שלום לפורום היקר והעוזר הזה ב"ה

שלום לפורום היקר והעוזר הזה ב"ה

בע"ה שלום קוראים לי אלין ואני גרה בקרית ביאליק עם החבר שלי . עברתי דירה ממוצקין כי אני לא מסתדרת עם ההורים והם לא מקבלים את זה שאני עם החבר שלי עברתי ניתוח מוח קשה מאוד ועשו עלי סרט בערוץ 2. היינו גרים תקופה עם ההורים אך עכשיו ההורים לא רוצים את חבר שלי ואני שאני הולכת אחרי הלב שלי ולא אחר מה שההורים שלי רוצים החלטתי לבוא לפני מעל חודש לגור אצל הוריי. למעשה אין לנו הרבה דברים בבית המושכר, לא סלון חסר גם כסף אני חיה מבטוח לאומי מאחר ואני מוכרת כנכות חבר שלי עובר בשביל לחיות ולא נשאר שקל מהמשכורת שלו. לפני זמן מה היתי פעילה אנונימית בפורום הזה כשהיה לי .. והיתי תורמת דיי הרבה מצוות עושים בסתר. חסר לנו סלון, פינת ישיבה, מפזר חום . שידה לטלויזיה, חסר לי גם כן מאחר ואני מבשלת הרבה וזה התראפיה שלי למחלה שלי שהיא מתבטאת בקולות ותנועות וקללות לא רצוניים היתי לא פעם בתוכניות טלויזיה והסרט שעשו עלי אוטוטו יוצא לערוץ 2. סבלתי מאוד בילדות אך על זה לא באתי לספר. חסר לי גם את הדבר הזה כלי מטבח שמוערך פירה ותפוחי אדמה וירקות. שלא לדבר על כך שחסר לי המון דברים. אני סובלת מכאביי שיניים וגם חבר שלי אבל זה נסתדר בע"ה אלוהים איתנו רציתי בבקשה לבקש מי שיכול לפנות אלי במסרים אני גם אמסור לנירה את המספר טלפון שלי . אנחנו גרים בקרית ביאליק בקריות בצפון. פנתה אליכם לפני לא הרבה זמן תיקי וזיו שגן שהיא למעשה אישה מקסימה והיא מנהלת את פורום תסמונת טוראט. אני כבר מיואשת מדוכאת ולא יודעת מה לעשות אנחנו אוכלים לא על פינת אוכל כי אין כסף לקנות ,אלא על שולחן שבעל הדירה השאיר לנו ומצאנו כסאות נמוכות מאוד ברחוב שרצו לזרוק אותם והעלנו הביתה . כל מי שיכול לתרום בבקשה מכל לשון של בקשה מוזמן לפנות אלי במסרים אני ממש נזקקת לא הגעתי מעולם למצב כזה כרוני לא במצב הכלכלי. ולא בשום דבר. אני הולכת ברגל לרופאים שלי כי אין לי כסף נסיעות אני חלילה לא מבקשת כסף מאף אחד. רק תרומות במה שאפשר לעזור בדברים שצריך לבית זה בלתי אפשרי לחיות ככה. אני כבר מיואשת ומדוכאת נוטלת כדורים למיניהם . והמצב שלי לא קל לא שלי ולא של בן הזוג שלי שאומנם עובד אני בת שלושים והבן זוג בן 32 אין לי חסכונות ולא מקבלים אותי לעבודה בגלל המחלה שלי . אשמח אם מישהו יפנה אלי במסרים. נירה היקרה- אני משאירה לך מסר עם הטלפון שלי המסינגר שלי האימייל שלי שתוכלי בבקשה ליצור איתי קשר ולכם אנשים יקרים שגולשים כאן תעזרו לי בבקשה. היו לי המון בגדים שקטנים עלי למרות שרזיתי לאחר ניתוח מוח הראשון בישראל עבור תסמונת טוראט שניקרא ניתוח DBS (השתלה מוחית פנימית. השתילו לי אלקטרודות בראש שניתרמו עבורי מאיטליה הושתל לי גם קוצב בבטן שמחובר לאלטקרודות במוח שאמור לתת פוליסים למוח כדי שהטיקים (קולות ותנועות וקללות לא רצוניות מבלי שליטה לצערי) יעזור לי אך הניתוח לא הצליח ואני במשבר ואיום כלכלי. והבית? אלוהים ישמור . הטלויזיה שלנו מונחת על כיסא שבור אני יושבת על המחשב ללא כיסא מחשב . בבקשה תעזרו לי אני נואשת. אני מוסיפה כאן תמונה שלי מגיל 27 שהתארחתי בתוכנית של פרופסור קרסו,, התארחתי גם באקזיט תוכנית נוער , וגם אצל דודו טופז. כדי לבקש כסף תרומות לניתוח כי קופת החולים לא מכירה בניתוח הזה אולי מישהו מכיר אותי ויזהה אותי על פי התמונה. יש לציין שהוריי נטשו אותי משום מה ולא עוזרים לי בכלום לא מיתקשרים בגלל שחזרתי לחבר כל מה שמעניין אותם זה כסף כסף ושוב פעם כסף הם רוצים שאלין הילדה הקטנה שלהם תהיה מסודרת כלכלית. אבל אף עבודה לא מסכימה להעסיק אותי ולו משק בית שתליתי מודעות אבל אף אחד לא מיתקשר. אני מבקשת בכל לשון של בקשה תפנו אלי ותעזרו לי אם אפשר בבקשה. המשך יום טוב בע"ה שכל משאלותינו יתגשמו. נ.ב- פעם היה פורום בשם התנדבות, והיתי מיתנדבת בבית חולים גהה ושרה עבור חוליי נפש שהם למעשה אנשים מקסימים היתי נוסעת בנסיעות שלא היו לי בקושי אבל עשיתי את המצווה שלי והיתי מסופקת מאוד תעזרו לי בבקשה אני נואשת והמצב הנוירולוגי שלי והכלכלי מאיים עלי בצורה חריפה שאני נכנסת לדכאון נוראי. תודה לכל מי שיפנה אלי במסרים. הוספתי קישור מהי תסמונת טוראט כדי שתוכלי להבין ולדעת עם מה אני מיתמודדת 24 שנים מזה מגיל 6. יש לי את התסמונת ברמה הקשה ביותר בארץ אנא מכם פתחו את הלב. ואפילו מישהו שיש לו משהו אחד לתת לי שיתן השאר יבוא מאלוהים. וממכם אנשים טובים תודה רבה והמשך לילה טוב.

