שלום לפורום המעניין, האם אפשר בתקשור לבדוק

נורש

New member
שלום לפורום המעניין, האם אפשר בתקשור לבדוק

אם אדם חי?

סיריוס1

New member
זה קשה להסביר, אולם...

...חי או מת זה גילוי ממשי של מערכת יחסים עם נשמות נצחיות שתמיד חיות ואף פעם לא מתות. גילוי זה הוא "רגעי", כלומר , כשאת רואה אותה , יודעת על קיומה, היא חייה עבורך ובכלל. אולם כאשר לא רואים, ואף יותר גרוע רואים שיש הלוויה וקוברים אנחנו "מאמינים" "ויודעים" שהיא מתה, כאשר בפועל זה רק אשלייה וסוג של "מציאות גלויה שטחית" ולמעשה היא ממשיכה לחיות רק ללא קשר גלוי אתנו. התקשור תמיד יעלה כי היא חייה, אולם האם היא תתגלה פיזית ותחיה ממש לצידך, זה נתון לרצון החופשי של הנשמות והתיקון ההדדי שהן עוברות במסגרת ההתפתחות וחווית החיים הארצית. אני הייתי אומר לגבי הבדיקה שהיא אכן חייה אולם מימוש בצורה פיזית תמיד יהיה לפי רצון הנשמה שלכם ולא לפי מה שמתקשר יגיד. זה סוג של בחירה חופשית תלויית מודעות וקשר הדדי.

נורש

New member
תודה ,ובכל זאת האם אפשר לבדוק אם יש אפשרות

ליצור קשר כל שהוא עם אדם או נשמה שהרבה שנים לא היה קשר אם האדם ואנני יודעת אם במציאות שלנו הוא ממשיך להתקים?

סיריוס1

New member
הקשר הוא...../images/Emo66.gif

...קיים תמיד ותמיד יש שיחה בין נשמות. את צריכה משהו שיבטל את "ההסתר" על סוג הקשר הקיים הזה. את יכולה לעשות זאת לבד: הרגעי למספר דקות בישיבה נוחה ונשמי נשימות עמוקות ומשחררות מהפה. הרפי את גופך ואת מחשבותיך בכל נשיפה, לאחר מספר דקות הניחי תמונה או חפץ של אותו אדם קרוב מולך והמשיכי לעשות נשימות עדינות יותר דרך האף בלבד. תרגישי את עצמך זורמת לתוך אותו חפץ או תמונה ונעה רגשית לעבר אותו אדם, כשתרגישי תחושה של חיבור כלשהו, הניחי את ידיך על תמונה/חפץ ותנסי להרגיש שיד שלך משתלחת דרך התמונה והחפץ לעבר אותו אדם. המשיכי בנשימות העדינות דרך האף. כאשר תרגישי "פנימה" שאת "נוגעת" באותו אדם, תנסי לחשוב בראש שאלה אליו/ה, ואז הרפי את מחשבתך, השאלה תהדהד לבד ללא מאמץ מחשבתי. תמשיכי לנשום בעדינות ולהרפות את גופף בכל נשיפה, לאחר התבוננות של כמה דקות את תרגישי "תשובה" מהדהדת במחשבה "רחוקה" בראשך, לאט לאט היא תתחזק לידי מלמול שבו תהיה תשובה, כך תוכלי ליצור שיחות עם התת-מודע והנשמה של יקיריך.

יש שתי דרכים

לבקש ממתקשר\ת לבדוק, או לבקש (בלב, או בקול רם, או בכתב) מאותו אדם לתת לך סימן מובהק שהוא חי (או מת, כרצונך). הבקשה צריכה להיות ברורה וחד משמעית, ועליך לעקוב בעירנות אחר הסימנים. והעיקר הוא לא להתכחש לנכונות המסר כשיגיע, כי הרי לא תהיה זו שאלתך היחידה.

1שילגיה

New member
בהמשך לתשובתך...

