שלום לעינת החמודה

מוואשי

New member
שלום לעינת החמודה../images/Emo13.gif

מצאתי לנכון לשרבט מסםר שורות של מחמאות למנהלת הפורום החמודה, אשר בעזרתה האדיבה יצאתי לבליינדייט ביום חמישי ואף שרדתי את הערב... אז עינת חמודתי, את מקסימה, פשוט כך, ותודי זה לא כל כך קשה לרדת חצי קומה ולקבל כוס סוכר, נכון?!!

../images/Emo9.gif

נשמתי, חן חן לך.. אבל בחייאת.. בא לבליינדייט וספר לנו איך היה אתמול.. סינגלס הוא פרופר מקום לשפוך את כל הפרטים על עצמך ולקרוא על העלמות שישנן כאן ומי יודע.. אולי בדרך בליינדייט נוסף..
בעניין הסוכר.. נכון, זה לא קשה ואני עוד מחכה לאותה חברה חדשה בבלוק

מוואשי

New member
../images/Emo151.gif

נו, אז אם סינגלס זה פרופר דייטים, תמצאי איזה כמה בשבילי, את הרי יודעת שאני דייטר סידרתי...

הממ.. תשומת לב בבקשה ../images/Emo48.gif

אז ככה... אם את בחורה שווה, כוסית בפי העם, עם מס´ לא מבוטל של תאים אפורים במוח והתנהגות לא "נסיכתית" אלא עצמאית בשטח, מחכה לך לא פחות מאשר האביר. בן 31, 187 ס"מ של מסת שריר מכובדת, עיניים כחולות עמוקות וראש נטול שיער, עו"ד במקצועו, חובב ספורט וסיינפלד, אחד שישמח לצאת איתך לריצה בערב יחד עם כלבו האהוב (למתקשות - בעל כלב משמע מוכן לזוגיות). אם תהיי שווה אולי הוא אפילו יאוור בשבילך את הסקס(ופון), אם זה עובד אצל ביל, תאמינו לי שאצלו זה עובד יותר. למקומות.. היכון.. רוץ!

babe10

New member
וואלה?

אז אני לא הבנתי נכון.. חשבתי שסינגלס זה מקום למציאת בן זוג. אחד. למערכת יחסים. למיטב הבנתי דייטים זה בבליינד דייט... דייטר סדרתי.. נו, שוין. בהצלחה.

תקני אותי אם אני טועה, אבל האם

זוגיות מתחילה אאוט אוף דה בלו???? לא צריך קודם לצאת ביחד כדי לבדוק אם יש זוגיות? אם תהיה? כאן המקום למצוא בן זוג איתו אפשר יהיה לצאת ולבחון את הקשר ואת התיאור של איך ומה היה אפשר ורצוי להעלות בבליינדייט. יש?

babe10

New member
צ´מעי...

רוח ההודעה נראתה / נשמעה / נקראה לי חפיפית משהו. מחפש דייטים. דייטר סדרתי. פלוס ההסבר שלך על רצונו בכוסיות אלוהיות.. לא יודעת. אולי אני טועה. אולי אני שופטת. אולי. בכל מקרה - אם כן, ואם לא - זה לא בדיוק המקום לדון בזה... ושוב. אני באמת מאחלת לו הצלחה במאות הדייטים שישיג פה. כמו גם לכולם פה.

אגב בנות...

מדובר כאן באחד השווים האחרונים שנותרו.. תאמינו לי... מבדקים יערכו אצלי

סבלנות, לא צריך 2 הודעות במרווח של

20 דק. כשאני נכנסת אני מגיבה. את מוזמנת לפנות לבחור ולהציע, לא להיות בישנית.

אתנחתא

New member
סורי../images/Emo140.gif

דייטרים סדרתיים מרתיעים אותי.אבל הסקרנות-מחכה לעדכונים..

למעלה