gorly00

New member
יש לי מיטה , שידה לטלויזיה ,כלי מטבח

ועוד כמה דברים , תיצרי עימי קשר דרך נירה מכיוון שמשהו לא בסדר עם תיבת המסרים ואני לא מצליחה לשלוח מסר לנירה יש את הטלפון שלי תצרי עימי קשר ונשתדל לעזור כמה שאוכל.

באיזור שלי נירה? או שהתכוונת למישהו אחר?כי _

בע"ה מה בדיוק הטלפון שלך אם התכוונת אלי בשמחה אקבל את הדברים שנחוצים לי אוהבת ושבת שלום אלין

אורלי מקסימה ../images/Emo51.gifוכל הכבוד

אתמול בביקורי השני אצל אלין התחוור לי עד כמה קשה באמת מצבה...
מקרב לה על עזרתך

gorly00

New member
אלין קיבלתי את המסר , אתקשר אליך היום

הכל יסתדר בעזרת בשם , נדאג לך למה שאת זקוקה. שבת שלום.

הי אלין מקסימה../images/Emo24.gif

טוב שבאת! יש לי בשבילך פינת אוכל עם ארבעה כיסאות הענין שהיא נמצאת בר"ג יש לך מישהו מכר עם טנדר שיקח משם לקריות? וחץ מיזה תשארי כאן ואני מאוד מאמינה שלאט תמצאי בעזרתנו דברים שאת מחפשת, חוץ מיזה אשמח לפגוש אותך אישית ראיתי אותך בטלויזיה והתרשמתי ממך מאוד. שבת שלום לך נעמי.

