שלום ללאונרדו

שלום ללאונרדו

בוקר טוב וצוף, אינני יודעת בדיוק מה לשאול, או יותר נכון לומר יש לי אולי יותר מדי שאלות?!... 1. מה השם שאוכל לתת לביתי שאמורה להגיע לאוויר העולם בערך באמצע ספטמבר?? התלבטות בין ליאור (שעפ"י הקבלה זה נטל על הילד השם), אורי, הדס, רותם - אלה השמות המועדפים...אני מודעת לעובדה שאין בוחרים שם לפני לידה, אך בכל זאת, היא אמורה להגיע ב-14.9 בעזרת השם, לאחר טיפולים קשים, ואני די מאמינה גם בנמרולוגיה, מה את אומרת? 2. חתמנו על חוזה לרכישת דירה ואני עם החששות המטומטמות שלי לגבי הערכת הדירה, האם השמאי יעריכה ביותר?? האם היא בכלל נועדה לנו?...נמצאת ברחוב שד' בר אילן 38 דירה מספר 5 בבת ים. שמי: טלי (היה לאה) בת נטלה בעלי: אריק בן אתי (אסתר) המון תודה מראש, המשך יום קסום ושבוע מלא בקסם, טלי

שלום לך

נראה לי התבלבלת בפורום אני לא נומרולוגית...וזה פורום תקשור, בין השמות אני אוהבת את רותם והדס....והם השניים שסומנו גם.. לבני קצת חשבנו והחלטנו לפני הלידה, אבל ההחלטה על השם הייתה ברגע הלידה, בעלי אחז בו עטוף בחדר היולדות..כמו שעוטפים בחדר לידה... והושיט לי אותו ואמר.."כן הוא בהחלט בועז"..וכך שידענו אבל לא נתנו את השם לפני הלידה עצמה....! אורי לא אבל אור אפשרי... (מסר) לגבי הדירה...לא ממש הבנתי, אתם תעברו ממנה..בעוד כמה שנים אך כהשקעה ומבחינת קרבה למשפחה ועזרה לאחר הלידה זו דירה נכונה לעכשיו.. אני לא מתעסקת בנומרולוגיה..מאידך..תפני למי שכן... ושתהיה לידה קלה ושהכל יעבור בשלום

למעלה