שלום לפורום הצעיר

מאיקי

New member
שלום לפורום הצעיר ../images/Emo142.gif

אני חדשה לפורום - וגם להריון (ראשון) - ובעיקר לרעיון ההנקה, שלקח לי זמן להתרגל אליו - והרבה חלומות מוזרים בדרך. מה שכן - אפשר להגיד שהטרנספורמציה היתה מלאה - ואני כל כולי משתוקקת להניק כמה שרק יתאפשר. אני בשבוע 31 להריון - ומתלבטת היכן ללדת. עיקר ההתלבטות היא בין ליס ותל-השומר. כרגע נראה לי שהגורם שיכריע הוא דווקא הגישה לאם ולתינוק לאחר הלידה - כאשר הגורמים החשובים לי הם: 1. אפשרות להניק מיד לאחר הלידה - עוד בחדר הלידה 2. ביות מלא 3. במידה וממש אין אפשרות לביות מלא - אז לפחות גישה חופשית להנקה והבטחה שאף דבר (שאינו מחובר לגוף של אמא
) לא יוכנס לפיה של הפרינססה אלא אם כן יש צורך רפואי. 4. במקרה של תינוק יונק בלבד (וללא ביות מלא) - האם מקפידים להעיר את האמא בכל פעם שהתינוק ער, ועושים טיפה מאמץ למצוא אותה אם היא איננה בחדר - או שנותנים לו לבכות, עושים חצי נסיון למצוא את האמא, ואם היא במקרה מתקלחת או אוכלת אז נותנים תמ"ל? אני שואלת כי חשוב לי להניק בכל פעם שהתינוק רוצה ולא לפי זמנים קבועים. אוי - יצא קצת ארוך (במיוחד להודעה ראשונה
) - אשמח לעצה - וכמובן להמלצה מקצועית מאסתר!

איצית

New member
אין לי מושג בקשר לתל-השומר

אני יודעת רק על ליס שם ילדתי לפני חודש. נותנים להניק עוד בחדר הלידה יש ביות מלא אפשר לבקש הנקה בלבד (הם מכבדים את זה בלי בעיה ובלי קונצים) עם ביות או הנקה בלבד בלי ביות, שאז מעירים אותך וקוראים לך לבוא לתינוקיה להניק את התינוק (יש חדר הנקה מאד נוח בתינוקיה). אבל שמתי לב שההנקה מתבצעת בשעות קבועות ולא לפי דרישת התינוק. אני לא יודעת אם אפשר לבקש שיקראו לך בכל פעם שהתינוק בוכה. לטובת ליס אני יכולה להוסיף שבשעות הבוקר יש מדריכת הנקה בחדר ההנקה, וכן כל האחיות במחלקה קיבלו הדרכה בנושא הנקה, אז אפשר להעזר גם בהן.

כדאי לשאול גם בפורום תמיכת הנקה ו..

ממה ששמעתי עדיף לך ´ליס´. בתל השומר אין ביות מלא ולא תמיד מקפידים לכבד את רצון האם להניק בלבד. ליס הרבה יותר ידידותי להנקה. והכי חשוב- שתהיה לידה קלה כמה שיותר וחוויתית.

Lis and breastfeeding

Itzik said it all. The only thing that I disagree with is certain hours for breastfeeding. there are certain hours that the nurses go out to the rooms to give help. If the babies don´t eat at those hours, then the mom can come to the breastfeeding room to get help. if you do give birth in Lis, please let me know when you are there, and I will help you get started. HOw can babies know what time they have to eat?? We encourage moms and babies to be together as much as possible. I give a workshop on how to succeed in breastfeeding which you should do before the birth. If you want to sign up or get more information, call 03 6925738.​

מאיקי

New member
../images/Emo51.gifתודה על התשובות המשמחות

כיף לדעת שיש בית יולדות שידידותי למניקה המתחילה!

תל השומר

מאפשרים להניק בחדר לידה אין ביות מלא - הביות מ 9 עד הצהרים, כי אחה"צ יש שעות ביקור.. הם מכבדים את הבקשה להנקה מלאה ואם את מציינת שאת לא רוצה שיתנו מוצץ - לא נותנים. הן מעירות בלילה להנקה בהתאם לצורך. במשך היום יש שעות בהן את יכולה לקחת את הילד למחלקה (בלי קשר לביות, כולל אחה"צ ובערב עד 22:30) ויש חדר הנקה שמחולק יפה מבחינת האינטימיות והפרטיות לכל אחת אך לא היה לי נוח להניק בו (אני נמוכה וההדומים שלהם נמוכים מדי).

למעלה