שלום למשתתפי הפורום !

קישלורן

New member
שלום למשתתפי הפורום !

אני מאוד אוהבת את הפורומים של תפוז והאנשים תמיד מאוד נחמדים. בשרשור אחר רשמתי שמות של ספרים שמאוד נהנתי להקריא לביתי והיא נהנית לשמוע: ברכבת יושבת ארנבת לבד על המרבד איילת מטיילת ביתי תהיה בקרוב בת שנתיים וחשבתי לנצל את שבוע הספר בעידכון הספרייה שלה. יש לי קלאסיקות כגון: דירה להשכיר, מיץ פטל, הבית של יעל. שלשום קניתי את "פוף ופאף" ובינתיים עברנו את שלושת הדפים הראשונים בהצלחה. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולעדכן אותי בספרים המומלצים לגילאי שנתיים.

sagiberg

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

בגיל הזה ילדי אהבו את: המפוזר מכפר אז"ר ספריו של פאול קור (כספיון ושות'...) הלו הלו אבא

קישלורן

New member
תודה, תודה על התגובה

שכחתי לציין שאני מעריצה את פאול קור. יש לי שני ספרים שלו ואני רוצה לקנות עוד. תודה שהזכרת לי את כספיון - הגננת אמרה שהיא אוהבת את הספר. ידוע לך אם יש הנחה על הספרים שלו ? מה שמעורר את השאלה הכללית והכואבת מכל, האם מישהו יודע אם מבחינה כלכלית שבוע הספר אכן משתלם ?

ToryMaster

New member
ובכן

אני מניחה שזה לא יותר יקר מללכת לחנות ספרים אחרת ולקנות שם
אני בגילה אהבתי את "סבתא סורגת", שזה ספר נפלא

קישלורן

New member
מה שהתכוונתי לשאול ואולי לא הייתי

מספיק ברורה: האם מנצלים את שבוע הספר כדי להעלות מחירים או למכור בהנחה ? ואולי המחיר נשאר אותו דבר . . .

ToryMaster

New member
ע"פ סקר קצר שעשיתי אתמול

אין כל כך הנחות משמעותיות, כמו שרבים מהדוכנים מוכרים ספרים על בסיס 'ארבעה במחיר שלושה' או משהו בסגנון.

shv2004g

New member
כספיון!

איך שאהבתי את הספר זה... היה בו גם כזה פעלול עם הדפים שנתפחים! גם יש ספר אחד מאוד יפה וחינוכי בשם: "הפיל שרצה להיות הכי" וגם מתאים מאוד לילדים קטנים!

sigalit33

New member
ברוכה הבאה!

אני יכולה להמליץ לך על: "לילה טוב ירח" של מרגרט וייז בראון "מחבואים" של תמר אדר "נחש כמה אני אוהב אותך" של סם מקברטני ובטח יש עוד הרבה!!!

ברוכה הבאה!

על מדף הקלאסיקות הישראלי יושבים גם כל הספרונים של אלונה פרנקל- אני הכי אהבתי את "ספר על גמדים,פטריות ומה עוד?" וגם הספר על הילד שלא רצה לישון לבדו של מירה מאיר. המליצו לך כאן על לילה טוב ירח ויש עוד ספר מקסים של אותה סופרת-מרגרט וייז בראון-"ארנבון בורח מהבית". רגע-שכחתי את "גן גורים",של רפאל ספורטה-זה בול!!! ואני גם מאוד בעד הספרים של מרים ילן-שטקליס שיש בהם גם הרבה טקסטים לגיל הזה.בילוי נעים!

nogali

New member
לגיל שנתיים מאד כדאי

להקריא ספרים, שמלבד היותם משובחים, גם עוסקים ב"מרד". אני והילדים שאני מקריאה להם , מאד אהבנו את "נמר בפיג'מה של זהב" של נורית זרחי ו"היום הרע של טובה" של אלונה פרנקל. ספרים טובים אחרים הם : 'אוגבו' של אורה אייל וגם 'בוקר בהיר אחד' ו'לילה חשוך אחד' שלה. לגיל קצת יותר מאוחר (בערך 3+) הייתי מקריאה את 'פחדרון בארון' וגם את כל ספרי 'צפרדי וקרפד' של ארנולד לובל. אני מאד אוהבת את הספר "אמא, את אוהבת אותי?" של ברברה מ. ג'וסי. וגם את : מרים והים של מיריק שניר נשיקות של רותי קינן ולגיל הרבה יותר מבוגר : שניצל , פתיתים וצמה של ליאת אחירון.

shv2004g

New member
"היום הרע של טובה!"

תמיד שהיו מקריאים לי את הסיפור הזה, הייתה מושרית עליי תחושה רעה כזאת...

RainDrop

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo80.gif

חנופה תמיד עוזרת.
ולעניינו, הספרים היחידים שעלו לי לראש: -הביצה שהתחפשה -יפית הלכלוכית -איה פלוטו שלושה ספרים שאהבתי כילדה קטנה. אני לא זוכרת את שמות הסופרים, לצערי, אך הספרים מוכרים למדי.

למעלה