שלום לפורום הנחמד הזה ומשתתפיו

פלוטו24

New member
שלום לפורום הנחמד הזה ומשתתפיו

אני קורא כאן מידי פעם וגם כתבתי לא מזמן.יש לי את כל האלבומים של דנה ואני מקשיב לה כבר שנים ואוהב אותה מאד. רציתי לספר שקניתי את האלבום החדש שלה לפני כמה ימים ולא התאכזבתי בכלל. אני ממש לא מבין את ה"עליהום" שעושים עליה מבקרי המוזיקה בכל פעם. קראתי עד היום ביקורות לא חיוביות במיוחד על "תוך כדי תנועה" למשל, ואני ממש לא מסכים איתן. לדעתי זה אלבום איכותי מאד ויש בו שירים טובים אחד אחד. גם "יום יום" הוא אלבום משובח, לא יודע מה איתכם, אבל אני חושב שדנה הולכת ומשתבחת.

שלום גם לך איש חביב ../images/Emo9.gif

תתחדש על הדיסק
שמחה שאתה אוהב אותו..
ונחמד לדעת שאתה קורא פה (אתה מוזמן גם להגיב לעיתים תכופות יותר
)

מילי17

New member
../images/Emo45.gif

אז אפשר להגיד קודם כל ברוך הבא
גם לדעתי זה אלבום איכותי. והביקורות הנוקבות לא ברורות לי בכלל. אומנם זה לא האלבום הכי אהוב עליי של דנה כי בכל זאת גןמאיר יש רק אחד. אבל הוא בהחלט אהוב. ומצויין
ואני מסכימה איתך שנה הולכת ומשתבחת
מחכה להופעת בכורה
ולרוק עצמאות. וליום הסטודנט!
אתה מתכוון להגיע להופעות?

פלוטו24

New member
ביום הסטודנט אני אהיה בטוח! אבל

תמיד רציתי להיות בהופעה אקוסטית שלה. האמת שאף פעם לא יצא לי להיות בהופעה שלה... ותמיד רציתי. יש הופעות נוספות בקרוב ששווה לשמוע עליהן חוץ ממה שהזכרת?

מילי17

New member
יש דיבורים על הופעת

בכורה בזאפה ב30-5 . אחד מגולשי הפורום דיוח על ההופעה <עומריקו> בנתיים לא יצא עדיין אישור רשמי. ברגע שיהיו הופעות אני אעדכן .
בנתיים אתה מוזמן להשתלב בפורום

פלוטו24

New member
תודה ../images/Emo24.gifעם קבלת פנים כזו חמה,

אני בהחלט אשתדל לכתוב פה!
הייתי בהופעה פעם בזאפה. האמת שהמקום לא משהו.

מילי17

New member
אחלה ../images/Emo13.gif

קדימה להצביע במצעדים!
ואני בטוחה שברוק עצמאות לא תתאכזב. יש כזו שורה של אומנים טובים, ודנה שזה פשוט שילוב מנצח
שבוע טוב
מילי

ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif

אני מסכימה איתך לגבי זה שדנה הולכת ומשתבחת..

logen3

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

הפורום של הזמרת הכי טובה בארת. נקודה
אולי תספר קצת על עצמך?

פלוטו24

New member
סטודנט, גר באזור המרכז. התחלתי

להקשיב לדנה אחרי ששמעתי אצל חברה שלי לשעבר את הדיסק "פשוט להיות" ומאד אהבתי אותו. אח"כ קניתי את "עד הקצה" ומשם את כל השאר. מאז אני מאזין לה.

מילי17

New member
שאלון קצרצר לחדשים../images/Emo20.gif

חמישה שירים אהובים- אלבום אהוב- מטרופולין או בלאגן- שלח לי שקט או לישון בלי לחלום- חרותי או מותר- ככה זה או היום זה אנחנו- מתכוון להגיע לרוק"צ או יום הסטודנט? יומטוב
מיל

פלוטו24

New member
החדש עונה בשמחה ../images/Emo6.gif

חמישה שירים אהובים-מלך, חמימות חולפת, מחכה לו, אהבה, אהבה בקיץ. (ויש עוד הרבה) אלבום אהוב- עד הקצה מטרופולין או בלאגן- מטרופולין שלח לי שקט או לישון בלי לחלום- לישון בלי לחלום חרותי או מותר- חרותי ככה זה או היום זה אנחנו- היום זה אנחנו מתכוון להגיע לרוק"צ או יום הסטודנט? יום הסטודנט

למעלה