שלום למעריצי זפלין. ושאלה:

AeroTom

New member
שלום למעריצי זפלין. ושאלה:

קודם כל יפה שיש פורום שלהם פה.הם הלהקה אהובה עלי אחרי אירוסמית' ו-GN'R . ויש לי שאלה: מי פה קנה את How the west was won בארץ? כי פשוט לפי דעתי המחיר ממש ממש לא סביר (240 ש"ח) ואני רוצה להזמין את זה מאמזון ששם זה יוצא משהו כמו 100 ש"ח. אשמח לדעת איפה קניתם אותו (אני לא שואל כמובן אם קניתם,אלה איפה...) ושלום לך גיא,Erev Tov...
נחמד לראות שגם אתה פה והדלקת אותי עם הבוטלג של הסאונדצ'ק של אירו וזפלין שהשגת! נשמע לא מהעולם הזה...

Aeroguy

New member
המחיר בארץ אכן גובל בשערורייה...

היי תומר, TZOHORAIM TOVIM

RuStY RaStA

New member
אמאזון אמאזון אמאזון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הזמנתי משם את הדיוידי שלהם ב-100 שקל........

AeroTom

New member
לא הבדל גדול ב-DVD

כי פה הוא עולה איזה 130 ש"ח נראה לי... אבל ב-How the west was won זה הבדל של איזה 140 ש"ח!

Pazc1

New member
מחירים.

ה DVD עולה 200 שקל. כמעט בכל החנויות. באמאזון הרבה יותר משתלם לקנות. גם יותר משתלם לקנות את How The West... באמאזון. עם המשלוח זה יוצא יותר זול מאשר בארץ. המיחר פה זה בדיחה ובאים לעבוד על אנשים בעיניים. הזמנתי את How The West מאמזון וזאת אלטרנטיבה זולה ונוחה מאוד. לפני שקונים בארץ דיסקים חדשים או אם לא מוצאים דיסקים ספציפיים כדאי לחפש באמאזון. בהרבה מקרים זה יוצא יותר זול.

Pazc1

New member
אמאזון

זה אתר שבו ניתן לקנות ספרים, דיסקים, סרטי DVD ועוד דברים שונים ומגוונים. www.amazon.com או www.cdnow.com אני לא יודע איזה כרטיס אשראי יש ברשותך אבל תיכנס לאתר ותקרא מה התנאים ואיזה כרטיסי אשראי הם מכבדים. אני יודע בודאות שניתם לרכוש באמצעות Visa CaL . אני קניתי שם הרבה דיסקים אבל לפני שאתה קונה תבדוק מה המחיר של הדיסקים האלה בארץ.

פראני ג

New member
ואללה..

וזה בדר"כ שווה? כי יש את המשלוח וזה נראה לי דיי מבולגן ומסורבל בשביל דיסק...

Pazc1

New member
זה זול יותר מבארץ בחלק מהמקרים.

במיוחד כשקונים הרבה דיסקים שבארץ עולים יקר. המשלוח יחסית לא יקר, אבל שוב תיכנס לאתר ותקרא כמה המשלוחים עולים. בדרך כלל זה עולה 5 וחצי דולר. תמיד צריך לברר ולהשוות לארץ. זה ממש לא קשה.

GingerBread Man

New member
אני קניתי בלונדון

בחנות שנקראת His Majesty Voice באוקספורד סטריט, אם זה עוזר לך... 11 פאונד.

למעלה