שלום למומחיות

שלום למומחיות ../images/Emo13.gif

אני רוצה להזמין מאתר KONAD את כל האינסטרומנטים לחותמות. אשמח לשמוע חוויות מהאתר (רגילה להזמין תמרוקים ואיפור מסטרוברי) מה עלות המשלוח, תוך כמה זמן החבילה מגיעה ואם יש איתם בעיות או שהם אמינים. דרך אגב, יש חנויות באזור המרכז שמייבאות את המוצרים של KONAD? תודה רבה

לא מכירה את האתר..לגבי חנויות יש בת"א

בדיזינגוף סנטר בניילס קולג' דברים של קונאד וכמובן גם בנייל סטודיו ת"א..יש א החותמת עצמה ומלא פלטות ולקים לחותמות..

עינב ג ל

New member
מנסה לעזור

לדעתי ניצ ובוב הזמינה מהאתר של קונאד, אבל לפני מעל שנה. נסי ליצור איתה קשר. אני יודעת שכן יש קונאד בארץ, לא יודעת לגבי המרכז, אני צפונית.

צונית

New member
עונה גם ../images/Emo13.gif

מקווה שלא מאוחר מדי... אני הזמנתי בעבר את הערכה, אך אני לא זוכרת כלום מההזמנה עצמה. אני רק יכולה לומר לך שזו הייתה ההזמנה הראשונה שלי בחיים מהאינטרנט והכל הלך חלק וקל. אמינים מאוד, הגיע סבבה אבל.... אני לא הצלחתי להשתמש בערכה. לא משנה כמה ניסיתי לא הצליח לי ואז זנחתי את זה. הזמנתי את המחתימים עם שתי דיסקיות של חותמות פלוס שני לקים קטנים, עלה לי בסביבות ה150 שקל אם אני לא טועה, ולא הלכתי עם חותמת נורמלית פעם אחת בחיים שלי. יש הרבה מקומות בארץ שמייבאים קונאד אבל אני דווקא ממליצה לך לנסות את הערכות הזולות יותר לפני. לWOW יש, נראה לי שאפילו ראיתי בביוטי קייר (אל תתפסי אותי במילה), וזה הרבה הרבה יותר זול! ראיתי פה בנות שמשתמשות בזה ויוצא להן מקסים. חבל לקנות את היקר ואז לגלות שאת לא מצליחה לתפעל את כל העניין... אם תראי שהולך לך סבבה אולי תרצי את החותמות המקוריות, אבל אז זה באמת יותר משתלם לקנות - אחרי שניסית ואת יודעת שמצליח לך.

למעלה