שלום לעומר ולכולם

• פותח הנושא גב
  • פורסם בתאריך

גב

New member
שלום לעומר ולכולם../images/Emo24.gif

קראתי את מה שכתבת על בחירת 3 רונים שמוצאים חן ואחד שלא כדי לתת תחזית לשנה (למשל). בחרתי ארבעה כאמור וחשבתי לבדי לקרוא ולהסיק מסקנות (למרות שמאוד מסקרן מה לך יהיה לומר בכל מקרה). אבל נראה לי שמשהו שם יצא מעניין... והייתי רוצה לשמוע ממך. את הפרטים (כמו תאריך לידה ורקע יותר מפורט) שלחתי אלייך במסר אישי. התחום שלגביו שאלתי הוא התחום המקצועי והאפשרויות הפתוחות בפני בשנה הקרובה (לא מהן, אלא איכותן וכמותן). והרונים החביבים: אלה שאהבתי - 6 - קנאז 17 - תייוואז 18 - ברקאנו אל המלחמה ואלת הפריון - האל הגברי והאלה הנשית והכל בבת אחת. מה את אומרת? זה שאהבתי הכי פחות בהקשר הזה: 10 - נאודהיז הכי מעניין אותי לשמוע על צירוף האל והאלה, וגם על 10 - הרון שפחות... תודה רבה

גב

New member
חשבתי אולי לנסות לתת פירוש מתחילים

פירוש התחלתי וצולע... ואח"כ לשמוע את הפירוש שלך עומר
. אז ככה: הלפיד (6 - קנאז) שמדבר על הקשבה והבנה - מראה לי על הצורך השנה להקשיב לפנים ולאינטואיציות, לחיבור פנימי שיגרום גם להקשבה אמיתית לסביבה בשביל בחירה בדברים שאני באמת רוצה וצריכה. הוא מדבר גם על כוח היצירה - אולי יצירת ההזדמנויות בשביל עצמי (להבדיל מלשבת ולחכות שיגיעו אלי). תייוואז וברקאנו מייצגים את אל המלחמה הגברי והאלה הנשית של הפריון - פעם יצא לי משהו דומה בטארות - קלף הירח וקלף השמש (למרות שגם הקיסר והקיסרית יכולים להתאים) וראיתי בהם חיבור בין הנקבי לנשי - עם פוטנציאל יצירתי גדול. במיוחד במקרה הרונים שהרי מדובר באלת הפריון עצמה. אם "נפרק" אותם, אל המלחמה מצביע על הצורך באומץ ובעמידה באתגרים כשלאחריהם האתגר האמיתי הוא להחיות את המקום - להיות יצירתית ולהביא משהו חדש. נאודהיז מראה לי על הפחד ללכת באופן מלא עם התשוקות האמיתיות והחלומות. מצד שני, נאודהיז יכול להראות שנקודת התורפה היא התלהבות חזקה מדי כשנכנסים למשהו, כזו שיכולה להישרף מהר מדי ולחסל באיבה את ההזדמנות עוד לפני שהתחילה. מממ.... אז מה את אומרת?

מדהים...

כיוונים אחרים לגמרי.. ראית בתוך הסמלים דברים אחרים לגמרי... ממש מדהים! אני בטוחה ששני הפירושים טובים באותה מידה. טוב שלא קראתי את הפירושים שלך לפני שכתבתי לך את שלי...

היי, מקסימה! כיף...

לראות אותך כאן איתנו!
שההודעה השניה היא פירוש למתחילים, אז אני קודם אתן לך את החיזוי שלי לפני שאני בכלל מסתכלת, ואחר כך אקרא את החיזוי למתחילים שלך, שאני בטוחה שהוא מדהים ושיש לי הרבה מה ללמוד ממנו, ואתן לך את דעתי, אם את מעוניינת בה. אז קודם לפריסה שלך, לפי הבנתי: אפתח לך קודם לפי רונים, כדי שתוכלי להבין אותם אחד אחד, ואז נחבר ונראה מה יצא, בסדר? קודם כל קנאז - קנאז זה רון "מדליק" (תרתי משמע). הפירוש הציורי והכל כך ברור של קנאז, זה - תדמייני לך - בסרטים מצויירים, כשלמישהו יש רעיון - הנורה הזאת שנדלקת לו מעל לראש. זה בד-י-וק קנאז. זה אומר שיש הבזק של השראה, רעיון חדש ומלהיב, חזון, ומשלב בתוכו, מכוח ההשראה, את היכולת ליצור לעצמך את המציאות - ואלה, את יודעת, רגעים נדירים. זה רון שהוא מלא עוצמה, עוצמה של הגשמה, ושל עתיד "מוזמן". אז, שנסי מתניים, יקירה, משהו הולך לגזול ממך אנרגיות ולמלא אותך באהבה! תיוואז - זה האל של ת'יר, האל הנורדי של המלחמה, והצדק. אבל צדק מהסוג העקרוני, הכוחני. מספרים על האל ת'יר, שהוא הקריב את הזרוע שלו כדי ללכוד את הזאב מפנריס, דמות מיתולוגית אחרת, והפך להיות לוחם בעל יד אחת (קצת כמו טרומפלדור
) ת'יוואז רוצה להגיד לך - עכשיו הוא הזמן לקום ולהילחם על מה שאת יודעת שהוא נכון. זהו זמן לאומץ, גבורה, ותעוזה. הניצחון יהיה שלך. וברקאנו הנפלאה - פריון, בכל מובן. שפע. את על דרך המלך חביבתי, אומץ וקצת מרפקים - עכשיו הזמן לפסל לעצמך עתיד באומץ, ממש כמו עם פלסטלינה. עכשיו הזמן להזמין מתנות מסנטה קלאוס... עכשיו הוא מקשיב לך... הוא כולו אוזן. זה יהיה נפלא! עכשיו, זה שאל הצדק והמלחמה הוא גבר (ה-גבר), ואל הפריון היא אישה - אני חושבת שזה מתבקש בתרבויות עתיקות, איפה שבנים לוחמים ובנות פוריות. ברקאנו מדברת, למשל, גל על פריון ביבול, שזה פחות נשי. אבל דווקא נראה לי שהנשי והגברי הם לא עיקר הפריסה כאן. לגבי הרון שאת מרגישה דחייה ממנו - נאוד'יז', כוחו של צורך. בסדר, זה רון שמבקש סבלנות. כנראה שזה בדיוק מה שלא בא לך לשמוע עכשיו, וזה מאוד ברור ביחס לרונים האחרים. נאוד'יז' מדבר על דברים שקורים בעצמם, על עיכובים, ואפילו על מצוקות ומגבלות - מי צריך את זה עכשיו? זה לא בקלפים שלך בזמן הקרוב. עזב אותך מצוקות, צאי לדרך המקסימה שלך!

גב

New member
../images/Emo62.gifוואוו../images/Emo62.gifאיזה כיף לי../images/Emo62.gif

תודה עומר
בהחלט נשמע לא רע בכלל (!) ומשקף את התחושות שלי בתקופה הזו. אגב, אם תקראי בין השורות, בסה"כ כתבתי דברים שדי תואמים חלקים ממה שכתבת...אולי זו דרך הניסוח שמשנה קצת... תודה רבה ושיהיה לנו יום נפלא

למעלה