לתופעות נוספות כמו

כאב ראש או משהו אחר כשהגוף מרגיש שחסר לו מאכל אהוב כל כך?

cosmicenergy11

New member
אפשר מתוק לא מעובד

אני לוקחת תמ או דבלה וזה עוזר להרגיע את ההתקפה של המתוק

מאיו

New member
ואני ממליצה- מתוק אחד לשבוע

תחליטי על יום אחד- ראשון או שבת. ובו תרשי לעצמך לאכול גלידה / שוקולד / פיצה או כל דבר "אסור" אחר. לי זה ממש עוזר, הידעה שבעוד X ימים אוכל לאכול מה שרציתי. מצד שני, לפעמים אני מוותרת על המנה המותרת ואז אני מרגישה ממש גיבורה

אתי אתי

New member
בנות, אני ממש מתפעלת ../images/Emo140.gif

לא ידעתי שאתן נמנעות מסוכר
אני רוצה להדגיש שזאת דרך שלא בהכרח מתאימה לכולם,רק מי שמכור לסוכר צריך להמנע ממנו באופן מוחלט, כי בהגדרה הוא לא מסוגל לאכול רק קצת. הנה הקריטריונים (גלגלו למטה, מופיע שם שאלון לאיבחון עצמי)

החברה מתעוררים עכשיו-אנסה אחר כך

ליבדוק את מידת ההתמכרות שלי למתוקיםםםםםםם

למעלה