שלום למגי ולאדומות שעושות עבודה נפלאה פה בפורום

kikona126

New member
שלום למגי ולאדומות שעושות עבודה נפלאה פה בפורום

הרבה זמן שלא הייתי פה, כי די התרחקתי מעולם המיסטיקה.
לאחרונה יש לי חלומות שקוראים לי לחזור, אבל אני לא מוצאת את עצמי, לא מצילחה למצוא את הדרך חזרה (או כמו שהיה לי בחלום חיפשתי כדור בדולח, שהייתי צריכה (???) אבל לא ידעתי איפה הוא ואיך לחזור אליו... וניסיתי עם כל מיני דברים שדומים לכדור בדולח...)

יצא לי לדבר השבוע עם בן אדם שאיתו אני בקשר והוא אמר שאני לא מצליחה לחזור לזה כי אני לא רוצה ורק ברגע שאני ארצה אז אני אחזור לקבל מסרים. הוא אמר שעל מנת לעשות זאת אני צריכה לשאול שאלות.
והשאלה היא איזה שאלות? בזמנו כשהייתי צריכה תשובה למשהו הייתי שואלת לפני השינה ומקבלת תשובה בשינה. כיום הרבה מהתשובות מגיעות לי ביום יום... אבל הייתי רוצה לחזור קצת יותר פנימה ואני קצת תקועה.

אני חושבת שהשאלה שלי היא מה עלי לעשות כדי לחזור אבל מצד שני לזה יש לי תשובה, ואולי השאלה צריכה להיות איזה שאלות עלי לשאול?

מגי 336

New member
הי קיקונה

את יודעת שאי אפשר לשאול שאלות מהסוג הזה

&nbsp
כשתהיה לך שאלה אשמח לעזור לך..

kikona126

New member
צריכה לחשוב על מה חשוב לי לדעת כרגע

אני אחזור יותר מאוחר עם שאלה יותר נקודתית (צריכה לבדוק את המכלול וממנו להגיע לשאלה המרכזית)

kikona126

New member
או קיי. יש שאלה.

מה היה החוסם שכרגע מונע ממני להיות פתוחה לקבלה של אינפורמציה.
בתקשור האחרון שנעשה, נאמרה לי תשובה, שכבר היתה ידועה לי, שאני צריכה להיות מוכנה ופתוחה לקבל, ושכרגע אני לא רוצה. בתקופה האחרונה הרצון חזר, אבל אני חושבת שאין בו מן הטוהר או שהוא לא מלא. ומפה באה השאלה. (תרגישי חופשי לשנות את הנוסח)
&nbsp
אני יכולה לגעת במספר חסמים אבל חלקם נפתחו, ועובדה שהיו תקופות בהן אינפורמציה היתה מגיעה.
&nbsp
וסליחה על הבלגן, פשוט לא ידעתי איזה סוג של שאלות לשאול...

kikona126

New member
על הדרך

יצא לי לקרוא ספר ממש יפה בשבועות האחרונים ואחד מהפרקים האחרונים שלו הפתיע אותי וענה לי על מספר שאלות שככה נשארו אצלי תלויות במשך הרבה זמן... וזה לא ספר מיסטי או משהו, רומן פשוט שקראתי ונהנתי מכל רגע

וזה נתן לי מעין תשובה לאיזה שאלה שהיתה לי

מגי 336

New member
קיקוש

תראי, לשאול מה היה החסם - לא ניתן במסגרת הפורום..
אבל אפשר לשאול - מה ניתן לעשות לגביו, כיצד להתגבר עליו...
&nbsp
יכולה להתאים לך שאלה כזו?

kikona126

New member
צריכה לחשוב על זה.

זאת גם שאלה עליה חשבתי, אבל ברגע שאני אדע על החסם, אני אוכל להגיע לשלב הורדת הקליפות, ההגנות בעצמי, שדווקא פה ההתנסות והגילוי האלו חשובים לי שיגיעו ממני.
&nbsp
מבחינה מסויימת אותו הפרק בספר ענה לי על שאלה שהיתה נושא מאוד רגיש.
אני חושבת שאני אמשיך בחיפוש תשובות מצירופי מקרים.
&nbsp
(מה גם שמנסיון, אנשים לא מקבלים עלי תשובות, התשובה היחידה היא שכשאני ארצה אני אקבל את התשובות. ככה שזהו תהליך של השלמה שלי עם עצמי ועם היעוד שלי, שלא ידוע לי מהו)
&nbsp
תודה מגי, זאת כנראה היתה עוד תחנה שהייתי צריכה לעבור

למעלה