שלום! (למי שזוכר....)

kiwigirl

New member
שלום! (למי שזוכר....)../images/Emo210.gif

מזמן לא הייתי כאן, איזה יופי שהשתדרגתם לפורום.... רציתי רק לאחל המון בהצלחה בתקופת מבחנים, והרבה-הרבה בהצלחה למועמדים בראיונות ובימי המיון.
אז קחו הכל בקלות ואל תשכחו לקפוץ לים,
לצאת לטיול,
לפגוש חברים ולהנות- זה הכי חשוב! טל
נ.ב אושרית, מורן- מה מצבכן מבחינת קבלה? ויעל?

morancho1

New member
אהלן!!

תודה על האיחולים.. כרגע אין תשובות..סיימתי את הראיונות לכל מקום שרק יכולתי ומחכה לתשובות שיגיעו עוד שבועיים-חודש:( דרך אגב, ישנתי עם חברה שלך מהלימודים-עינב- שהיא שותפה של חברתי טלי!

שלום לאורחת ../images/Emo8.gif

תודה רבה על כל האיחולים
מבחינת קבלה - יש לי מיונים לירושלים שבוע הבא ומו"ר בספטמבר, נקווה לטוב. מה מעשייך בימים אלו
איך הלימודים

kiwigirl

New member
הי בנות!

אני שמחה לשמוע שאתם בדרך הנכונה....
באמת אני לומדת עם עינב, אבל אני לא כל כך מכירה אותה, היא לא ממש מדברת... אצלנו עוד שבוע עד למבחנים, הלחץ עולה וגואה, יש המון המון חומר (
פיזיקה
זה השטן) ובקיצור - כיף חיים...חוץ מהסבל הזה, כל המסביב כיף נורא, יש אחל'ה חבר'ה שלומדים איתי ואנחנו עושים לנו מסיבת סיום בקרוב.... איך זה שהמו"ר שלך זה בספטמבר ושל מורן עכשיו? ספטמבר זה לא סבב ב'? בכל מקרה אם אתן מגיעות לב"ש, אתן מוזמנות לקפוץ, אני כאן במחילה שלי,
מתחפרת מתחת לדפים והקלסרים.... תהנו המון ורק תדאגו לשחק אותה במבחנים- והכל יהיה פנאן....

פיזיקה זה דווקא נחמד

כשלומדים את זה ממישהו שיודע ללמד. כימיה פיזיקלית לעומת זאת - זה כבר מתחיל להתקרב לשטן
המו"ר שלי בספטמבר כי הסבב של האקדמאים. זה יוצא יותר טוב כי המו"ר של עכשיו היה נופל לי על הבחינות. שמחה לשמוע שטוב לך בלימודים, המון בהצלחה בבחינות ושתהיה מסיבת סיום הכי טובה שיכולה להיות

kiwigirl

New member
מוריה את באה?

עינב זאת הבחורה שמסתובבת עם רינה וסרמן ורותי, אלה שתמיד יושבות בשורה ראשונה ולא מדברות עם אף אחד אחר.... וביום שני יש מסיבת סיום בגינה של וינגייט (מאחורי הבנינים הגבוהים) אז תבואי!

kiwigirl

New member
בכיף!

יש לי סנטימנטים למועמדים לרפואה.... למרות שלא הייתי רוצה להתחלף אתכם, וגם לא עם הרפואנים...(טוב אולי רק קצת) והקיוי זה מנ"ז...

למעלה