שלום למפלגת הירוקים

yrakrak

New member
שלום למפלגת הירוקים../images/Emo140.gif

בבחירות האחרונות היה מצב לכניסה לכנסת. אולי עוד כמה אנשים שהיו מצביעים לירוקים במקום לגמלאים היו עוזרים. במקום ירוקים קיבלנו את אולמרט המושחט עם שרים אנטי-ירוקים. אני חושב שלא היו מספיק אנשים בבחירות. חזרתי מהמזרח שבוע לפני הבחירות ולא ראיתי בכלל פעילים של הירוקים. רק ליכוד וש"ס. צריך עוד אנשים והחלטתי להצטרף. איפה נרשמים למפלגה? אני רוצה להיות חבר עם תעודות והכל. איך מצטרפים?

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שלום לך yrakrak, אנחנו החלטנו שהקמפיין שלנו יהיה בעיקר מבוסס אינטרנט, והיינו די בולטים כאן בתפוז. אמנם לא נכנסנו אבל ההינו מאוד קרובים, נקווה שבחירות המקומיות הבאת נהיה חזקים. ובבחירות הבאות לכנסת נכפיל ונשלש את כוחנו... הנה לינק להצטרפות... תודה, דרור

לחצתי כבר מזמן על הלינק.

ועדיין אין לי מושג איך מתפקדים למפלגה. קיבלתי מייל משכנאי לפיו אחרי שהמפלגה "תתארגן" היא גם תקים מוסדות דמוקרטיים פנימיים ותאפשר התפקדות (יהיה צורך בתשלום דמי חבר- כמו בכל המפלגת). אז אחרי שיהיה אפשר להתפקד גם אשקול לממש את האופציה השניה שמציע הלינק- לתרום כסף.

diy

New member
אתה שאלת א. ענו לך ת.

זו לא מפלגה "עם תעודות והכל (תקנון, מוסדות, תהליכים דמוקרטים לקביעת מועמדים וכ"ו)". אתה נרשם ל"הבעת תמיכה במפלגה והצטרפות לרשימת התפוצה שלה", ותמלא תקוותם ש"תצטרפו ותסייעו לנו להשפיע על דמותה העתידית של ישראל" כלאמר תעזור לקבוצה קטנה סגורה לתפוס כסאות בכנסת (או סגנות ראש עיר עם 36000 ש"ח לחודש). לא סתם אין בינהם את הפעילים האקולוגים העיקריים בארץ. חטפו לנו את המותג "הירוקים".

למעלה