האחת בלי ניק
New member
שלום לפורום המעניין ../images/Emo49.gifו../images/Emo50.gif
שלום לכם, יש לי הרבה שאלות, מקווה להיעזר בכם
סיימתי בהצלחה (ממוצע 86) את לימודי התואר הראשון בע"ס באוני' ת"א לפני כ- 4 שנים אך לא עסקתי בתחום היות והמשכתי לעבוד במשרה מלאה בתחום בו עסקתי בהיותי סטודננטית (עבודה מעניינת ומכניסה יש לומר כפרילנסית במס' גופים). אחד השיקולים שלא להתחיל לחפש עבודה בתחום היה העניין הכספי לצערי שכן עם נישואיי ולקיחת משכנתא והתחייבויות שונות, ידעתי שזו הדרך לפשוט רגל ולצערי לא התחלתי את הקריירה כעו"סית. כיום זה מעט חסר לי ובשמחה הייתי נהנית לעבוד בתחום הטיפולי אולם כעצמאית, בעלת קליניקה וכיו"ב (אני כיום מתנדבת בארגון מסויים וממש נהנית שוב לעזור לאחרים). ונעבור לשאלות: * האם יש באפשרותי לעשות זאת או שמא יש צורך בלימודי תואר שני לשם כך? * האם על מנת להתקבל לתואר שני עליי לעבוד ולצבור ניסיון כלשהו או שציוניי מהתואר הראשון יספיקו לי????.... * האם בגלל שעברו מס' שנים מהתואר הראשון (ושוב לא עסקתי בתחום הע"ס) יכולים לעשות לי בעיות להתקבל לתואר שני? * האם כדאי לי להירשם בפנקס העו"סים. חשבתי על כך עוד כשסיימתי את לימודיי, אך כשהתקשרתי לברר בעניין נאמר לי שאם אני לא עובדת בתחום, אין לי טעם לעשות זאת (ענייני כסף שנתיים שלא לצורך?!?!!?) מה הרישום בפנקס והחברות באיגוד העו"סים מקנה? (ואם אחליט לבסוף שלא לעבוד בתחום - אולי זה באמת לא כדאי לי?) * האם יש אפשרות לעבוד כפרילנסית בתחום הע"ס כיום נניח בחצי משרה? * ושאלה באמת אחרונה -
האם המצב בשוק כל כך גרוע והמשכורות כל כך נמוכות? (באיזה סדר גודל של משכורת מדובר במשרה מלאה או חלקית)? סליחה על ההטרדה, מקווה שגם אני אוכל מתישהו בעתיד לתת פה את חלקי
שיהיה לכם הרבה טוב, כי אתם עושים הרבה טוב לכולם
שלום לכם, יש לי הרבה שאלות, מקווה להיעזר בכם