שלום לעינת

• פותח הנושא dgpe
  • פורסם בתאריך

dgpe

New member
שלום לעינת ../images/Emo13.gif

האם את יכולה לספר לי משהו על קשר שכמעט הוביל לנישואים, היה ונגמר (לפחות פיזית...) האם הייתי חכמה או טיפשה???? שמו הפרטי- 1,6,2,5 משפחה: 5,3,2,1,2 לידה: 3/5/1971 אני: שמי 3,4,5,1,4 משפחה 8,3,4 לידה 13/4/1974 אני יודעת שכבר ענית לשאלתי בעבר... אבל אשמח לקבל תשובה לשאלה זו גם כן... אם אפשר... תודה על האור
והאופטימיות שאת משרה על באי הפורום... דגנית.

עינת

New member
היי dgpe ../images/Emo24.gif

חכמה או טיפשה זו אינה השאלה מתוקה,לפעמים אנו עושים דברים שאיננו מודעים להם בדיוק ומתוך חוסר הידיעה קשה לפעול נכון ולכן גם אנו צרכים לעיתים עזרה מבחוץ(כמו הנומרולוגיה למשל)שמראים לנו את הדרך. לפי בדיקת ההתאמה בינכם אני מוצאת שהיתה התאמה מופלאה ולכן באמת חבל שהקשר הסתיים אך הרי פנייך לעתיד ולכן עצתי לך לא לבכות את העבר אלה ללמוד ממנו ולהמשיך עם הידע הלאה להווה ועתיד טוב יותר. ולגבי האופטימיות היא בנשמתי ואני מאוד שמחה שהיא עוברת גם אליכם ובכך אני רואה שכר לעמלי ומודה לכל אחד ממשתתפי הפורום שנותן לי את הזכות לעזור
את מוזמנת להמשיך ולשאול וכל תשובה שיכולה להנתן במסגרת הפורום תינתן.
שפע ו
עינת

mbar30

New member
היי ענת, תודה על תשובתך המהירה מאוד

אבל, בכל הרצינות, איך רואים התאמה מופלאה כאשר בעצם שנינו היינו אומללים? אולי כי עזרו והפריעו לנו??? (משפחות וכאלה) האמת שחשבתי שהתשובה תהיה הפוכה, עד כמה טוב שהיתה פרידה... שוב, תודה על האופטימיות, כייף "לשמוע" את תשובותיך. דגנית.

mbar30

New member
פספוס בשם המשתמש....

mbar30 היא משתמשת אחרת, אנחנו משתמשות באותו מחשב... פספסתי בהחלפת משתמשים. סליחה,... דגנית.

dgpe

New member
פספוס בשם המשתמש

mbar30 ואני משתמשות באותו מחשב, פספסתי בהחלפת השם... סליחה. דגנית.

עינת

New member
כנראה שבאמת היו מי

שהפריעו לכם,אבל כמו שאמרתי להבא כבר תדעי לא לתת לאף אחד להכנס באמצע ולהפריע,למדת משהו.
שפע ו
עינת

dgpe

New member
עינת, תודה על תשובתך

אכן למדתי משהו... בדרך הקשה. תודה, דגנית.

למעלה