שלום לכן :]

שלום לכן :]

אני רוצה לשתף אתכן במשהו שקורה לי בזמן האחרון [: כיום אני בת 16. אני בכיתה י'. באיזו כיתה התחלתי לשמוע את היי פייב? א'-ב', יחד עם כל שאר בנות הארץ.. קניתי את הדיסקים שלהם הלכתי לפסטיגל ועקבתי אחרי הכתבות בעיתונים. ועכשיו אתם בטח שואלים את עצמכם, למה לעזעזל ילדה בכיתה א' מעריצה להקה?? ומה עכשיו היא רוצה?! אז ככה, לפני כמה שבועות עשיתי סדר בדיסקים. מצאתי דיסקים של היי פייב. נתקפתי בנוסטלגיה והתחלתי לשמוע שוב. -חשוב לי לציין שכיום הסגנון מוזיקה שאני אוהבת כל כך שונה מפופ- לאחר כמה ימים היה לנו טקס בבית הספר. "להיות אזרח" שבוא קיבלנו ת.ז ישבנו בכיסאות למעלה אני וחברה שלי והתחלנו לשיר שירים של היי פייב. מאז אנחנו לא מפסיקות לשמוע את השירים שלהם. אתמול מצאתי כתבה, אמנם קצת ישנה.. ודיי התאכזבתי ממשהו שם: "אני מריח ניחוחות מופע איחוד באופק? "אני לא יודע. אל תשכח שהבנות שהעריצו אותנו על בסיס מיני, אפשר לומר, הן היום כבר בנות 20 פלוס"." מה עם אלה שהיום הן בנות 16-17 ועדיין שומעות ומעריכות את השירים?? ומה עם אלה שהן כיום בנות 20+ אבל אם הן ישמעו שיש הופעת איחוד הן יגיעו?? ככה.לזכר הימים הטובים.. אותם הימים של התמימות, בלי המסחור. ככה, לזכר הילדות. - לא יודעת מה איתכן אבל אני הייתי ממש רוצה להגשים חלום ולראות את היי פייב באיחוד היסטורי על אחת הבמות בת"א.

ראשית כל ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

גם אני מאוד רוצה שיהיה איחוד ללהקה שאני כל כך אהבתי ואוהבת עד היום. זה אחד הדברים שאני הכי מחכה להם ואני כל כך אשמח שזה יקרה. במסיבת השקה של הדיסק של אמיר שאלו את חברי הלהקה מייקל,עידן,ושחר שנכחו בהשקה(אייל דסאו גר בארה"ב)האם יהיה איחוד אז שחר אמר כך: זה עניין של טיימינג וכשיגיע הטיימינג הנכון אני מאמין שזה יקרה" וככה יהיה כשחברי הלהקה ירגישו שזה הזמן המתאים לעשות איחוד אז אני מאמינה שזה יקרה.וכמובן שארכוש כרטיסים לשורה ראשונה
. כרגע אנחנו יכולים להנות מחברי הלהקה בקריירות של כל אחד מהם: אמיר-מאז פירוק הלהקה הופיע\מופיע בהמון מסגרות שונות ובקרוב מוציא דיסק חדש. עידן-מופיע בימים אלה בהצגות-"אמא אמרה לי דני" "כספיון" "מהריחואנה?" מייקל-כתב שירים לפסקול הסרט "ימים של אהבה" באנגלית.ולאחרונה כתב את פסקול הסרט באנגלית של הסרט ריקוד מסוכן והוא גם מבצע את כל השירים ויש גם שני קליפים של שירים מהסרט שמייקל שר ומופיע בהם. שחר-כתב בשנתיים האחרונות להיטים גדולים: "רק אל תגיד"של מאיה בוסקילה. "שקט"של מורן קריטי. "השקט שנשאר"של שירי מימון שנבחר לייצג אותנו בארוויזיון 2005.שחר גם שר דואט עם שירי בדיסק הראשון שלה שיר שניקרא "מרחוק". אני תמיד אלך אם כל חברי היי פייב לכל אורך הדרך ותמיד אחכה לאיחוד.

בקשר לטיימינג..

אנשים לא יחכו פה לנצח. ואני בתור אחת ששומעת הארדקור (כן.כן. פריקית.666) בטח לא אמשיך לשמוע הרבה את היי פייב ואחזור ללהקות שאני אוהבת עכשיו.

בזה את קצת טועה

קחי לדוגמא את האיחוד של להקת טייק ד'את שהתאחדו השנה לאחר שהתפרקו לפני 10 שנים בשנת 1996.הקהל שהעריץ אותם בזמנם כיום מבוגר יותר מהמעריצות של היי פייב(היי פייב הוקמו ב1996 וטייק דאת הוקמו ב1991). הקאמבק של טייק דאת היה השנה קאמבק מוצלח מאוד שחברי הלהקה בעצמם לא האמינו שככה יהיה.הקאמבק כל כך מוצלח שהלהקה מקליטים בימים אלו אלבום חדש לגמרי והסינגל שיצא מתוכו רץ בהצלחה גדולה במצעדים ברדיו באירופה.אם וכאשר יהיה איחוד את תוכלי לבוא להופעה וגם להנות מהמוזיקה שאת שומעת עכשיו.אפילו ששני סיגנונות המוזיקה שונים אחד מהשני זה לא אומר שהם צריכים להפריע אחד לשני.תחשבי על זה

למעלה