שלום לפורום ,היום הכרתי לרשאונה את חגית עוז..

asaf007

New member
שלום לפורום ,היום הכרתי לרשאונה את חגית עוז..

איך שנפגשנו היא מיד תיארה לי את הענף והעיניים שלה נצצו ,תאמינו לי אני מכיר את "המחלה" הסובלנות להסביר להדריך והידע הרב שיש בחגית הדהים אותי כל פעם . RESPECT נתנה מקום שלישי בעולם!!! אנחנו כל אנשי הוויקבורדינג מורידים את הכובע... כל הכבוד יישר והצליחי ורק בגלל אנשים כמוך בכל ענפי האקסטרים יש התפתחות רבה בהם ורואים תוצאות בשטח . חגית,תודה רבה

hagitoz

New member
גרמת לי להיות אדומה לרגע ../images/Emo140.gif

תודה רבה אסף, גם אני שמחתי להכיר אותך, אני חושבת שהתודה הנוספת מגיעה באותו המטבע גם לך כי למי שלא יודע אסף בעצמו חובב ומתעסק בתחום הוויקבורדינג ומקדם את ספורטאי נבחרת ישראל בסקי מים שזה בהחלט הדבר שהכי קשה לספורטאי לקבל במדינת ישראל- יישר כוח וכן יירבו! אני חושבת שיש לנו הרבה במשותף ונוכל לתרום ולעזור לכל מי שירצה לקבל את המידע והידע באותם התחומים הן באמצעות הפורום והן באמצעות הדרכות (ים/ כינרת וכו'). יש לנו הרבה רעיונות על הפרק ונקווה שכבר בעונה הקרובה בכינרת נתחיל לפעול ואולי כל אנשי הפורום סוף כל סוף יפגשו
חברים בפורום, אל תהססו לשאול שאלות בתחום הוויקבורדינג כי יש לכם פה את החברים הנכונה והנבחרים ביותר בארץ. דרך אגב אסף, אחרי הפגישה איתך והפגישה שאחר כך, ברחתי לים, הייתה רוח צפונית מדהימה וגלשתי עם ה- MP3 שהבאת לי של חברת ליקוויד פורס, אני רוצה להגיד לכם שאין כמו לגלוש עם מוסיקה, היה לי את החלום הזה מגיל קטן והנה הוא התגשם (כל פעם עוד חלום ועוד חלום...מה יהיה איתי? מתי אני ירגיע?) אז תודה על החוויה
אה...רגע, נזכרתי בחלום הנוסף, חודשיים בכינרת אימונים של וויקבורדינג מהבוקר עד הצהריים ומהצהריים קייטסרפינג - מי רוצה גם? חגית עוז

למעלה