שלום לנימצאים

Master Stav

New member
שלום לנימצאים

שמי סתיו בן 40 אבא לאלמוג בת 15 ..... טאי בת 7 סער בן 5 ותום בן 7 חודשים . קורא סמוי מזה חודש ...הנה קופץ למים ...

Master Stav

New member
הכוכבים המטוגנים של אבא סתיו

חולק איתכם מתכון פ]ושט מאד להכנה שהילדים שלי טאי וסער טורפים בכיף
מכירים לחם מטוגן ? אז זה כזה .... קניתי צורות של עוגיות תבניות קטנות שניתן ללחוץ על פרוסות לחם וליצור צורות .... הכוכבים יוצאים הכי יפה ... בקערה אני מערבב חצי כפית סוכר וניל חצי כפית אבקת אפייה כוס חלב 1 ביצה מערבב היטב טובל את צורות הכוכבים ומטגן על מרגרינה ..... שיהיה בתיאבון

hag70

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

כזה ותק בפורום עוד לא היה לנו
. נשמח לשמוע קצת חוויות ודעות מבעלי נסיון בתחום האבהות. אנחנו מסתבר קצת "צעירים" בתחום. ואם במקרה.. אולי... יש לך שאלות, נשמח לענות.

Master Stav

New member
מכול מלמדי השכלתי ....

אשמח לספר לומר את דעתי ...ובכלל להועיל אם אוכל תודה על קבלת הפנים

ברוך הבא סתיו ../images/Emo140.gif

גמני חדש כמוך .. ( אפילו בפסיביות ) .. תהנה ותמצ אאת מקומך בפורום :) , יש לך ילדים מקסימים , יבורכו

חנול

New member
ווא! סחתיין על ההספק!

קודם כל הילדים מקסימים! דבר שני תרמת מתכון לפורום, ולפיכך עברת את ועדת הקבלה הבלתי מוצהרת של הפורום. נא וודא השתתפותך בשרשור הבישולים הסוף שבועי! יופי שהצטרפת. עזוב אותך מלהיות סמוי..

shno

New member
שלום וברוך הבא!

יו, איזה "מבול" של סמויים. אני כולי נרגש שגם הפורום הקטן שלנו מצליח ליצר לו "סמויים" שאחרי איזו תקופה עוברים לחזית. איזה כיף! איזו חבורת ילדים נהדרת יש לך! מקסימים אחד אחת. אז ברוך הבא - תרגיש בבית!

ferdinand

New member
הו! הו! הו!

תראו מי כאן!
ברוך הבא, וטוב לראות לך!
נדמה לי שהתגובה הזאתי שלי, היא ההודעה הראשונה ל-2008, אז: שנה מוצלחת ל-כ - ו - ל - ם ! ! ! !

למעלה