שהיא ארוחה מורכבת בפני עצמה. הארוחה מכילה ביצים , אטריות, גבינות מסוגים שונים כולל גבינה צהובה. כמו כן את יכולה להכין צ'יפס (או אם נשאר מהצהריים) לשים במחבט ומעל לשפוך ביצה מעורבבת במלח. לטגן צד אחד ולהפוך. טעים בטרוף.
500 גרם בצק עלים מרודד חבילת נקניקיות חרדל ביצה + 1 כף שמן - להברשה לפתוח את בצק העלים ולפרוס רצועות לרוחב ברוחב 5 ס"מ (חישוב רצועות הבצק הוא עפ"י הנקניקיה. הבצק צריך לעטוף רק את אמצע הנקניקיה) למרוח את הבצק במעט מאוד חרדל להניח את הנקניקיה מעל רצועת הבצק ולגלגל 2 גילגולים. להבריש בביצה+שמן (אם רוצים אפשר לפזר שומשום/קצח) לחרוץ X משני צידי הנקניקיה ולהניח על תבנית משומנת. לאפות כ- 30 דקות בחום בינוני או עד להזהבה.