שלום לפורום ונעים להכיר!

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
שלום לפורום ונעים להכיר!

שמי גירי ברנשטיין, חלקכם אולי מכירים אותי מעולם הקומיקס... רציתי לנדב סקיצה סרוקה שלי לפורום, ולציין בהזדמנות זו שאני מציירת לפי הזמנה במגוון טכניקות. עפרון, עט, טושים, גירים, מים, עפרונות צבעוניים, אקריליק, שמן - הכל הולך, וכמו כן ציור על חולצות, לונגים, קירות וכו´. כל המעוניין מוזמן ליצור קשר, רצוי במייל, לקבלת פרטים. ציורים צבועים שלי ניתן למצוא באתר של עולם הקומיקס, ואתם מוזמנים לבקר!

The Crusader

New member
כצייר קומיקס מנוסה

חחחחחחח :) (הלוואי) לאחרת הציור מהמם הלוואי ואני אצליח לצייר פרצוף כזה יפה!!! בקשר לגוף אני כן יכול לתת לך כמה עצות יותר נכון שתיים הידיים שלה טיפה קצרות מידי והחזה הימני קצת נמוך לדעתי זהו זה כל מה שיש לי להגיד חוץ מיזה הציור פשוט מהמם אגב יש לך מושג איפה אפשר למצוא עבודה בתור צייר בארץ ולמכור ציורים? the crusader שמברך אותך לפורום זה וחושב שתוסיפי לנו המון :)

giri

New member
אממ...

קודם כל המון המון תודה, נעים לשמוע - גם את המחמאות וגם את הביקורת הבונה. האמת שמכירת ציורים לא הכי הולכת. ניסיתי למכור דברים שאפילו יותר מוצלחים מהציור הזה, אף אחד אפילו לא התעניין במחיר... אבל אם אתה מוכן לנדוד החוצה, השמועה (טוב, האמת שהיא די מבוססת) אומרת שיש שוק לציורי מקור - בעיקר פינאפים - ב - Ebay. הבעיה שם שזה קצת בעיה להרשם, אני די נרתעתי כששמעתי מה התנאים - אתה משלם מראש, לקבל את הכסף זה סיפור, ואף אחד לא מבטיח שתמכור בסוף... האמת המרה היא שלחיות מציורים זה די קשה, זה מקצוע לא הכי יציב, אבל אתה מוזמן לנסות שם - לפחות שם כשכבר קונים נותנים מחיר סביר. בדרך כלל, ממה שהבנתי, אם מישהו כבר מוכר שם כמה ציורים אז פשוט מתחילים לחפש את השם שלו, זה כמו לטפס על גל... תנסה!

The Crusader

New member
אני אבדוק את העניין

תודה :) the crusader נ.ב תעלי עוד ציורים שלך אני אשמח לראות

The Crusader

New member
אוףףף

צריך להיות בן 18 גזענים! פשיסטים! שובניסטים! סתם סתם אני צוחק ואני יודע שאין קשר בין כל מה שאמרתי :) אבל איזה בעסה :(

giri

New member
אל יאוש... וגם ציור

crusader יקר, מה הבעיה? פשוט תמצא מישהו (אח גדול, הורים, חבר בן 18) שירשם בשמך! אל תותר ואל תתבאס... זו צריכה להיות הסיבה האחרונה לוותר! ובנוגע לתמונה... מי אני שאאכזב... :) אבל ברשותך, העתק עם הלוגו שלי, כי מסתבר שאני לא יכולה כבר להרשות לעצמי לשים ציורים שניתן להדפיס סתם ככה... אנשים כבר לא רוצים לקנות כי הם יכולים להדפיס... ):

giri

New member
כנראה שבכל זאת אכזבתי...

באמצע העלאת הציור עף לי האקספלורר! אני מנסה שוב...

The Crusader

New member
חחחחחח :)

חמוד ביותר! יש לך מושג אולי איפה יש טרטוריאל לציור של חיות ואם כבר אז גם לרקע בקומיקס זה הדברים היחידים שלא ממש נגעתי בהם לעומק.

Humus_Chipsalat

New member
וואלה יפה...

אבל מה... שימי יותר דגש על ההצללות ועל ההבהרות.... כלומר.. זה נורא עדין, עדין מידי אפילו... ו... באופן כללי ממש יפה !!! אה.. והחתימה - וואו !

למעלה