בבקשה. קטע מדהים, לדעתי
כאשר מלאו לי 13 - כאשר מלאו לו 13 לזכרו של נער בגיל בר-מצווה, שהשתתף במחתרת אי"ל בוארשה תרגום מאנגלית (מקור לא ידוע): אודי צין כאשר מלאו לי 13 - הפכתי לחתן בר-מצווה כאשר מלאו לו 13 - הוא הפך לחתן בר-מצווה כאשר מלאו לי 13 - לימדו אותי מורי להניח תפילין על זרוע כאשר מלאו לו 13 - לימדו אותו מוריו להטיל רימון בידו כאשר מלאו לי 13 - למדתי דרכי תורה ושוטטתי בשבילי ספרות והיסטוריה כאשר מלאו לו 13 - הוא למד את מבוכי וארשה ושוטט בתעלות הביוב של הגטו בבר המצווה שלי - נשבעתי לחיות כיהודי בבר המצווה שלו - הוא נשבע למות כיהודי בבר המצווה שלי - בירכתי את אלוהים בבר המצווה שלו - הוא תהה על קיומו של אלוהים בבר המצווה שלי - נשאתי את קולי בשיר בבר המצווה שלו - הוא הניף אגרוף ונלחם בבר המצווה שלי - קראתי בגווילי הקודש בבר המצווה שלו - הוא כתב גווילי אש בבר המצווה שלי - לבשתי טלית חדש על חליפה חדשה בבר המצווה שלו - הוא הכתיף רובה וכדורים על חליפת זעם בבר המצווה שלי - התחלתי בדרך החיים בבר המצווה שלו - הוא סיים בדרך המוות לבר המצווה שלי - באו בני משפחתי וחברי ובירכוני לחיים לבר המצווה שלו - באו ר' עקיבא, טרומפלדור וחנה ושבעת בניה ללוות אותו לשמים בבר המצווה שלי - הם שיבחו את קולי והיללו את שירי בבר המצווה שלו - הם שיבחו את כוחו והיללו את גבורתו כאשר מלאו לי 13 - נקראתי לעלות לתורה כאשר מלאו לו 13 - כלתה גופתו בעשן ונשמתו נקראה לשמים כאשר מלאו לי 13 - הפכתי לחתן בר-מצווה וחייתי כאשר מלאו לו 13 - הוא הפך לחתן בר-מצווה וחי עכשיו בלבו של כל אחד מאתנו