שלום.. למישהו יש את "כאשר מלאו לי 13"?

Keanne

New member
שלום.. למישהו יש את "כאשר מלאו לי 13"?

ע"מ להקריא את זה בטקס.... תודה..

בבקשה. קטע מדהים, לדעתי

כאשר מלאו לי 13 - כאשר מלאו לו 13 לזכרו של נער בגיל בר-מצווה, שהשתתף במחתרת אי"ל בוארשה תרגום מאנגלית (מקור לא ידוע): אודי צין כאשר מלאו לי 13 - הפכתי לחתן בר-מצווה כאשר מלאו לו 13 - הוא הפך לחתן בר-מצווה כאשר מלאו לי 13 - לימדו אותי מורי להניח תפילין על זרוע כאשר מלאו לו 13 - לימדו אותו מוריו להטיל רימון בידו כאשר מלאו לי 13 - למדתי דרכי תורה ושוטטתי בשבילי ספרות והיסטוריה כאשר מלאו לו 13 - הוא למד את מבוכי וארשה ושוטט בתעלות הביוב של הגטו בבר המצווה שלי - נשבעתי לחיות כיהודי בבר המצווה שלו - הוא נשבע למות כיהודי בבר המצווה שלי - בירכתי את אלוהים בבר המצווה שלו - הוא תהה על קיומו של אלוהים בבר המצווה שלי - נשאתי את קולי בשיר בבר המצווה שלו - הוא הניף אגרוף ונלחם בבר המצווה שלי - קראתי בגווילי הקודש בבר המצווה שלו - הוא כתב גווילי אש בבר המצווה שלי - לבשתי טלית חדש על חליפה חדשה בבר המצווה שלו - הוא הכתיף רובה וכדורים על חליפת זעם בבר המצווה שלי - התחלתי בדרך החיים בבר המצווה שלו - הוא סיים בדרך המוות לבר המצווה שלי - באו בני משפחתי וחברי ובירכוני לחיים לבר המצווה שלו - באו ר' עקיבא, טרומפלדור וחנה ושבעת בניה ללוות אותו לשמים בבר המצווה שלי - הם שיבחו את קולי והיללו את שירי בבר המצווה שלו - הם שיבחו את כוחו והיללו את גבורתו כאשר מלאו לי 13 - נקראתי לעלות לתורה כאשר מלאו לו 13 - כלתה גופתו בעשן ונשמתו נקראה לשמים כאשר מלאו לי 13 - הפכתי לחתן בר-מצווה וחייתי כאשר מלאו לו 13 - הוא הפך לחתן בר-מצווה וחי עכשיו בלבו של כל אחד מאתנו

למעלה