יאאא בינבה...ואיך שכחתי את הוגו
|!
אתה יודע איזה כייף היה להופיע איתו???
כל פעם שהוא היה עולה על הבמה אנחנו השחקנים היינו נמרחים ממנו ועליו
נכון שלהיות בתוכו היה קצת יותר קשה בהתחלה אבל לאחר תרגול והסתגלות, זה הפך להיות חגיגה גם עבור מי ששיחק את הוגו.
אני אנצל את זה כדי לספר קוריוז שקרה לנו...
כשההצגה יצאה לסיבוב הופעות ברחבי הארץ היא זכתה להצלחה עצומה!
המווון הופעות מכורות ובמקביל הצגות פתוחות שהיה קשה מאוד להשיג להן כרטיסים.
בגלל ההופעות היום יומיות, לפעמים אפילו כמה ביום, היינו קאסט מאוד קרוב ומגובש בנסיעות, מאחורי הקלעים, בחיים ובעיקר על הבמה.
את הוגו שיחק בחור בשם רן (ליעד, נדמה לי שאתה מכיר אותו כמי שהיה בתוך התנין במחזמר: "פיטר פן"), באחת ההצגות חיכינו וחיכינו ורן לא מגיע...
הקהל כבר ממלא את האולם ולנו אין את הוגו, כוכב ההצגה
המסך עומד לעלות וכולנו מתקשרים בהיסטריה שוב ושוב לשחקן ואין תשובה, אנחנו עוד מקווים שהוא בדרך על, אולי על האופנוע ולכן לא שומע.
פתאום הוא עונה ונחרד לדעת שיש הצגה ושבהפקה פשוט שכחו לעדכן אותו על קיומה, הוא בכלל בצפון ואנחנו בדרום, כך שאין סיכוי בעולם שהוא מגיע
מה עושים???
מאות צופים מחכים, אנשי האולם לא מוכנים לשמוע על ביטול והמפיקים צורחים בטלפון: תעשו משהו! תאלתרו! תמציאו! העיקר שלא תתבטל ההצגה!!!
בעודנו אובדי עצות ניגש אלינו אחד מעובדי הבמה, בחור צעיר ממוצא רוסי שתמיד חלם לשחק על הבמה ושמרוב הצגות כבר יודע את הטקסט בע"פ,
בדקנו ונוכחנו לדעת שהוא באמת יודע כל מילה!!!
לא שהיתה לנו אופציה אחרת והרי ההצגה חייבת להמשך אז שלחנו אותו להתלבש ובינתיים התחלנו.
רק מה?! מרוב לחץ שכחנו לקחת בחשבון מה קורה למי שנכנס לתלבושת והמסכה...
כשהגיע הרגע המיוחל, כוכב ההצגה עלה על הבמה,עשה את הכניסה הנכונה ובהצלחה וכרגיל התקבל במחיאות כפיים סוערות ובקריאות התלהבות של הקהל,
בעוד אנחנו השחקנים מחייכים זה לזה במחשבה שאיזה יופי הצלחנו להציל את ההצגה!
2 דק' אחרי קלטנו פתאום שהוגו נראה קצת מסטול, שהוא מתנדנד מצד לצד, מסתבך עם הרגליים (הגדולות) ולא ממש רואה איפה הוא עומד ושהוא בכלל עומד עם הגב לקהל ומשוכנע שהוא מולם, ניסינו ל"תקן" אותו אבל שוב ושוב הוא התעקש לחזור לאותה הפוזיציה
חשבתי שאולי אם אני אמשיך בהצגה כרגיל הוא ישמע שהקול מגיע מכיוון אחר וזה יעזור לו להבין, צדקתי...בערך...
קראתי לו: הוגו
והוא הסתובב וענה לי: שטוווו??? (מה???? ברוסית) ואז פצח במונולוג שלם ברוסית!!!
מיותר לציין שהקהל היה בהלם מוחלט ושלנו היה קשה מאוד שלא להתפוצץ מצחוק לא נשלט מרוב מבוכה
אגב, אח"כ הסתבר לנו שמהשוק שהוא קיבל מהכניסה לתלבושת והראש, הוא אפילו לא ידע שבחלקים רבים בהצגה הוגו דיבר ברוסית!
אין לכם מושג איך סיימנו את ההצגה הזו וטוב שכך.
אני בכל אופן למדתי בעקבותיה הרבה!!!
תודה רבה רבה על הפרגון והמחמאות על הפורום ועל הקסם האישי
על זה אמרו כבר לפני: דיייייייייייי...תמשיך