שלום לפורום...אני חדש כאן

שלום לפורום...אני חדש כאן

ומאוד רוצה מפגש! מישהו מרים את הכפפה? מאיזה?

maysabel

New member
אולי תשתף בחוויה..

איך זה היה להתכופף להרים את הכפפות כאן? :))

מי זוכר ומי יושע?! כמובן יודע, איכשהו תמיד

מתבלבלות להן האותיות אני חדש בארץ ביצוע: לוקה ג'טה מילים: נתן אלתרמן לחן: משה וילנסקי השדרה היא לובן צח והשלג מתנוצץ בה אנשים עוברים בסך ועלי מראים באצבע חורף , חורף! זה הסוף! רק הלירות נמסות גם בקיץ גם בחורף נא הסבירו לי מה יש איך זה ככה מתרחש אני חדש בארץ זאת רואים מיד זה מורגש זה מורגש במבט אחד אני חדש בארץ זאת רואים מיד אני מביט אני נרגש אני עוד פה אני עוד פה אני עוד פה חדש בינתים על כל צד מחפש אני תפקיד לי במוסד או במשרד אך תמיד כולם אומרים לי גולם איש אתה, הוי דודי גם לך יש מתחרים פה כי בכל המוסדות "גולמות" לא חסרים פה! אין אתה (בדרך כלל) גולם רע מהם - אבל אתה חדש בארץזאת רואים מיד זה מורגש זה מורגש במבט אחד אתה חדש בארץ זאת רואים מיד אתה מביט אתה נרגש אתה עוד פה אתה עוד פה אתה עוד פה חדש

סיריוס1

New member
אני לא מעז להתגלות. כינויי ידוע...../images/Emo153.gif

...בפורומים אחרים שבהם "נלחמתי" על עמדותי הרוחניות ללא תקשור ואלגנטיות טבעית. זה עלול לגרום "לפיטורי" למרות שעדיין אני לא עובד...
בהצלחה ותהנו במפגש.

תבדוק בבקשה עם עצמך מדוע...

אתה חייב "להלחם" על עמדותיך הרוחניות, עם או בלי תקשור ואלגנטיות טבעית? אגב, כמעט וראיתי את מילות הסיום "בברכה ....."

סיריוס1

New member
אתה יודע, המשפט הזה שאצלך...../images/Emo19.gif

..מדבר אליי. גם אני התחלתי מאפס והגעתי ל...בינתיים לכלום ( חומרית ). זה מצחיק.

shay910

New member
לא הבנתי

גם אני חדש כאן אז יש מפגש או לא אני אשמח להצטרף אם זה באזור המרכז??!!

maysabel

New member
תרגעי............

אני באמצע יצירת ידית להרמת כפפות ללא צורך להתכופף.. ברגע שאסיים את בנייתו איישם את הרמת הכפפות הראשונה כאן אני משוגעת להתכופף כאן להרים משו????לא אחרי שראיתי את ה"כלום".......... ביחוד לא אחרי שראיתי שהמנהל ישר נועץ "הודעות" כאלו..

maysabel

New member
עוש משו..

תמיד תהיתי.. מי זה שמפיל כל הזמן כפפות?למה צריך להרים כפפות בכלל? משמעמם לכם? :)

למעלה