שלום לעולם

שלום לעולם

ברוך השם שהפורום קם:) מי ייתן ורק יתחזק ויגדל- אגב דווקא באחד מעיתוני השבת שנזדמן לידיי קראתי כתבה של קובי אריאלי על המצב האבסורדי שבו מעטות מסעדות הגורמה הכשרות....כתבה מומלצת- ולכן גם האתר הזה מבורך. ועכשיו לשאלה.. אני לא מצליחה להבין אייך קולעים חלה... הבצק יוצא נהדר, הטעם טעים- אבל אין לי מושג אייך לקלוע לצמה יפה לחמניות או חלה...האם מישהו יכול לעזור לי? תודה ובשורות טובות, אפרת
 

למוןדבש

New member
איתגרת אותי...

אני אצלם ביום שישי ואעלה לפורום... אני מקווה שאני אמצא מלמה שעובדת כי שלי נשברה
בהחלט אתגר ואני נענית לו!
 

יוכי68

New member
העזרי בקישורים הבאים

כדאי שהבצק לא יהיה רך מידי - מקשה על יצירת החלה/הלחמניות.
 

יוכי68

New member
וכשבכל זאת מעדיפים בצק רך....

מכינים כדורים בידיים משומנות ויוצרים לחמים כיד הדמיון
 

יוכי68

New member
ממש לא, אבל כמעט כל שישי יש לחם בית חם...

כל פעם במוזה אחרת ובצורה אחרת..................תודה.
 
תודה!

יוכי- הלחמים נראים נהדר!!! הלוואי עלי!! למון דבש- אשמח לתצוגת תכלית מתי שייזדמן לך! תודה רבה :)
 
למעלה