שלום למלאכים שבפורום

במבינון

New member
שלום למלאכים שבפורום

שמי אורית שם האמא שלי גלינה תאריך הלידה שלי 17.5.66 יש לי שתי שאלות אם אפשר בבקשה. שאלה ראשונה: מחר יש לי בדיקה חשבה במכון הלב , לפני חודש התחלתי להרגיש מחנק וחוסר אויר מידי פעם והרופא משפחה שלי הפנה אותי לסידרה של בדיקות. אני ממש פוחדת מהתוצאות ! שאלה שניה : יש לי את כל הסימנים שבעלי בוגד בי אבל אני לא מצליחה לתפוס אותו... מה אתם אומרים זה רק במחשבה שלי או שיש דברים. אני גם חושבת שאני יודעת עם מי הוא בוגד. השם של בעלי דוד ותאריך הלידה שלו 23.3.64 שאלה אחרונה מה עם פרנסה ? מאוד מדאיג אותי בזמן האחרון. תודה למשיבים אורית.

rasha911

New member
../images/Emo140.gif.

שלום לך אורית , קודם כל אני לא מתקשרת (בנתיים
) אך את הפנת את שאלתך ל"מלאכים שבפורום" ... וכולם פה מלאכים
אז תרשי לי לא לענות לשאלתך , אללה להעלות נקודה למחשב הגיונית ( + הידע המועט שיש לי בנושא אנרגיה) , סדרת הבדיקות נתנת לאלה שלא מצלחים לאתר בדיוק מה סיבת ההרגשה הרעה שיש להם (במקרה שלך זה חונק וחוסר אוויר) וזה גם תעודה על כשלון הרופא לאבחן מחלה (שבפועל אינה קיימת) אז תרשי להגיד לך (לדעתי הצנועה) שאת לא חולה, ואם יש לך קצת אומץ, מציעה לך לא לעשות בדיקות ! כי הלחץ שאת מרגישה והחונק תוצאה מהזוגיות (לא רוצה להשתמש במילה "בעיות בזוגיות" כי אולי החיים שלך בנתיים יציבים! לאור דברייך שלא מעיזה לספר לבעלך שאת חושדת בו כי את בעצם פוחדת לעשות גלים במים שקטים עד היום!) אולי! כל אדם במצב שלך היה חש לחץ בחזה וחוסר אוויר, זה שאת כלכך רוצה להצדיק את חשדותייך וכלכך קשה לישון עם ההרגשה הלא בטוחה , הרגשת ה"אמצע", האי ודאות, הפחד שצדקת והוא אכן בוגד, והלב שלא רוצה להאמין שהוא אכן עושה!, הפחד מפגיעה בלב ברגשות באהבה בשנות הנישואין שלכם.... הרצון העז לשאול אותו ולהרגע, אך במקביל יש פחד שתאבדי אותו אחרי שיודה במעשה! (מתוך נסיון אישי) תאמיני לי... את עכשיו בתקופה אכי קשה שאישה יכולה לחוות!!! אלוהים יעזור לך יקירתי
רשא

הי אורית

בת גלינה אענה לך בלילה.... אבל לבדיקה תלכי! מסכימה עם האינטואיציה של ראשה, אבל תלכי ולו בשביל שבעלך קצת ידאג לך..ולהזכיר לו שאנחנו פה מצויים בכל רגע בפסיעה על חוט בין שמים וארץ..ושאין שום דבר קבוע וברור ושלא יקח אותך כמובן מאליו!!! בבדיקה ימצאו איושה, או פסיחה בלב או משהו מסוג זה... או משהו קטן..זה לא משהו אקוטי..אבל תהיי ילדה טובה ותלכי. אענה באריחות בלילה..או מחר לשאר תרגישי טוב...ותניחי לחשד...תאזיני מליבך, חשד מקורו מאגו...הניחי לאגו. (שוב זו לא תשובה זו עצה..אענה כמו שאמרתי...) תמי אה ואגב יש הסטוריה של מחלות לב במשפחתך?!

העין3

New member
אורית היקרה.

אני לא יודע מאיפה להתחיל אבל אתחיל מהבשורות הטובות יותר. גשי לבדיקות (לי אסור לשלול טיפול רפואי ) אבל תקבלי תשובות חיוביות ... אני מרגיש בעיה נוספת ברגל אבל זה לא ממש רציני ... ועכשיו נעבור לפרנסה... אני רואה עסק בקריסה אסתכן והוסיף כי לדעתי מדובר בתחום החשמל... אבל הקריסה היא לא אמיתית... רוצים שתאמיני שהעסק קורס וכאן ניכנסת לתמונה שאלתך על הזוגיות... כן בעלך בוגד בך וזה עם העובדת שלו בעסק... ואת האמנת להם כששלחו אותך לחופשה והצתרפו אליך לסוף שבוע.... אורית את אדם טוב אבל תמימה !!! אל תגידי דבר לבעלך וכבר מחר בבוקר כנסי לעסק ותתחילי להיות חלק ממנו ... יש לך את כל הקישורים לנהל ולבדוק את סיפרי החשבונות... תבדקי איפה הכסף החסר ותתחילי לטפל בחייך... הם בטוחים בעצמם ובמיוחד העובדת (בעלך הןא מובל ולא מוביל)... תני לה לחשוב שאת אותה תמימה וטיפשה שהיא חושבת שאת (זה תהליך קצר)... לגבי המשך הזוגיות שלך ... אני אישית לא אוהב אנשים שמזלזלים בי ולכן לא ממליץ לך לחזור לאותו המקום... שלחי אותו עם העובדת שלו (היא העונש שלו). אם לא הבנת דבר מה את יכולה להתקשר אלי ואשמח לעזור לך. שבוע טוב ובהצלחה. ערן.

טוב אין לי הרבה מה להוסיף

כמובן שמסר מדוייק וכן...תאזיני לעצותיו רק ש.. זכרי שהתמונה מורכבת ושאת נשמה טהורת לב ושמרי אעלייך אל תבחרי באגו..בפחד לכי עם ליבך דאגי לך ולילדים שאת אוהבת...

במבינון

New member
איך שאלו כאן כבר ערן אתה מכשף או מלאך ?

אני כל היום מחפשת אותך ומנסה להבין באיזה חדר אתה מסתתר
ועכשיו ברצינות ערן ... כל מילה שלך חצובה בסלע מאיפה אתה יודע את כל הפרטים? נכון יש לנו עסק בתחום מוצרי החשמל ונכון שאני כבר תקופה ארוקה חושדת בבעלי ובאחת העובדות. בקיצור הכל נכון ! ואני כבר מחר בבוקר יהיה שם בחנות להתחיל את הסדר החדש. אני הולכת לבצע את כל ההוראות שלך ערן (אגב אפשר לשכור את שירותיך לתקופה?). תודה רבה וכבר מחר בבוקר אתקשר אליך אם זה בסדר מצידך. תודה לך איש יקר. אורית.

העין3

New member
לא מלאך ולא מכשף ואת שירותי מקבלי חינם.

ותמיד את יכולה להיתקשר אלי. ערן.

למעלה