אוי תיקי אוי כמה טוב לב יש בך ולבעלך היקרזיו

בעה תיקי אני התעוררתי לבוקר של נקיון ואני כבר ניקיתי את כל הבית את מכירה אותי אני חולת נקיון. יש לי לבשל דגים היום עם חומוס אבל אין לי חומוס בשימורים. ואין לי את הירק ששמים בדגים אנסה לאלתר משהו אוליעם אחי משהו כזה. מקוה שהוא יעזור לי ( לא כמו הוריי שנהיו רעים כי "חזרת לאייל תסתדרי לבד") אני לא חושבת שאסלח להם על זה איי פעם . תיקי קודם כל המון תודה על העזרה אתמולכ בר כתבתי לך בפרום תסמונת טוראט שלנו. וגם כן תודה לך אם תוכלי שמישהו יביא לנו את הפינת אוכל מהמרכז את הרי יודעת כמה זה חשוב לי כל פעם שאני יושבת לאכול על הריצפה כמו שראית אני חנוקה מדמעות אך לא מראה לאייל שלא יבכה ביחד איתי גם הוא רגיש כמה שהוא מ ראה שלא. רק אני מכירה אותו תודה תיקי מכל הלב נשמה את ובעלך נשמות טובות עזרתם לי כמיטב יכולתם ואתם לא מפסיקים עוד ממשיכים תודה תודה תודה פה לכולם איזה פורום מקסים. הלוואי שיגיע היום שגם אני אוכל לעזור לאנשים בשמחה באהבה ומכל הלב.

נעמי היקרה שלנו

בע"ה מה שבטוח שאני תמיד אשאר כאן וכשאוכל לעזור בע"ה בבוא היום אעזור גם כן . תודה שראית אותי בטלויזיה באיזו תוכנית כי היתי בכמה. עוד מעט יצא עלי סרט בשם "לא רצוני" על ההתמודדות עם המחלה בערוץ השני. יהיה פרומו ואני גם יעדכן את כולכם כשיהיה תאריך פשוט הבימאי עוד לא נתן לי תאריך . לא יודעת מה נסגר איתו ועם ערוץ 2. אני מודה לך מכל הלב. אשמח מאוד לקבל את הפינת אוכל תשאלי את זיו ותיקי שגן שאתמול היו אצלי איך בדיוק אני חיה אני אוכלת על כסא שמצאנו בחוץ על הריצפה וזה ממש לא נוח אין לי אפילו כסא למחשב. תדברי עם תיקי אם יש לה מישהו להביא לי את זה מרמת גן מאחר ובעמותה שלנו של הטוראט של המחלה שעוזרת מאוד מאוד במתן עזרה נפשית ופסיכולוגית ורפואה מרצים וכו.. יש מלא אנשים הורים לילדים עם טוראט( זאת המחלה שלי . אולי יש שם מישהו שיהיה מוכן לעשות בשבילי את הטובה הזאת תודה מכל הלב ושבת שלום אם תרצי נעמי את הטלפון או את האימייל שלי אתן לך בשמחה רק כיתבי לי מסר שבת שלום והמון אהבה ואושר ושלווה אמן כן יהי רצון קוראים לי אלין וזו תמונה מכתבה שהיתה עלי לפני כחודש בידיעות אחרונות עקב הסרט שיוצא עלי שיקראו לו " לא רצוני"

אלין היקרה ותיקי אני מקווה שיעזרו לך המון

שלחתי מסרים לנירה כדי לעזור לך אוהבת אותך מאוד ממני ובעלי רוצים מאוד שיעזרו לך תהיי חזקה את תראי שהכל יסתדר

טיגריס2

New member
אלין יקרה../images/Emo24.gif

יש לי עבורך * שטיח יפה * בלנדר חשמלי ידני ( קוצץ ומועך ) * מקצפת יד חשמלית ועוד כמה פריטים למטבח אבדוק עוד כמה דברים שאוכל לתת לך באהבה פנינה אני גרה בחדרה ואין לי איך לשנע את הדברים אלייך

טיגריס היקרה שלום פנינשוקה

בע"ה אני אשמח מאוד לקבל את הדברים ויש לך דווקא איך להעביר לי את הדברים תיקי וזיו שגן שכותבים כאן בפורום הם מנהלים את הפורום שלנו בתפוז תסמונת טוראט אפילו תבדקי והם גרים בחדרה והם באים אלי מדי פעם לבקר אתמול לא היה לי כסף לתרופות ותיקי באה עד אלי עם בעלה היקר זיו לקנות את הדברים אם תרצי את הטלפונים שלי אני משאירה לך כרגע במסר שבת שלום ותודה על היכולת נתינה האנסופית שלכם המון אהבה איזה אנשים יקרים וטוביי לב. הלואי והיה לי גם כן מה לתת אבל אין לי לצערי אוהבת ותודה על הכל שבת שלום אלין.

טיגריס2

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gifאני מכינה

את הדברים ויצא נפלא שהם גרים בעיר חדרה יהיה לי יותר קל לדאוג לדברים עבורך שבת שלום מתוקה

למעלה