שלום לכ&#

The Crusader

New member
שלום לכ&#

טוב... זה רקדן בלט... לפני שתתחילו לחשוב למה??? אני סביר... התחלתי לקשקש קווים לסקיצה וראיתי שמתיח להיות תנוחה מגניבה שאף פעם לא עשיתי... אבל... אחרי שסיימתי קלטתי שאין לי שום דרך אחרת להסביר למה ומה הוא עושה... והדבר היחידי שהצלחתי לחשוב זה... דם דה דה דם... רקדן בלט... חחחח תהנו....

ailag

New member
אוף אתם עם השרירים שלכם!

יותר מדי שרירים ואנטומיה בשביל שאני אדע לנתח
את זה אני אשאיר לאחרים. שני התיקונים שלי הם: 1. האצבעות נראות ארוכות מדי ו- 2. כדאי להתמקד גם על הפנים. למרות שהרעון היה התנוחה, יש משהו מוזר קצת בפנים.. הראש גם נראה קטן מדי. חוצמזה, הוא נראה ממש מושקע מבחינת אנטומיה, שרירים וכו´ .
בילי אליוט כשיגדל?

chatenoire

New member
<פלייה רלבה>

הבעיה שהכי הפריע לי היא שלרקדני בלט לא יכולים להיות כל כך הרבה שרירים. הם צריכים להיות גמישים, דקים ובעלי יכולת תנועה שאדם נורמלי לא אמור להיות מסוגל לבצע (לגעת עם האף בכף הרגל ובאותו זמן לקלף בננה עם היד השניה והאוזן, לדוגמא). נסה לדמיין את שוורצנגר מבצע צעדי מחול קלאסי. אבל אני מניחה שהתנוחה היתה רנדומלית והמטרה שלך היא להתאמן על ציור שרירים. במקרה מעין זה, הדבר שהכי הפריע לי הוא אגן הירכיים המכווץ שלו, או במילים אחרות המרחק הקטן מדי בין הבטן התחתונה ל"רקדן הבלט הקטן" שלו. כמו שכבר הזכרתי, הבטן מורכבת מארבעה ריבועים בכל צד, כשהשישה העליונים נראים לעין והתחתונים מתארכים עד לאזור החלציים ובד"כ לא רואים אותם (יש אנשים שאצלם כן, ואם אתה פוגש מישהו כזה שלח אותו אליי). אצל הרקדן שלך בקושי יש מקום לחצי ריבוע נוסף לפני שמתחיל אזור המפשעה. עוד דבר שקשור לאזור אגן הירכיים הוא החסך המוזר בתחת. אמנם לגברים יש קצת פחות ממנו מלנשים - ולשריריים ביניהם עוד פחות - אבל הישבן מורכב מכמה וכמה שרירים, וכשמרימים רגל הצידה בכזו צורה אחד השרירים העיקריים שמתכווצים הוא השריר שנמצא בצד הישבן. הרגל המסובבת צריכה אולי מעט פחות עובי בחיבור עם האגן וקצת יותר בחיבור עם הברך מהצד, היות ויש שם גם עצם (או שזה רק אצלי, זה יכול להיות) וגם שריר. בגדול זה לא רע, הדבר שבאמת מפריע הוא חוסר הקשר התמוה בין הביצוע לרעיון (רקדן בלט שנראה כמו שחקן בסרטי פעולה גוס ד´ בAXN), אבל בתרגול ורישומים אפשר להניח לזה.

Scum Bunny

New member
השרירים בזרוע השמאלית

בעיקר באזור האמה ומפרק כף היד. הם אמורים להפגש באזור הזה, לא להתפצל. לפחות ממה שאני יודע על אנטומיה. אבל אני לא מבין גדול בשרירים.

yonabarak

New member
רקדן הבלט הקטן זה יפה

במקום להסביר מילולית את הבעיות בעיצוב שרירי הירכיים, לקחתי את החירות להדגים ע"ג הציור שלך, אני מקווה שזה מובן. כפות ידיים וראש קטנים מידי, ולגבי הפרצוף: יעזור להשתמש בתמונה כמקור.

yonabarak

New member
רקדן הבלט הקטן זה יפה

במקום להסביר מילולית את הבעיות בעיצוב שרירי הירכיים, לקחתי את החירות להדגים ע"ג הציור שלך, אני מקווה שזה מובן. כפות ידיים וראש קטנים מידי, ולגבי הפרצוף: יעזור להשתמש בתמונה כמקור.

The Crusader

New member
תודה לכולם...

יונה.. אחלה תץיוקן!!! וגם לאביב תודה... בקשר לראש קטן אני לא מסכים.. אתם שוחכים שראש בגודל של פעמיים הגוף זה אומר גובה של 1 80 בערך... יכול להיות שהוא 2 מטר... זה לא דמות הירונהית ולא שום דבר.. זה סתם היה אימון שרירים ככה שהראש דווקא לדעתי בסדר... קיצר תודה לכולם

למעלה