שלום לפורום "חינוך מיוחד"

דן דן

New member
שלום לפורום "חינוך מיוחד" ../images/Emo13.gif

שלום לחברי הפורום, שמי דןדן בן 21 אני מאיזור המרכז ואני ילד שיש לו בעיות קשב וריכוז ואימפרקטיביות (סליחה על השגיאות כתיב).. ואני למדתי בבית ספר חינוך מיוחד מכיתה ז' ועד י"ב וחצי שנה אמשכתי שם גם י"ג.. שם הבית בספר שבוא למדתי הוא "חלץ" בחולון .. עכשיו יש לי שאלה.. איך אני יכול לבדוק אם בית הספר הזה הוא באמת חינוך מיוחד או שלא כי יש לי כמה דברים בבדוק בקשר לבית הספר הזה וגם דברים שקיבלתי ולמדתי מבית הספר הזה.. בהשמך אני יספר לכם כמה דברים על בית הספר אם ברצונכם לדעת... אשמח אם משהו יענה לשאלתי.. בתודה דןדן!

Nellie Bly

New member
'חלץ' הוא בית ספר-חינוך מיוחד

המיועד לילדים ובני נוער עם ADHD הפרעות רגשיות ולקווי למידה שונים. נשמח לשמוע אינפורמציה על בית הספר ועל מה שהוא העניק לך. ברוך הבא

דן דן

New member
אז ככה.. ../images/Emo13.gif

קודם כל תודה מותק על השעדכנת אותי שבית הספר חלץ חולון אכן בית ספר חינוך מיוחד.. בית ספר חלץ אכזב אותי אני שם סיימתי את 12 שנות לימודיי אבל בת'כלס לא אהבתי ת'בית הספר הזה.. אין שימרת סודיות בבית הספר אין חוקים מינמלים ויחד אם זאת המורים שם לא בדיוק מורים הם בקטע של חברים ואחר כך מלשינים כן זאת המילה מלשינים.. בית הספר חלץ השאיר בי תראומה בלתי נישכחת. אם זה ממורים אם זה פסיכולוגים וגם צוות ההנהלה של בית ספר גם הוא לא משהו.. תלמידים מספרים למורים דברים אישים והמורים נישבעים להם שהם לא יספרו והם מספרים לחצי עולם מורים צוחקים על קשיים של תלמידים בפרצוף.. מורים מדברים בזלזול לתלמיד תוך כדי שהמורה צועק עליו "סתום ת'פה"! לא פעם נתקלתי בבית הספר במקרה שהמורה אמרה עליי צרצר כי דיברתי בקול רם.. אני חושב באופן אישי שזה לא יחס של בית הספר לחינוך מיוחד ושהתלוננתי אצל המנהלת שככה המורה אמר לי צרצר או שהוא אמר לי ת'סתום ת'פה היא אמרה לי לא נכון אף מורה לא אומר ככה ביקשתי אני בתור תלמיד לדבר אם מפקחת בית הספר והמנלת לא נתנה לי מה שבחיים ילד תלמיד בגילי לא חלם ואז המורים וצוות הנהנלה יצאו עליי שם "לך לך למפקחת" קראו לי חבר של המפקחת כי ניסיתי להגיע עלייה ושההורים שלי ניכנסו לתמונה אחריי לילות רבים של בכי ודיכאון שלא רציתי בכלל ללכת לבית הספר הם הלכו למנהלת בית הספר ומנהלת בית הספר הייתה אומרת שזה יסודר וככה זה חזר על עצמו.. שמות גנאיי מצד המורים על התלמידים.. קללות וגם איומים ככה אני רואה את זה של סתום ת'פה.. ניסיתי להתלונן איפה שרק יכולתי כולם סובבו לי גב.. רכזת שיכבה אמרה לי "אתה כזה קטן אתה".. אין לך כוח לא מצאתי שם את עצמי אני רואה במבט לאחור טעות אנוש שהייתי שם.. לא נהנתי.. מזלי שאני הייתי תלמיד מקובל בבית הספר אך יחד אם זאת היו לי שם חיי חברה ועל זה אני לא מצטער אבל איפה המורים המנהלים המפקחים של בית הספר??? אף אחד לא הקשיב לי אף אחד לא האמין לי.. אני פונה אליכם הורים שקוראים את מה שאני רושם.. אל תשלחו את הילדים שלכם לבית הספר הזה זה טעות!! טעות אנוש.!! עדיף שהילד שלכם ילך לבית הספר רגיל אם 10000 ילדים בכיתה מאשר שילך לבית הספר כזה שהמורים לא בדיוק מורים.. אלה "חברים" ועדיף שיפול בין הכסאות מאשר איומים מצד מורים ושיצחקו לילד או לילדה שלכם בפנים על בעיות כאלה ואחרות שיש להם! אני סבלתי שם כל יום חזרתי הביתה בוכה אף פסיכולוג שקיבלתי דרך הבית הספר לא ניסה אפילו להבין מה יש לי ומאיפה זה בא אף אחד לא הקשיב לי.. ההורים שלי גם ניסו וניסו וניסו אבל אף אחד לא הצליח להבין או יותר נכון לאמין לי.. עד שיום אחד צוות בית הספר יחד אם עוד איזה מקום עשו ישיבת חירום על המצב שלי ששם אמרתי שאני רוצה להתאבד.. וההורים שלי היו שם.. ואז המורה מחנכת הכיתה אמרה "אנחנו יודעים מה בעיה אבל ברשותכם צוות בית הספר לא ידבר ליד ההורים".. ההורים שלי יצאו בכעס ושוב מצאתי את עצמי בין הכסאות.. הכל היה כל כך שחור הכל היה כל כך הרוס שאין בכלל מה לתקן.. לילות וימים ישבתי בבית במיטה ובכיתי באמת.. הייתי תיכונסיט בכיין ולא מבין.. היום שאני מסתכל אחורה הייתי פשוט סתום.. בטח אתם שואלים את עצמכם למה לא קמתי ועזבתי את בית הספר אם סבלתי.. אז אני יענה.. לא יכולתי לעזוב בגלל ההורים שלי שהם דחפו אותי לשם.. הם כל כך התלהבו בהתחלה מצוות המורים ושרציתי לעזוב בית הספר לא נתן רשמו לי בתעודה גרוע בהתנהגות ושום בית הספר לא רצה לקבל גם בגלל שיש חותמת של "חלץ" שהשם של בית הספר אומר הכל! חחחחח... ועכשיו לסיכומו של עיניין: אני באופן אישי ממה שעברתי ב6 שנים מחיי בבית הספר הזה אינו ממולץ לשליחת ילדים לשם!! לא ממליץ.. חוסר הבנה מצד ההנהלה לתמיד ושלא נדבר על ההורים.. אם אתם אוהבים ת'ילדים שלכם ואחפת לכם לאיזה מקום הם הולכים.. אז אל תשלחו אותם לשם בשום פנים... תודה ואמשך יום טוב דן דן

