שלום לפורום המקסים שלכם
עזרה

משיייי

New member
שלום לפורום המקסים שלכם../images/Emo24.gifעזרה

בועד שבועיים יש מסיבה לאחיינית שלי בת ה-7 לכבוד האחרות החדשה שנולדה לה ולי כמובן עוד אחיינית מקסימה עכשיו ילדים זה שמחה והילדה רוצה סיבה למסיבה ועושה מסיבת אחות
ואחותי רוצה שאני יפעיל את הבנות וכמה שאני יצירתית ויש לי רעיונות משלי רציתי לבחון איתכן רעיונות משלכם לשעת הפעלה בלי יותר מידי באלגן וליכלוך למרות שילדים מתים על זה-אבלהן באות בסביבות 18:00 כבר אחרי מקלחת הרעיון הוא שיהיה שעת יצירה ארוחת ערב סרט עם שטויות
ומסיבת פיגממותתתתתתתתת אשמח לקבל ממכן רעיונות ליצירה עם הבנות הן בנות 7-8

טוב...פימואיסטית שכמותי מיד חושבת

על מסיבת פימו נהדרת. זה גם לא מלכלך גם קל ומהיר להכנה וגם תוצאות מרהיבות. העניין היחיד.... זה לא זול. אז אם יש תקציב אפשר לעשות חרוזים נהדרים עם ילדים ללא שימוש בסכין או הכנת גלילים. אם הרעיון נשמע לך, אכין כמה דוגמאות ואשתדל לעלות אותן עוד הערב.

משיייי

New member
אשמח לעוד רעיונות

מכיוון שהפימו אומרים רעיל ואם צריך לאפות ולהשאיר חלון פתוח בבית-יש תינוקת בת שבוע בבית לא מתאים מה גם שפימו עושה לי כאבי ראש אז לא ילך אשמח לעוד רעיונות

אילנית03

New member
אני מקווה שזה מתאים לגיל

הרעיון הוא כמו סרט נע, ההסברים באנגלית ולא צריך הרבה חומריםהקישור מצורף

משיייי

New member
תודה אך זה עושים איתם בגן ובבית הספ

אני רוצה משהו מיוחד כמו עבודות על עץ

את שואלת על יצירה? מה עם סדנאת

חרוזים? הרי את אלופה בזה, וכל שאר הדבריםש את מכינה לבד.אני עשיתי ללולי לפני שנה סדנאת חרוזים ונרשמה התלהבות גדולה.

משיייי

New member
אני בדר"כ מלמדת מבוגרים -לכן שאלתי

לגבי ילדים איזה רעיונות אולי יש לך?

אז כמו שאמרתי- חרוזים לילדים

ואפשר גם- אם המקום והאמא מרשים- סדנאת בישול, אפשר ליצור סימניות כפי שהראו פה, אפשר לפסל בפימו, אפשר להכין כרטיסי ברכה ומעטפות, אני אמשיך אחר כך כי אני הולכת להשכיב את הילדים.

שגיגאיה

New member
מסיבת פיות

להכין שרביט פיה, כתר של פיה, איפור, צמידים ויש לך בנות מאושרות

משיייי

New member
ככל הניראה אני הולכת על צמידים

מחרוזי עץ ואם זה מה שיקרה לבסוף, מבטיחה לצלם לכם ולהראות לכם את העבודות ותודה לכולם על העזרה

למעלה