שלום למומחיות, יש לי שאלת פונטים.

שלום למומחיות, יש לי שאלת פונטים.

אני רוצה להוריד (כמו שקראתי בפורום) פונטים נוספים למחשב, שנראים כמו כתב-יד. 2 שאלות:
למי יש אתר מומלץ (וידידותי למשתמש
) להורדת פונטים בעברית?
איך אני מעבירה את הפונט לשימושי ב-'WORD'? הסיבה שאני שואלת היא, שלא מזמן ראיתי שהמליצו בפורום (או של המתקדמים) על איזשהו אתר להורדת פונטים, נכנסתי, פעלתי ע"פ ההוראות, נכתב שהפעולה התבצעה, אבל לא ידעתי איפה למצוא את הפונט ואיך להביאו לידי שימוש ב-'WORD'. אשמח לעזרה, אמא של אסף ויואב

dana duna

New member
התשובה .. זה ממש קל

שלום ... התקנת פונטים במחשב זה ממש קל : 1. מורידים את הפונט ושומרים את במקום ניגש (נגיד שולחן העבודה) 2. שולחן עבודה -- > המחשב שלי -> לוח הבקרה --> גופנים 3. ואז פשוט ביותר מעתיקים את הפונט ומדביקים אותו בתוך התיקייה זהו גמרתם ... עכשיו לכו לווד או כל תוכנת גרפיקה אחרת ואתם תמצאו את הפונטים שם

דנה, זה נשמע מאוד קל, אבל אני לא

מצליחה. יש כנראה כמה דברים שפיספסתי. אני מאוד אודה לך אם תדריכי אותי צעד אחר צעד. אז ככה, שאני רוצה להוריד פונט, קופץ החלון הבא: Do you want to open or save this file ? באיזו אופציה לבחור ומה הצעד הבא שלי?
אמא של אסף ויואב

liltam

New member
התקנת פונטים במחשב

כשקופץ החלון ששואל אם לשמור או לפתוח בחרי באפשרות של השמירה ואז בספריות בחרי בספריה windows ולאחר מכן ב-fonts ואשרי.

net the jet

New member
את קודם כל צריכה לשמור save

את הפונט איפה שהוא אצלך בתיקיות. אח,כ את נגשת למחשב- דרך לו הבקרה- אמורה להיות תקיה של פונטים...ואז לפתוח ולהוסיף אותו מאיפה ששמרת אצלך... אם תתקלי בעוד קשיים-תשאלי.

למעלה