שלום ללאונרד

aviax1

New member
שלום ללאונרד

שם: אביעד בן אריה תאריך לידה : 26.9.1993 מה אתה רואה איזה קיירה מתאים לי אה?

aviax1

New member
שם אמי

מעיין בן אריה שנולדה כדליה בן אריה ושם אבי זאב בן אריה שהשם השני שלו זה גם איאון בן אריה

שלום אביעד

תחום תקשורת.. תחום יעוץ אירגוני.. תחום של יחסים בינלאומיים... נדמה לי שזה מתקשר אל תחומי העינין שלך... אתה גם מאוד אוהב לעזור לזולתך..ומשהו כמו ניהול של מוסד לחינוך מיוחד..או מוסד לאנשים מוגבלים.. משהו מכיוון של יזמות אירגון וניהול..נראה לי..

aviax1

New member
את צודקת

אני מעוד אוהב לעזור יש סיכוי לתחום שקשור למנהיגות חשבתי משהו בתחום או היעוץ הרוחני או פוליטיקה כי אני רוצה לשנות דברים בעולם

aviax1

New member
הגב

הרבה זמן שאני שומע קול בראש חלק אומרים שזה התת מודע שמדבר על המודע חלק אומרים הזיות בהתחלה חשבתי שזה מלאכים עכשיו אני לא בטוח אולי סתם עולים לי רעיונות לגבי החיים אבל זה מדהים עולים לי רעיונות כל כך גאוניים שלעיתים אני כותב אותם ומבין אותם רק כמה שעות ימים או שבועות אחרי העם זה מלאכים .. ?? לעיתים הם ממש מדברים

קשה לאמר על סמך עשרה משפטים בתפוז

אבל זה בהחלט נשמע כמו תקשור בתדר של קוול ומוסרים לי שאתה חווה מעבר מאוד אינטנסיבי..תמשיך לרשום הכל והצעתי לימודים בתחום של יחסים בין לאומיים כי זה כיוון של פוליטיקה ועבודה ציבורית... בהחלט...שתשנה דברים בעולם. (במהרה בימינו אמן!)

תקשור בתדר של קול:

התקשור היא פעולה חשמלית שמתבצעת בין ישויות חוץ גופיות..מעולמות מקבילים לבין ישות בגוף.. יש תדר של אור תדר של קול תדר של מילים / או של חזיונות..ניתן להעביר למקומות שוונים בגוף המתקשר באופנים שונים...כמחשבה כחלום..ועוד...

למעלה