שלום למשורוולים

pgoldi

New member
שלום למשורוולים

חדשה פה - סמויה
עד לא מזמן והגיע הזמן לצאת אל האור

בת 39.5 נשואה+1 עם BMI 46.

מתעתדת לעבור ניתוח שרוול בקרוב - מועד לוועדה בריאטרית נקבע ל- 26.11.

קבעתי את כל הבדיקות אבל יש לי בעיה עם צילום ושט קיבה ותריסריון שמבוצע במכבי רק ב-2 מקומות בארץ (הזוי משהו...) - חיפה ות"א ונקבע לי רק ל- 16.12.

מנסה להקדים את הבדיקה, בינתיים ללא הועיל ורציתי לשאול אם מישהו עשה או יודע איך/איפה ניתן לעשות הבדיקה באופן פרטי (ולקבל החזרים מהביטוח הפרטי).

תודה מראש,

Pgoldi

ליבי3617

New member
היי גולדי

אני חושבת שבאסותא (אם את במכבי) אפשר לעשות את הבדיקה הזו.
תבררי מול איזה מכונים עובדת הקופה שלך ותנסי להשיג תור.
שבי עליהם קצת ותגידי להם שיש לך תור לועדה ואת חייבת את הבדיקה הזו.

pgoldi

New member
גם אני חשבתי כך, אבל מסתבר שלא עושים באסותא

בדיקות כאלו. אני אנסה ללחוץ על הקופה אולי יוכלו להפנות אותי למקום אחר.

בינתיים בעיה נוספת - הרופא שבחרתי הוא ד"ר מינץ (שניתח את אבי לפני כשנה). מתברר שתורים באסותא (דרך מכבי) כבר היום יש רק לפברואר-מרץ.... הוא מנתח גם פרטי במדיקל בהרצליה, יש לי ביטוח פרטי של הראל אבל הבנתי שהוא לא בהסדר שלהם... האם מישהו הצליח לכפות על הראל מנתח שלא בהסדר? זה אפשרי?

התלבטתי לא מעט עם ההחלטה על הניתוח וכשהחלטתי זה נתן לי דרייב מאד חזק, שלצערי הולך ודועך עם כל העיכובים והסירבולים הבירוקרטיים...

ליבי3617

New member
אצל ד"ר מינץ במכבי

התורים בהחלט ארוכים.
ממליצה לך להמשיך להתקשר למזכירות שלו, אולי יימצא לך תור יותר מוקדם.

הבירוקרטיה רק נועדה כדי לברר עד כמה את באמת רוצה את זה

וברצינות, לא נראה לי שאפשר לכפות על הראל מנתח שלא בהסדר. לא נשמע לי הגיוני.
או שכן לוקחים מישהו שבהסדר עם הראל או שמחכים לד"ר מינץ.

pgoldi

New member
אני מאד רוצה את זה

כלומר היו לי לא מעט לבטים מבחינת התזמון, עקב הצורך לדחות בשנה טיפולי פוריות ואופציה להריון עתידי בעקבות הניתוח, והגיל שלי שמתחיל להיות קריטי בעניין.
אבל ברגע שהחלטתי לעשות עכשיו את הניתוח - אני מרגישה שאני כבר לא יכולה לחכות יותר... מרגישה שממש אין לי כוח יותר לסחוב את עצמי (מאד מאד כבד לי פיזית ונפשית) ורוצה כבר לעבור את השינוי ולהתחיל להרגיש טוב עם עצמי ועם הגוף שלי...

רק לוודא שאני מבינה נכון את סדר הדברים -
התור לניתוח מן הסתם נקבע רק אחרי הוועדה, נכון?
רק אחרי שאעבור את הוועדה (ב- 26.11 בהנחה שאצליח למצוא מקום לעשות את צילום הוושט לפני כן
) ייקבעו את התור לניתוח, נכון?

אין לי בעיה לנג'ס למזכירות של ד"ר מינץ - השאלה אם זה יעזור? יש ביטולים/דחיות של ניתוחים או שהתורים הם סוג של "בונקר"?

תודה מראש על העזרה!

יום נפלא לכולם

ליבי3617

New member
התור לניתוח

נקבע בדרך כלל אחרי הועדה רק כדי לא ליצור מצב של מישהו שנדחה בועדה (בקושי קורה!) והוא תופס תור לניתוח.
ברגע שיהיה אישור לא תהיה בעיה לקבוע לך תאריך.

ד"ר מינץ אמר לי שהוא אמור לקבל עוד בלוק ניתוח באסותא. אני אשתדל לשאול אותו בנושא ומה האפשרויות שלך.

eyal1405

New member
לגבי צילום ושט

תנסי בבית חולים לניאדו והם בהסדר עם כל הקופות והתורים שם די מהירים. בהצלחה

יעל י

New member
גם אני נתקעתי עם הצילום הזה...

הרקבה זמן.
עשיתי באיכילוב.לא בפרטי.חיכיתי.

למעלה