שלום לעידית ולכולם

שלום לעידית ולכולם ../images/Emo13.gif

רציתי לשאול אם אני יכולה להעזר בפורום על מנת להתגבר על פרידה (טריה)? במידה וכן, אשמח אם תנחי אותי לגבי הפרטים שאני לתת על מנת לקבל את הכלים המתאימים. תודה.

הכלי הראשון שאני שולחת לך:

עוטף לקושי. מזמינה אותך לשתף מה למדת על עצמך מהקשר שהסתיים? בחרת בניק מקסים

תודה על החיבוק ../images/Emo13.gif

הניק שבחרתי נבחר על מנת לעודד אותי
למדתי על עצמי שאני מסוגלת לתת מעצמי חומרית ורוחנית בלב שלם וממקום של עוצמה מקום של יש, שאני מסוגלת להתחייב, שאני יודעת גם להתגמש, שאני יודעת גם לבקש את מה שאני רוצה ולהסיק את המסקנות המתבקשות לי כשהרצונות אינם חופפים. למדתי שטוב לי בזוגיות וכיף לי להיות ביחד שאני נהנית מהדברים הן הקטנים והן הגדולים בזוגיות. למדתי שלהבא אני אגדיר דברים מראש, שיהיו דברים שאני לא אסכים להם - למשל אני לא אסכים לידידות שהקשר איתן באיזשהו שלב היה בעל נופך רומנטי. אני מניחה שיעלו עוד דברים בדעתי, פשוט כרגע בגלל טריות הפרידה (התרחשה לפני יומיים) קשה לי לראות את הכל מבעד לערפילים.

../images/Emo13.gif

ראיתי לנגד עיני ילדת יום הולדת שיושבת בתום יום ההולדת עם מלא
מתלבטת איזה
הכי חשוב לה לפתוח ולראות מה יש בה עבורה מעבר לערפילים. איזה
ברצונך לפתוח?

אחרי שיתפוגגו הערפילים

אני רוצה שוב את מתנת הזוגיות, אני רוצה שוב להרגיש את כל מה שהרגשתי, את הביחד על כל המשתמע ממנו.

הבנתי נכון?

הערפילים מונעים ממך לדעת בודאות שתרגישי את הביחד בעתיד? אם כן, למה?

לא, כנראה שלא הבהרתי את עצמי.

הערפילים הם העצב שאני מרגישה, העצב על אובדן הזוגיות שהיתה. אחרי שיתפוגגו הערפילים ואני ארגיש טוב יותר, כלומר אפסיק להתאבל על הזוגיות שאבדה, אני רוצה לחוות שוב זוגיות, זוגיות חדשה ומשופרת ולא זוגיות שבה לאחד הצדדים ברור שיש לה תאריך תפוגה אלא זוגיות שבה שנינו נרצה שלא תסתיים זוגיות שבה שנינו נשקיע בה על מנת שתצליח.

bat41

New member
חומר למחשבה...

את מתאבלת על זוגיות שאבדה או על פנטזיה שהתנפצה? האם הקשר שהיה לך היה באמת באמת זוגיות?

שאלה טובה

גורמת לי לחשוב, גורמת לי לשאול האם הקשר הזה שנמשך כשנה היה באמת זוגיות או שזו היתה זוגיות רק בעיניי. אני מודה שהיו רגעים שבהם הרגשתי שהלשעבר שומר על דיסטנס כלשהו ולא נותן לי להתקרב עד הסוף, לא נפתח עד הסוף, הוא תרץ את זה בצורך להתרגל ובאיטיות המובנית בתוכו בכל מהלך בחייו. אני מבחינתי מרגישה שלמה עם מה שהייתי בקשר, שלמה עם מה שעשיתי והשקעתי כי באמת רציתי לבנות זוגיות. יכול להיות שאת צודקת, יכול להיות שזה באמת היתה פה סוג של חד צדדיות בקשר כי אחרת הוא לא היה נגמר. הקשר נגמר בצורה מאוד חדה, אני שאלתי שאלה לגבי העתיד והתשובה שקבלתי היתה שהקשר זמני (אני לא ארחיב מעבר לזה). באותו הרגע הבנתי שלמעשה אין טעם להמשיך בקיים כשהצד השני רואה בקשר כזמני, אין טעם לשבת על הגדר ולהמתין למשהו שככל הנראה לא יקרה ועדיף לסיים את הקשר. אז יכול להיות באמת שהתנפצה לי איזשהי פנטזיה, קשר היה, קשר שהכיל הרבה מרכיבים אבל יכול להיות שאת צודקת יכול להיות שהקשר לא הכיל את כל המרכיבים הדרושים לזוגיות.

bat41

New member
ראשית ברכותי כל סיום הקשר ../images/Emo24.gif

||אבל שימי
! אני רק שאלתי שאלה . את התשובה את נתת. .עכשיו את יודעת בדיוק מה את לא רוצה בקשר זוגי ובפעם הבאה תוכלי לזהות ביתר קלות דפוס התנהגות כזה של הפרטנר שלך. העובדה,שבחרת לסיים את הקשר מראה לך שאת חזקה ומכבדת את עצמך... חיזקי ואימצי!! ו
|

שזמ

New member
קישטה

זה פורום אימון לזוגיות, לא ניחומים לנפרדים כשתהיי בשלה לזוגיות חדשה, תבואי ועד אז, את מוזמנת לפורום יזיזים, שם יהיה מי שינחם אותך...

TaliaLev26

New member
אוי שתוק..

אידיוט.. את פשוט משועמם ולא היה לך שום דבר מועיל לכתוב נכון? דבר איתי יש לי כמה אתרי משחקים און ליין שחבל לך על האף

שזמ

New member
"דבר איתי"

זו הצעה? ובכלל גם "דבר איתי" וגם "שתוק" באותו משפט לא הולך ביחד ומה זה "חבל לך על האף"?

TaliaLev26

New member
ככה אומרים אצלנו בצ'כונה.....

תרגום -"חבל לך על הזמן ממזמן"!

שזמ

New member
והדבר כמובן מזכיר

את ילקוט הכזבים הקלאסי והמורה ללשון עברית שטבע בכינרת דוקא היתה מחלקה של פלמ"ח ים בקירבת מקום אבל הוא צעק "הושיעו" ואף אחד לא הבין מה הוא רוצה

למעלה