שלום למנהלת הפורום

ר ו ת 5 5

New member
שלום למנהלת הפורום

ביקשתי עזרה דרך הפורום. ולא נעניתי. כרגע,הבעייה חמורה יותר. בעל הביית השכיר את הדירה לאנשים שממש לא סובלים חיות מחמד. בערב חג ראש השנה השוכר,איים עליי",שהוא יידע כבר מה לעשות" עם החתולים שלי ו ש"מי שמתחיל איתו לא גומר טוב" אמרתי לו,עליי לא מאיימים. כל פניותיי לבעל הביית, לא הועילו. אמרתי לשוכר,שבאת לכאן,ראית שיש בעלי חיים יכולת לא לשכור את הדירה. הלכתי למשרד הבינוי והשיכון,להתלונן על גגון לא חוקי. האיש,שמטפל בחריגת בנייה,אומר לי ידוע לנו המקרה. אמרתי לו,לא באתי להתלונן,כי עיני צרה באחרים. ידוע לך,שהשוכר איים עלי? זה בושה וחרפה שמתנהגים כך לאזרח. האיש משכיר את דירתו כבר 7 שנים כל פעם,מישהו אחר. שלא הייתה לי בעייה לא התלוננתי. אבקש ממי שיכול לעזור לי בעניין רות

ר ו ת 5 5

New member
אורלי תודה,אני לא אוהבת

להגיש תלונות. הייתי במשטרה,לאחר שהשוכר איים עליי. ועל חתוליי. דיברתי בעל פה עם החוקר. אמר לי,מילה אחת ממנו,ותזמיני ניידת. העניין פה. שבעל הביית לא בסדר. הייה לו אינטרס ממש טוב שאני אגיד לו איך הדיירים. קנה את הביית להשקעה. הביית מושכר מזה 7 שנים,כל פעם דיירים אחרים. אני לא טיפוס,שמדבר עם שכנים. בעלי חיים,זה ציפור נפשי. פניתי,למנהלת קומונת החתולים,והיא ייעצה לי איך לנהוג. הגגון,שהוא שם לא חוקי. מלבד זה,שאיני יכולה לתלות מצעים מבלי לקפל אותם. עכשיו,מפריע לדייר החתולים שלי,יש כאן הרבה חתולי חצר. החתולים הפרטיים אצלי בביית. אף שכן,לא העיר לי מאומה. והבחור הצעיר שגר מתחתיי,חושב שהוא ינהל לי את החיים. בעל הביית,הבטיח לי,שיבוא ויסדר את העניין. לא דובים ולא יער. רות

אין לי פתרונות

מלבד לנסות ליידע את בעל הדירה שהדייר הנוכחי הוא בעייתי ואם צריך אז לדווח שוב על הגגון ולערב את המשטרה. אבל הכי נכון. להתעלם

למעלה