שלום לפורום חדרה החמוד

טיגריס2

New member
שלום לפורום חדרה החמוד

קודם כל בשעה טובה ממש חגיגי פה אין מה להגיד ואני פונה אליכם בבקשה קצת מיוחדת אם אפשרי בעקבות המצב הכלכלי הקשה בארץ נתקלתי בבעיה מאוד כאובה ילדים רעבים לאוכל רעבים למשחק למיטה חמה ועוד אני בשיתוף אנשים נפלאים מנסים לעזור להם בכל דרך אנו אוספים עבורם בגדים חפצים מזון יבש מגבות שמיכות נעליים מוצרי חשמל וכו' אני פונה כאן לאנשים הטובים אם יש לכם מה לתרום משהו שאתם כבר לא צריכים אבל רוצים לזרוק חשבו פעמיים האם לא הייתם רוצים שמישהו אחר יהנה מזה במקום פח הזבל? אני מדברת על משפחות עם תינוקות ילדים קטנים משפחות חד הוריות משפחות שיש אבא ואמא אבל המשכורות לא מספיקות בימינו היום יכולתי לעזור למשפחה אחת בלבדמהדברים שהיו לי בבית שסיפרה שאין לה מה לאכול השבת הייתי רוצה לעזור לעוד משפחות לכן אני זקוקה גם לכם אשמח לתרומתכם שתהיה שבת שלום לכולנו ולכל הנזקקים באשר הם מצרפת קישור לפורום בו אני כותבת פורום תרומה והתנדבות בואו וראו והתרשמו מליבם הטוב של האנשים שעוזרים ותורמים למתקשים

טיגריס2

New member
מק../images/Emo78.gif

מה עם האיכפתיות שלכם? לפחות תגיבו תראו משהו האם איכפת לכם או לא מה דעתכן דעתכם בנושא שבת שלום

galimakeup

New member
היי אני ילידת חדרה היום גרה בשרון

נשואה ואם ל-2 .. יש לי בגדים לתינוקות שאני לא מעונינת בהם,בגדים שאני לא רוצה שלי כמעט חדשים ואולי גם משחקים לתינוקות שאשמח לתת למישהי שבאמת זקוקה להם .. לפניות מייל באתר שלי

perrinat

New member
ההודעה ננעצה

יוזמה ברוכה
יש לי בגדים לתרום, האמת שהבאתי אותם למשרדי תפוז כדי שיבואו לאסוף אותם. איך אפשר להעביר את זה בדרך אחרת?

טיגריס2

New member
ערב טוב../images/Emo9.gif

אפשרי להעביר אלי אם תרצי ממני יוצאות חבילות למשפחות הנזקקות תודה

perrinat

New member
את מהאיזור?

רוצה שנדבר במסרים? תעבירי לי פרטים ונראה איך מקדמים את זה

טיגריס2

New member
בוקר אור ../images/Emo23.gif

אכן כן אני מבית אליעזר חדרה יש בעיה כרגע בשליחת מסרים אנסה יותר מאוחר

טיגריס2

New member
מה קורה ? חשבתי שתהיה

הענות כדי לעזור במצוקה הקשה של משפחות ילדים ובני נוער כמוכם בואו יחד איתי ועוד כמה אנשים נפלאים ונגרום למשפחות וילדים קצת חיוך

טיגריס2

New member
היי חומד

אני גרה בבית אליעזר אשמח אם תעבירי אלי את הדברים הבית שלי ממש נראה כמו מחסן בחיי והאם תוכלי לעזור לי לעזור לאנשים קשי יום ובמיוחד לילדים ונוער שנעשה להם קצת טוב

MetalSlider

New member
האם אנחנו מדברים על לב-חם??../images/Emo13.gif

ד"א,למי שלא מכיר,לב חם ליד 500 מטר אופנה. המקום נתרם על ידי תנובה די מזמן(פעם היה שם תנובה) המקום מחפש מתנדבים,אתם לא מתחייבים לשום דבר תבואו מתי שבא לכם וכמה שבא לכם
האנשים חמים - ממש תענוג שם! פסס פסס מישהו אמר מפגש פורום?
אני לא הייתי כבר הרבה זמן בגלל הגיוס,אבל אם אני לא טועה זה בערבי חמישי ב7 בערב. אופן העבודה הוא להוציא ירקות\מנות חמות\שתייה ממקררים לסדר בשקיות ולהסיע לבתים של נזקקים. יש לציין שכל העבודה היא מתן בסתר!דופקים בדלת והולכים.דואגים שאף שכן לא יראה - ממש עבודת קודש שם
ממש מהנה ויכול להיות מפגש פורום מגניב
אם אתם מעוניינים אפשר לעשות עם זה משהו...

למעלה