דן דן

New member
ושחכתי להוסיף..

את מה שבית הספר תרם לי.. 1. חוסר אימון בפסיכולוגים. 2. פחד איום ממערכת החינוך. 3. חוסר אימון במנהלי בית הספר ופחד לדבר. כל התודות למנהלת בית הספר הגב' עדנה מרוז ניסים והסגנית שלה הגב' ברכה מונצ'יק... וגם כמובן לכל צוות של בית הספר "חיונך מיוחד" "חלץ" חולון.

רוית37

New member
המלצה על מכינת "רום פרט"

הי דןדן. שמי רוית וקראתי את ההודעה שלך. אני לא יודעת אם יש לך תעודת בגרות אבל בכל מקרה רציתי להמליץ לך על מכינת "רום פרט" - מכינה לבגרויות ופסיכומטרי לאנשים עם לקויות למידה. המורים מנוסים ובעלי הכשרה בנושא זה, כל תלמיד מקבל תוכנית לימודים אישית לפי מצבו ויכולתו. לדעתי כדאי לך לנסות. בהצלחה

דן דן

New member
רוית תודה מותק ../images/Emo13.gif

יש לי תעודה של 12 שנות לימוד.. ותעודת בגרות ב"עיצוב שיער" של 4 יח' בגרות.. אבל אין ספק שאני צריך להשלים בגרויות.. תודה מותק.. תודה רבה רבה רבה לך

Diana M

New member
היי דן דן

ברוך הבא לפורום. צר לי לקרוא כי זו החוויה שאתה מסתובב איתה לגבי בית הספר בו למדת כל כך הרבה שנים. כל בית ספר אמור לספק לתמידיו חוויה חיובית ובונה כשמדובר בבית ספר לחינוך מיוחד הצפיה גבוהה עוד יותר. עצוב לשמוע שאיתך בית הספר פיספס בגדול. בהצלחה בהמשך דרכך. דיאנה

למעלה