כאשר ישבתי "שבעה" בביתה של אימי, ביקשתי בבלב לקבל סימן מהנשמה של אימי (שהרי היא עדיין "מסתובבת" בבית), אז פתאום מתקן מתכת לנייר טואלט (בצורת לטאה) נחצה לשניים ונשבר. כולם קפצו במקום בגלל הרעש. אני לא יודעת אם זה צירוף מקרים או לא, אבל מאז אני לא מבקשת "סימן"... ואפרופו סימנים, קרובת משפחה שלנו מפילדלפיה הרגישה שמשהו נורא קרה כאשר צמיד שאימי קנתה לה, נשבר באותו יום כשהיא נפטרה... ועוד משהו קטן ולא קשור, כל תקופת השיבעה, היה פרפר קטן במטבח שלא עזב אותנו.

לפי תאורך אימך יודעת לתת סימנים ברורים

ואם הם מפחידים אותך, תבקשי ממנה לשלוח סימנים יותר עדינים, אבל בהם יהיה לך יותר קשה להבחין. לכן עדיף אולי שתתרגלי לסימנים החזקים שלה ותיצרי אפיק תקשורת מילולי איתה. למשל, תנסי כתיבה אוטומטית או מדיטציה עם רשמקול פתוח שיכולה להיהפך לתקשור מילוי איתה.

1שילגיה

New member
מתנצלת על הבורות

למה הכוונה "כתיבה אוטומטית"? ועבור מה הרשמקול? אם (נניח ויהיה לי איתה תקשורת), הרי לא אשמע "בקול רם"
את תשובתה?! ושוב, מתנצלת על הבורות...

חס וחלילה מלהתנצל

ובורות זה לא המקרה שלך
כתיבה אוטומטית מתרחשת כאשר את במצב מדיטטבי, ומרגישה כאילו המוח שלך ריק ממחשבות. את יכולה לשבת מול המקלדת ולהתחיל להקליד מילים שלכאורה אין ביניהן קשר, כל מה שיוצא לך כאילו מהאצבעות. או מול דף נייר עם עט בידך. כמו כן תחפשי בגוגל חומר על כתיבה אוטומטית בעברית ובאנגלית. בטח תמצאי חומרים מעניינים ואם תתמידי בניסויים האלה לאורך זמן ובסבלנות, את עשויה להפתיע את עצמך. לגבי הרשמקול, אם ייווצר מצב של קשר, הצד ש"מעבר" יכול לדבר דרך אדם אחר הנמצא איתך באותו חדר. דוגמה לכך יש בספרים החשובים של "סת". אם לא מקליטים, לא בטוח יודעים אח"כ כל מה שנאמר.

1שילגיה

New member
תודה על תשובתך

במידה ויש איתי אדם בחדר ואני מבקשת לתקשר עם אימי, הנשמה מתחברת לאדם הנוסף? נשמע כמו מדע בדיוני
האמת שזה קצת מפחיד... נראה לי שהכי פשוט לתקשר באמצעות מדיום אמין ומקצועי (כדי שלא אגיע למצב של שיגעון). אגב, אני חייבת להגיד שוב את מה שאמרתי בהתחלה. לאימי קראו גיטל, אבל כולם קראו לה גיטה. ולראות כל פעם את השם, מעלה בי מחדש את הדחף לתקשר איתה.

זה באמת מפחיד כשלא מתורגלים

ובאמת פעם היו חושבים שזה סוג של שיגעון כששומעים מסרים מגורם חיצוני. היו משווים את זה לפיצול האישיות, כשאנשים היו הולכים בדרך ומנהלים ויכוחים עם עצמם. כיום מקרים כאלה מטופלים, כמובן. היום השוני של תקשור לעומת "שיגעון" הולך ומתבהר, הולך ונפוץ. האמת, שסוג זה של תקשור כששומעים קול של מישהו אחר יוצא מגרונו של אדם (כמו האלמנה מדימונה שבעלה דיבר מגרונה, לפני מס' שנים בטלויזיה) זה עניין למומחים ומנוסים. גם אני נבהלתי מזה בפעם הראשונה כי לא האמנתי שזה ייתכן. אם כך תלכי בדרך הבטוחה בשבילך, ותמצאי מתקשר דרך מדיום מקצועי ואמין. בהצלחה.

למעלה