שלום לפורום הנחמד

ירדנה55

New member
שלום לפורום הנחמד

היום גיליתי את הפורום החמוד הזה שלכם, ורוצה לברככם עליו. יש לי שאלה..... פיטרו אותי לפני יומיים ממקום עבודתי, עבדתי כשנתיים בחברה גדולה בתור מזכירה בכירה ובגלל אירגון מחדש ובעיות כלכליות בחברה, פוטרתי, ולקחתי את זה קצת קשה, אני לא רגילה לשבת כל היום בבית בחוסר מעש, וגם יודעת שהמצב בחוץ מאוד קשה , ויהיה לי לא קל למצוא משהו חדש, אני ממש מתלבטת לגבי הכיוון של העבודה, אם לשנות תחום או ללמוד משהו, או להמשיך לחפש במה שעסקתי בו בשנים האחרונות. ידידה שלי עשתה לי פתיחה, ואבק מכם מאוד שתעזרו לי לפרש את הפריסה של הקלפים. הפריסה בת 7 קלפים מה - 10 גביעים הפוטנציאל - נסיך הגביעים שלי - אס הגביעים למצוא - אביר המטבעות עבודה חדשה - 3 גביעים בתקופה - מלכת המטבעות הקרובה - 2 מטבעות סיכום - 9 מטבעות המון המון המון תודה מראש.

ירדנה55

New member
סליחה, תיקון קל

בתקופה - מלך המטבעות (במקום מלכת המטבעות) סליחה ותודה...

צ ל י ל 8

New member
היי ירדנה ../images/Emo140.gif

מספר המילים בפריסה אינו נכון. מלבד זאת הגדרת "התקופה הקרובה" אינה נכונה. צריך להיות יותר מדוייקים בזמן.. אנא עשי שוב פריסה להלן: מה הפוטנציאל שלי למצוא עבודה חדשה ב.... (נא הגדירי זמן מדוייק של מס' חודשים ולא "תקופה קרובה") 5 קלפים+קלף סיכום או לחלופין את יכולה לעשות את הפריסה הקלטית

ירדנה55

New member
היי צליל היקרה !!!!

ידידה שלי פרסה שוב, כפי שכתבת לנו, וזה מה שיצא.... מה - 7 מטבעות הפוטנציאל - הקיסר שלי - המגדל למצוא עבודה חדשה - 8 מטבעות בשלושת החודשים הקרובים - 6 גביעים קלף הסיכום - 9 חרבות שוב, המון תודה.

blackcat2

New member
../images/Emo140.gifהי ירדנה

נראה כי מאז הפיטורים את חרדה מאד. החיפוש אחר פרנסה מעסיק אותם יום וליל ואולי אפילו מדיר שינה מעיניך. את חוששת מאד כי למרות מאמצים רבים שתשקיעי את תתקשי למצוא עבודה. אני חושבת שהתחושה הקשה הזו נובעת מהעובדה כי את חשה ממורמרת על כך שלמרות שעבדת מאד קשה בחברה עמלך לא הוערך דיו אחרת לא היו נותנים לך ללכת. את עוברת תקופה קשה. מרגישה כי שמטו את הקרקע מתחת רגליך אולם עליך להתעודד כי לאחר הנחיתה לקרקע הקשה ניתן לנער את האבק ולהמשיך הלאה. את חייבת להיות נחושה למצוא עבודה. לקחת יוזמה ולקדם עצמך בכל האמצעים האפשריים. עליך להתאזר בהמון סבלנות. את תזדקקי לה. מומלץ להיעזר באנשים גם אם הם היו חלק מחייך בעבר ולא עוד. יכול להיות שתצא לך עבודה מקשר/ים כאלו. על כן כדאי שתהיי פתוחה ולא תשללי. נסי להתעודד. המון בהצלחה.

למעלה